Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wiki versiyonu daha az boyutlu.16.76 gb..Eureka versiyonu 19.6 gb...Demek eureka versiyonun mbps'si daha iyi.Ps3'de orjinal blurayine baktım 30-35 mbps arası gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Wiki versiyonu daha az boyutlu.16.76 gb..Eureka versiyonu 19.6 gb...Demek eureka versiyonun mbps'si daha iyi.Ps3'de orjinal blurayine baktım 30-35 mbps arası gidiyor..

15mbps bırebır kaynaktır Uğur 35 mbps sırf 10 mbps'sı ses senkronları ıcın ayrılmısıtır su andakı EuReKA dırekmen BD dıskten bırebır kopya yapıyor orjınal remux la arasında hıcbır fark yok BD dıskler extra icerik tasır ara sahneler vs. O yuzden EuReKA gonul rahatlığıyla ındırın... Hatta bugün avatarın orjınal BD sı Amazon.com dan geldı PS3 de değıl S-360 BLU-RAY Player da denedım EuReKA yı gonulo rahatlıgıyla ındırın
  • mamundadan 10.9gb lık çektim güzel fakat gogomez hocam sen bi konuda bir resim vermiştin sanki orda renkler çok canlıydı bu o kadarda canlı değil izlediğim playerda neu emre hocam ayarladı sağolsun
  • Arkadaşlar konuyla pek alakalı değil ama sormak istiyorum.Bluray filmlerde tr dublaj olanlarda sesler kaç kbit?Orjinal hali kadar yüksek değil sanırsam.Bi ara tr dublajlı bluray filmleri aramıştım ama hepsinin sesi ac3 formatındaydı.Dts yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

mamundadan 10.9gb lık çektim güzel fakat gogomez hocam sen bi konuda bir resim vermiştin sanki orda renkler çok canlıydı bu o kadarda canlı değil izlediğim playerda neu emre hocam ayarladı sağolsun

Nvıdıa kullanıyorsan hal edelim hemen dostum..

AC3 VE DTS ses senkronu arasında bıt farkı var AAC olarakta geçer-AC3 Max 640kbıt DTS 1536 Kbps olarak kağıt üstü geçer lakin AC3 Ses filter varsa sisteminizde kullandığınız ses sistemi AC3 Destekli ise DTS Den pek bir farkı bulunmuyor AC3 De digital +analog ses senkronudur-TRUE HD-DTS HD MA Bunlar yeni digital ses senkrondur ve PC için halen program yoktur yeni nesil anfi şart bu sesleri almak için onun DTS -DD 5+1 Halen en iyi ses senkronudur ve uzun müddet değişmicektir

• Herkes coştu
    Arkadaşlar siz Torrentten indirmeye iyi sabrediyosunuz.Torrentle uğraşmak yerine;

Rapid (Premium) + Internet Download Manager ile birlikte çekseniz
  • 1080p wiki, 3 gb daha az.Hard diskte yer kalmadı.Artık mb ların hesabını yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Herkes coştu
    Arkadaşlar siz Torrentten indirmeye iyi sabrediyosunuz.Torrentle uğraşmak yerine;

Rapid pre için para lazım para söz konusu oluncada işler biraz değişiyor

• Eureka versiyonundaki ses DTS-HD MA mı? Eğer öyleyse Z5500 bu sesi açamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 26 Nisan 2010; 15:30:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Herkes coştu

Rapid pre için para lazım para söz konusu oluncada işler biraz değişiyor

elektrik para
    internet para
    pc para
    o para bu para
    kola çekirdek para
    artık download'a da para verirsek ne yicez biz

torrent 4ever sonsuza kadar pırlanta

• DP'de sürüyle 720P sürümü var. En iyisi hangisi sizce, hangi sürümü indirmek gerek?
  • Ya bu Zeamunda'daki 1080p silinmiş, 2gb indirdikden sonra 10kbps altına düştü

Edit: Az önce 720pde yüklenmişti onuda sildiler, başakmı geçiyo bunlar bizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 26 Nisan 2010; 16:40:52 >
  • 45 gb lık tr dublajlı bd disk imajını indirmiştim.Filmi ordan izledim şimdide 20 gb lık eureka ripinide arşiv için indirdim

Bu arada bu türk trackerların hepsi sorunlu!. Hiç birinden tam hızla indiremedim 2 gündür.Karman çorman ederek indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Ya bu Zeamunda'daki 1080p silinmiş, 2gb indirdikden sonra 10kbps altına düştü

Amiable %96.5 te kaldı ne yaıyor bunlar ya?

• aman dedim haa...

hd tor da şu an için problem yok, tamam :)
  • [ Avatar.2009.MULTi.COMPLETE.BLURAY-HDPLANET ] [ PRE / Action_Adventure_Fantasy_Sci-fi ] [ Released 21h 56m 58s ago [4/25/2010] ] [ 50000.0MB in 99F ]

[ Avatar.2009.BDr-ODOP ] [ X264 ] [ Released 16h 58m 54s ago [4/25/2010] ] [ 23836.3MB in 100F ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 26 Nisan 2010; 17:44:59 >
  • Orj Bluray'ini aldım. Bu nasıl bir görüntüdür yahu. Şimdiye kadar yapılmış en iyi bluray kesinlikle. Transfer mükemmel olmuş.

1500 kere daha izlemeyi düşünüyorum bu görüntü eşliğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

IPTORRENTS'ten indirdim ben AMİABLE sürümünü. Hiç sorun olmadı hem de full seed var.

Bu arada Avatar'ı 3.kez izlemiş oldum, yeni bitti. Yine harikaydı.

1080p - AMIABLE ssler;

@GOGOMEZ hocam burdan söyleyeyim bu arada, Neuview kasma sorununu hallettim. TV ve Projeksiyon bölümünde attığın son mesajları okudum ve yazdıklarını uyguladım. Neuview'de artık görüntü donmuyor. Orjinal Blu-ray film bile vardı onu koydum ve highta bile izleyebildim. 1280x720 mkvlerde high yapınca görüntü akışında sorun oluyor sadece. Ama Low yapınca düzeliyor. Zaten demişsin Low'da renk olarak daha iyi görüntü alırsınız diye. CUDA seçeneği işaretli değil birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 26 Nisan 2010; 18:24:08 >

• Avatar 2009 720p BluRay DTS x264-HiDt -- 13.08 GB çıktı. 720p olarak en baba sürüm bu sanırım.10 Mbps değere sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

bende de ayni sorun var kaldim ortada

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.