Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnuR

PHI o ne

Avetar'mış

Senin verdiğini izledim. Güzel. Na'vi'lere bayıldım. Şahane yapılmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 20 Ağustos 2009; 17:23:15 >
  • ee nasıl buldunuz teaserı?

Biraz fantastik olmuş gibi ama çok güzel yine de.

Film asıl vurgunu özel 3D çekimiyle yapıcak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 20 Ağustos 2009; 17:24:26 >
  • yahu yüzüklerin efendisindeki o elf aseletini, o doygunluk ve ağırbaşlı tavırları aradı gözlerim... koca medeniet kurmuş adam olamamış derler böylelerine.., maymun gibi zıplayıp hoplayan, onu geçtim çocuksu modellemere sahip, diş perisinden bozma yaratıklar.. bu ne yaeww

3b sini görmek lazım, şu aşamada yetersiz duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

ee nasıl buldunuz teaserı?

Biraz fantastik olmuş gibi ama çok güzel yine de.

Film asıl vurgunu özel 3D çekimiyle yapıcak sanırım.

Film zaten fantastik olacak. Hayal edilen bir dünyayı -haşa- yaratıyor Cameron. Ve bunda da 3D izlemememize rağmen oldukça başarılı olduğunu görüyoruz.
    Dediğin gibi asıl bomba 3D'de olacak sanırım.
    Ne demişti James Amca "kar yağıyorsa kar yağdığını hissedeceksiniz."
    İş burda bitiyor.

http://content4.catalog.video.msn.com/e2/ft/share6/8987/0/BLUE%20BIRD%20FA%20VF%20H264%20HD_1066x600_FLV.flv

İsteyenler için. Sağ tık farklı kaydet. Şimdilik çalışıyor.

Anladığım kadarıyla o tekerlekli sandalyeli eleman can fanus'un içindeki navi'ye dönüşüyor, yani beyni bir şekilde ona aktarılıyor. İzlerseniz o gözlerini kapatınca na'vi çıkıyor ortaya. Ve bir geçiş var gibi sanki arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 20 Ağustos 2009; 17:30:26 >

• Güzel ama bilgisayar ekranından ancak bu kadar olur.
  • 10 numara süper bir film
  • Elflere benziyo aynen warcraft taki oklarıda war
  • 1080p
    http://www.apple.com/movies/fox/avatar/avatar2009aug0820a-tsr_h1080p.mov

Sağ tık>Farklı kaydet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 20 Ağustos 2009; 17:35:11 >
  • Daha 3D olmamasına rağmen oldukça başarılı.. Ben baya beğendim fragmanı şimdi beklemek daha zor olacak aralık ı..
  • çizgi filmi çok az izledim ona göre bişeyler yazıcam.

teknoloji var mıydı ki orjinal yapım da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

çizgi filmi çok az izledim ona göre bişeyler yazıcam.

Hocam bu iki avatar birbirinden farklı yalnız.
    Şu resimdeki ile alakası yok bunun

Bu resimdekinin filminin ismi "The Last Airbender" olacak.

Bu konuda bahsettiğimizin ismi ise "Avatar" olacak.
    James Cameron "Avatar"ın isim hakkı kendinde olduğu için bu filme bu ismi vermiş. Çok daha önceden planlamıştır belki de bilemeyiz ama Last airbender'ın popüler olduğu bi zamana denk geldi çıkışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 20 Ağustos 2009; 17:45:02 >

• vay anasını büyük bir yanılgı içerisindeyim , e şu sıpa vardı ama fragmanda dicem vay vay vay ben netmişim böyle yav.

utandım gerisin geri çıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 20 Ağustos 2009; 17:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

çizgi filmi çok az izledim ona göre bişeyler yazıcam.

Hocam bu iki avatar birbirinden farklı yalnız.
    Şu resimdeki ile alakası yok bunun

• quote:

vay anasını büyük bir yanılgı içerisindeyim , e şu sıpa vardı ama fragmanda dicem vay vay vay ben netmişim böyle yav.

utandım gerisin geri çıkıyorum.

Yok yok. O sıpanın yani Aang denen havabükücünün filminin ismi Last Airbender işte.
    O ayrı bir film. Bu ise apayrı.
    O'nun konusu
    http://forum.donanimhaber.com/m_28337256/tm.htm

İkisini karıştıran ilk kişi değilsin son da olmayacaksın eminim. Çünkü bu filmler vizyona girinceye kadar, hatta girdikten sonra bile karıştırılacak birbirine.

• baya iyi girişcektim avatar'a iyi oldu önceden sorduğum eyv

transformers 3 yerine izleyebilirsiniz bu arada filmi
  • quote:

baya iyi girişcektim avatar'a iyi oldu önceden sorduğum eyv

transformers 3 yerine izleyebilirsiniz bu arada filmi

Yine giriş.
    Hele Last Airbender'a temelli giriş. Karakterleri falan mahvetmişler cast seçiminde. Bakalım film Dragoball gibi hayal kırıklığı olmaz umarım.

3D'nin hakkını verirse Transformers'ı sönük bırakabilir.

• dragonball duyrulduğunda "yalan" demiştim

bu film ise efektten başka bişey veremicek gibi gözüküyor. ama eğlendirir , güzelmiş dedirtir ona bişey diyemem.

-

havayla oynaşan sıpa hakkında doğru söylüyorsun çok berbat bi seçim olmuş. çok tırt bi karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 20 Ağustos 2009; 17:54:43 >
  • quote:

dragonball duyrulduğunda "yalan" demiştim

bu film ise efektten başka bişey veremicek gibi gözüküyor. ama eğlendirir , güzelmiş dedirtir ona bişey diyemem.

-

havayla oynaşan çocuk hakkında doğru söylüyorsun çok berbat bi seçim olmuş. çok tırt bi karakter

Dragoball'ı yalan ettiler zaten. Hayatımda izleyemeyip kapatmak istediğim tek film statüsünde kendisi.
  • Bu film efektten başka şuana kadarki en iyi 3D deneyimini vericek, senaryonun iyi olması da muhtemel.

Asıl efekten başka bir hiçbir şey veremeyen film Transformers Revenge of the Fallen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 20 Ağustos 2009; 17:57:28 >
  • 3d ne demek hiç düşündün mü ? efektten başka diyosun da ondan sordum

senaryonun ne kadar tırtlaşacağını da görücez

transformers'ın sanatsal değeri yok sayılır zaten gidip gözünü hoş tutucaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 20 Ağustos 2009; 17:59:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.