Şimdi Ara

Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
19.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana sanki insanları sinemaya/filme çekmek için yapılmış abartı ifadeler gibi geliyor. Bakalım. Eğer filmin görselleri yine o kadar iyiyse Türkiye'deki düşük ışıklı, karanlık, bulanık, soluk perdeli sinema salonlarında izlenmez. Minimum 65" 4K bir TV ile keyif yapılırsa daha iyi bir sonuç alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron

arkadaş bu fiyatlar nedir ya...

edit: aldım valla yapacak bir şey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknocu_guvercin -- 9 Aralık 2022; 13:10:28 >
  • 2D IMAX niye yok kardeşim bu memlekette? Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron 

Parlaklığın içine ediyor bu 3D fetişi

• 2009 yılında Avatarı 3D olarak sinemada seyrettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 11 Aralık 2022; 11:13:44 >
  • Bulunduğum şehirde berbat salonlar var interneti bekleyeceğim mecburen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık fiyata filan bakmayacağım gideceğim bende kesinlikle görsel olarak daha iyi bir yapım bulmak zor zaten.

İlk film çok iyiydi sinemada izlerken en çok keyif aldığım yapımların başında geliyor, Ama keşke sadece 3d seçeneği olmasaydı.

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    evet ilk 3D filmlerdendi gozunun onune ucan kuslar filan geliyordu

• inanilmaz suan bir cok salin dolu gosteriyo insanlar ac gibi saldirmis :)

• Avatar'ın ilk filminin başarılı olmasının en büyük sebebi, birçok insanı 3D ve sinema ile tanıştırmış olmasındandı. O dönem, film için dönen reklamları hatırlıyorum. Film çıktığı gün ben de gitmiş ve perde karşısında mest olmuştum. Film konusu dandik, klişe fakat, filmin görselliği apayrı bir seviye. Bu filmin konusunun da klişe olduğu çok bariz ama her gün bu görselliğe sahip güzellikte filmi sinemada (sinemaya gitme fırsatı da ayrı konu) izleyemiyoruz. Biletleri aldık bekliyoruz.

• Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron

Londra’daki dünya prömiyerinde eleştirmenlerden ‘tam not’ almayı başaran filmin görsel efektlerinin serinin hayranlarını büyüleyeceğini belirten James Cameron süper kahraman filmleriyle ilgili iddialı yorumlarda bulundu. Ünlü yönetmen, görsel efektler söz konusu olduğunda Marvel’ın "yanlarına bile yaklaşamadığını" söyledi.

Yönetmen "Açıkçası, büyük çizgi roman filmleri sektörün hacmini artırıyor. Elbette teknikteki yükselen bu dalga herkesi bir araya getiriyor. Size daha kaliteli sanatçılar, daha fazla araç ve kodlar sağlıyor. Marvel'ın kullandığı George Lucas'ın efekt şirketi harika işler çıkarıyor ama WETA Effects, artık bilindiği üzere en iyisi, konu bizim yaptığımız türden duygusal yüz işlerine gelince...Thanos mu? Hadi ama, Avatar: Suyun Yolu'nu izlediniz. Yanına bile yaklaşamaz” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 13 Aralık 2022; 1:46:43 >

• Cuma Cumartesi Pazar akşam seansına imax yer bulamadım en önler ve en köşeler kalmış sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 13 Aralık 2022; 11:59:35 >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

istanbul ise semt neresi hocam ? hilltown'da boş yer çok.

Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron
  • Bobin Kafa kanalının sahibide çok beğenmiş. Hikaye normal, görseller harika dedi.

• teknocu_guvercin kullanıcısına yanıt

Bursadayım hocam

• Imax yok sizce 2d mi tercih etmeliyim 3d mi karar veremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • screenx ilk kez deneyimlicez imax cok oneriliyor ama screenx i de bi ddeneyeyim yahu bi daha mi gelcez dunyaya ama illa direkt en iyisi diyorsaniz imax istinyepark yada marmarapark avrupada

• Gözlüksüz 3D falan diyolardı bir ara ama yine gözlükşü 3dye dönmüşler, çok büyük bir perde olmadıktan sonra izlemmez.

• Gençler bu filmin 3d gözlük olmadan izleyebileceği konuşuluyordu, giden varsa durumu paylaşabilir mi, ona göre 48fps 3d gideceğim, normalde 3d gozluk biraz ekrani karanliklastirdigi için sevmem pek

• Özet olarak

Kısaca

Efektler 10 numara çok paralı orta bir film

• İzleyenler nasıl buldu

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.