Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilsemo

Orj Bluray'ini aldım. Bu nasıl bir görüntüdür yahu. Şimdiye kadar yapılmış en iyi bluray kesinlikle. Transfer mükemmel olmuş.

1500 kere daha izlemeyi düşünüyorum bu görüntü eşliğinde

Aynen player'a takıp ilk arayüz menüyle karşılaştığımda dondum kaldım. Açıkçası 3 boyut bile izlemeye gerek yok. Zira bu görüntü netliğinde zaten Pandora'nın içindeymiş gibi hissediyorsunuz. Bu denli piksellik, netlik ve keskinlik...

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

mamundadan 10.9gb lık çektim güzel fakat gogomez hocam sen bi konuda bir resim vermiştin sanki orda renkler çok canlıydı bu o kadarda canlı değil izlediğim playerda neu emre hocam ayarladı sağolsun

Nvıdıa kullanıyorsan hal edelim hemen dostum..

AC3 VE DTS ses senkronu arasında bıt farkı var AAC olarakta geçer-AC3 Max 640kbıt DTS 1536 Kbps olarak kağıt üstü geçer lakin AC3 Ses filter varsa sisteminizde kullandığınız ses sistemi AC3 Destekli ise DTS Den pek bir farkı bulunmuyor AC3 De digital +analog ses senkronudur-TRUE HD-DTS HD MA Bunlar yeni digital ses senkrondur ve PC için halen program yoktur yeni nesil anfi şart bu sesleri almak için onun DTS -DD 5+1 Halen en iyi ses senkronudur ve uzun müddet değişmicektir

Nvidia degil panelde var sistem ama benim ac3 olduğunu yazıyı neuda infirmation a tiklayinca yardımcı olabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Ya bu Zeamunda'daki 1080p silinmiş, 2gb indirdikden sonra 10kbps altına düştü

Edit: Az önce 720pde yüklenmişti onuda sildiler, başakmı geçiyo bunlar bizle

Amiable %96.5 te kaldı ne yaıyor bunlar ya?

bende de ayni sorun var kaldim ortada

Zamunda haricinde başka sitede üyeliğiniz varsa aynı sunumu bulun ,
    Hedef olarak o ana kadar indirdiğiniz dosyayı seçin kaçta kalmışsa indirmeye devam eder
    Yeterki kaynak silinmesin....

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Orj Bluray'ini aldım. Bu nasıl bir görüntüdür yahu. Şimdiye kadar yapılmış en iyi bluray kesinlikle. Transfer mükemmel olmuş.

1500 kere daha izlemeyi düşünüyorum bu görüntü eşliğinde

Aynen player'a takıp ilk arayüz menüyle karşılaştığımda dondum kaldım. Açıkçası 3 boyut bile izlemeye gerek yok. Zira bu görüntü netliğinde zaten Pandora'nın içindeymiş gibi hissediyorsunuz. Bu denli piksellik, netlik ve keskinlik...

Katılıyorum zaten bunun tadı bluray olarak çıkar 3d vesaire hikaye birde kullandığınız panel 46'' ve üstü ise değmeyin keyfe

• Benim indirdiğim King sürümü 7,78 GB dün akşam hız oldukça düşmesine rağmen tamamlandı. Şimdi notebook ekranından baktım biraz. Etkileyici bir görüntü göremedim. Akşam tv'de ne sonuç verecek bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

quote:

Hedef olarak o ana kadar indirdiğiniz dosyayı seçin kaçta kalmışsa indirmeye devam eder

Farklı farklı sitelerden denedim ama nafile. Devam etmiyor...
    Bu sorunu yaşayanlar olarak birbirimizi seedlesek olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

quote:

iste problemde orda ayni sunumu bulamadim gitti ya.buldugum sunumlardada seed yok tek care aynisinin yeniden yuklenmesi

• Sizin indirdiğiniz AMIABLE rarlı versiyon mu yoksa rarsız tek mi ? Ona göre torrentini size yollayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Sizin indirdiğiniz AMIABLE rarlı versiyon mu yoksa rarsız tek mi ? Ona göre torrentini size yollayacam.

