Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan en yükdek video bitrate "Avatar.2009.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD" sürümünde galiba.
    15369Kbps.
    Bundan daha yüksek olan sürüm varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Şuan en yükdek video bitrate "Avatar.2009.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD" sürümünde galiba.
    15369Kbps.

EuReKa var aynılar" avg video bitrate of 15.5 Mbps" hd-torrents ten chd kalktı sanırım EuReKa çıktı diye bir de chd'de 1920*1078 yazıyordu.
  • Ya bırakın bu geyik muhabbetini neyin ne olduğunu anlattıkda abicim indirin izleyin takılmayın detayına yavs

10 mbps birebir kalite siz bana güvenin Eureka -CHD-WİKİ Okey bunlar sadece EuReka'da derinlik biraz daha fazla onun için zevk alarak indirin ..hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Şuan en yükdek video bitrate "Avatar.2009.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD" sürümünde galiba.
    15369Kbps.

EuReKa var aynılar" avg video bitrate of 15.5 Mbps" hd-torrents ten chd kalktı sanırım EuReKa çıktı diye bir de chd'de 1920*1078 yazıyordu.

Tam olarak dosya ismini yazabilirmisin.
  • Avatar 2009 BluRay 1080p DTS x264 dxva EuReKA

General Info
    ------------
    IMDB link:http://www.imdb.com/title/tt0499549/
    Length: 161 minutes

Technical Specs
    ---------------
    Container...........: Matroska
    Video Encoder.......: x264
    Video Aspect Ratio..: 1.78:1 (1920x1080)
    Audio Codec.........: DTS
    Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec
    Audio Channels......: 5.1 channels
    Chapters............: Yes

....................: English + English-for-the-non-English-parts + Dutch
    Subtitles...........: Bulgarian + Croatian/Servian + Finnish + French + Greek
    ....................: Portuguese + Romanian + Swedish + Arabic

Source..............: Blu-Ray
    File Size...........: 19.6 GB (avg video bitrate of 15.5 Mbps)
    Compression %.......: 45%
    DXVA compliant......: Yes

• Az kaldı geliyo

• bakalım ben de 19,5 Gb lik EuReKa ya abandım az önce, 16 saat diyor ama belli olmaz :)

chatixx,

indirip bluray e mi yazdıracaksın ne yapacaksın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 26 Nisan 2010; 9:36:28 >
  • Avatar 2009 BluRay 1080p DTS x264 dxva EuReKA

asıldım geliyor :D
  • renzokuken hdd'ye atıp Wd Tv'den izleyeceğim...Çok rahat oluyo valla
  • :)

ben de aynısını yapacağım da, gerek var mıydı yau 45 liği çekmene ? ben gı joe da 42 gb liği çektim izledim sildim 8.5 liği çektim onu da izledim arada fark göremedim :) ayrıca da isyan ettim 2 mb ile 42 gb çektim die :)

neyse konu dağılmasın umarım bu EuReKa 3 boyutlu değildir gözlükle izlenen versiyon mu bu acaba ya da öyle bir versiyon var mıdır bu konuda tartışalım biraz :D

bluray i aldım diyen arkadaşlar içinden özel gözlük çıktı mı ?
  • Ya bunlar galiba 2boyutlu. 3boyutlusu daha çıkmadı sanırım...
    Eğer internetin hızlı olursa hiç problem olmuyor...1mbs bağlantım varken 25gb'lık bi film için 1hafta beklediğimi bilirim ben
  • 3D Avatar BluRay Kasım ayında çıkacaktı sanırım kamuran abi öyle demişti galiba yanlış hatırlamıyorsam

Kamuran = james cameron
  • arkadaşlar birde bu EuReKA 1080p rip için Türkçe ses dosyasını bulabileceğim biryer varmı ? yada elinde olan arkadaşlar varmı ? ve sesi nasıl eklerim ?

çok şey istedim sanırım yardımcı olacak biri varsa şimdiden teşekkürler

@renzokuken

• valla arena da dual sunum var diyor ama 720p cbgb sunumu dual yapmışlar sanırım o da dvd deki sesle dir büyük ihtimalle...

orj bluray de türkçe ses var mı acaba normalde olması lazım burada satılanlarda...
  • Orj bluRay'de Türkçe ses var...
  • burada satılanlarda var ama işte PS3'te linux desteğini kaldırmasalardı avatar'ı alınca linux ile iso alıp sesi bir şekilde alırdık ordan bluray sesini dvd sesi hiç gitmez şimdi bluray'e
  • şu anda birileri TR de satılan orj bluray den sesi almıştır merak etme :D

en geç 1-2 güne sunumda olur o da ayrıca :)
  • Ya bu mkvmerge ile m2ts dosyası içerisindeki sesi eureka'ya dahil etme şansımız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Ya bu mkvmerge ile m2ts dosyası içerisindeki sesi eureka'ya dahil etme şansımız var mıdır?

TSMuser ile sesi Demux edip
    MkvMerge ile ekleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.