Çok teşekkürler hocam yanıtların için , gayet açıklayıcı ve tatminkar olmuş. Kal sağlıcakla.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron (14. sayfa)
-
-
Ben teşekkür ederim. Yeni gelecek filmleri daha çok sevebilmemiz dileğiyle. İyi forumlar.
-
Nedense kimse fark etmemiş ama AVATAR 2 oyuncu listesinde AVATAR 1'DE ölmüş oyuncular yer alıyor.Bu bir hata mı yoksa filmin konusu hakkında bir ipucu gibi birşey mi?
-
Şaka maka oyunu da geliyormuş bunun.
Oyunu filminden daha heyecan verici duruyor.
-
Avatar 2’den Jake ve Neytiri'nin üvey çocukları Spider'a ilk bakış.
-
12 yıl önce gelsin demişim. Sonra da erteledikleri için kızmışım. En son da 4 sene önce mesaj atmışım. 2 yıl öncede çekimlerin tamamlandığı yazılmış Uzay'a araç yollamak daha basit.
-
sonundaaaaaaaaaaaa
-
Biz filmi unuttum anasını satayım. Bu saatten sonra gelmese de olur. Yani izlenir ama beklenti bırakmadılar, gerçi benim beklentim de yoktu ya neyse. Şunun oyununu daha büyük bir heyecanla bekliyorum. Film nerdeyse umrumda değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek bişey göstermediler
Danny UnchainedyoutubeAvatar 2 - The Way of Water Trailer HD 100% REALhttps://www.youtube.com/watch?v=-cPMUMWLEws&feature=youtu.be
Efektler çok daha iyileşmiş, bir öncekine göre.
Hasılat tahminim 1.8 Milyar Dolar.
Sanki çizgi filim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence çok iyi yayınlanan görüntüler.
-
-
ilk film sinemalara geri dönüyor!
Şu yapımı da ne sömürdüler be! Sağ sağ bitmiyor.
Sanırım amaç hasılat konusunda tekrar zirveye oturması filmin, olduğu gibi yayınlanırsa bişey olmaz ama görüntü kalitesi düzenlenmişse iyi olabilir izlemek normal perde'de.
-
Remastered 4K High Dynamic Range format
AvataryoutubeJames Cameron’s Academy Award®-winning 2009 epic adventure “Avatar,” the most successful film of all time, returns to theaters September 23 in stunning 4K High Dynamic Range. Check out the new trailer and new poster art to celebrate the rerelease of the 2009 film. Written and directed by Academy Award® winner James Cameron, “Avatar” stars Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez and Sigourney Weaver. The film was produced by James Cameron and Jon Landau. Nominated for nine Academy Awards® including Best Picture and Best Director, the film won three Oscars®, for Best Cinematography, Production Design and Visual Effects. Twitter: @OfficialAvatar @20thCentury FB/IG: @avatar @20thCenturyStudioshttps://www.youtube.com/watch?v=jm2sNLIPPvA&feature=youtu.be
3,4,5 filmin konularini nasil bulabiliriz
-
AvataryoutubeSet more than a decade after the events of the first film, “Avatar: The Way of Water” begins to tell the story of the Sully family (Jake, Neytiri, and their kids), the trouble that follows them, the lengths they go to keep each other safe, the battles they fight to stay alive, and the tragedies they endure. Directed by James Cameron and produced by Cameron and Jon Landau, the Lightstorm Entertainment Production stars Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang and Kate Winslet. Screenplay by James Cameron & Rick Jaffa & Amanda Silver. Story by James Cameron & Rick Jaffa & Amanda Silver & Josh Friedman & Shane Salerno. David Valdes and Richard Baneham serve as the film’s executive producers. Twitter: @OfficialAvatar @20thCentury FB/IG: @avatar @20thCenturyStudioshttps://www.youtube.com/watch?v=d9MyW72ELq0
-
Gelsede gözlerimiz bayram etse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X