Benimki rarsız. 10.9GB. mamunda'da olan buydu.
  • Çok az kaldı... Valla fena halde sabırsızlanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 26 Nisan 2010; 20:34:55 >
  • Arkadaşlar maemunda'dadan amiable 10.9GB
    avatar.2009.1080p.bluray.x264.mkv
    dosyasını indirmeye çalışanlar varsa söylesin. Bir kişinin açık olduğu bir tracker buldum ama birbirimize upload yaparsak indiririz sanırım. Benim ki %96.5'ta kalmıştı şu an devam ediyor çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Nisan 2010; 20:53:59 >
  • Bende Amiable'ı çektim ve Led tv'ye attım. Görüntü muhteşem ama bazı sahnelerin bilgisayar efekti olduğu çok ortada. Normal mi ki bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Çok az kaldı... Valla fena halde sabırsızlanıyorum...

Sana şimdi az kalmış gibi geliyor dimi. Normalde ben o az kalmış gibi gözüken %7 lik yere 2-3 film sığdırıyordum.

• 720p wiki sunumunu, neuview ile izlerken kırılma oluyor, mesela oyunlarda v-sync açmazsanız kırılır ya aynen öyle. MPC'DE sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 26 Nisan 2010; 21:19:46 >
  • quote:

Arkadaşlar maemunda'dadan amiable 10.9GB
    avatar.2009.1080p.bluray.x264.mkv
    dosyasını indirmeye çalışanlar varsa söylesin. Bir kişinin açık olduğu bir tracker buldum ama birbirimize upload yaparsak indiririz sanırım. Benim ki %96.5'ta kalmıştı şu an devam ediyor çok şükür.

bizede yardimci olursan sevinirim ortada kaldim oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

720p wiki sunumunu, neuview ile izlerken kırılma oluyor, mesela oyunlarda v-sync açmazsanız kırılır ya aynen öyle. MPC'DE sorun yok.

Sizde MPC ile yolunuza devam edin
  • Arkadaşlar yok böyle bi görüntü... Cidden şahanee 45gb'lığı hiç çekinmeden indirin tavsiye ederim...Bu boyuta değecek nadir filmlerden biridir kesin. Türkçe seste var. Çok iyi valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 26 Nisan 2010; 23:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Arkadaşlar yok böyle bi görüntü... Cidden şahanee 45gb'lığı hiç çekinmeden indirin tavsiye ederim...Bu boyuta değecek nadir filmlerden biridir kesin. Türkçe seste var. Çok iyi valla...

dostum pm ye bakarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

720p wiki sunumunu, neuview ile izlerken kırılma oluyor, mesela oyunlarda v-sync açmazsanız kırılır ya aynen öyle. MPC'DE sorun yok.

Sizde MPC ile yolunuza devam edin

Olay mpc - neuview yarışı değil. Yanlızca merak ettim, pixel fusion'ı arttırdıkça çok hızlı aksiyon sahnelerinde kırılma artıyor. Cuda aktif olmasına rağmen. Yani sistem yetersizliği diyicem ama cuda olunca o ihtimalde azalıyor.

neuview'ın hiçbir ayar gerektirmeden ne kadar güzel görüntü verdiğini biliyorum o yüzden kullanmak istiyorum ancak bu durum sıkıntı yaratıyor.

Sizin diğer bir konuda anlattığınız purecodec ve coreavc 2.0 olayını harfiyen yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 27 Nisan 2010; 0:36:24 >

• 7,78 GB'lık 720p King sunumunu lcd tv'de izledim. Görüntü anlamında fena değildi ama beklediğimi de vermedi maalesef. DVD'nin biraz iyicesiydi.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.