Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son yorumunu onaylıyorum dostum
  • Ya ben nedense FLAWL3SS'i sevemedim bi türlü. Bi kaç bir şeyini indirmiştim berbattı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Ya ben nedense FLAWL3SS'i sevemedim bi türlü. Bi kaç bir şeyini indirmiştim berbattı...

Lanet bir gruptur değmez yani haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

7,78 GB'lık 720p King sunumunu lcd tv'de izledim. Görüntü anlamında fena değildi ama beklediğimi de vermedi maalesef. DVD'nin biraz iyicesiydi.

O zaman 1080p'sini indircen hocam..
    Ayrıca neuview iyi hoşta dts sesleri görmüyor.Ne kadar film attıysam bir türlü amfiden dts veya dolby digital yazısını göremiyorum...Bu sorunu çözen var mı?

Blu-rayini almıştım geçen gün ama sanırım bu konuda da yazdım; benim ps3 ntsc-j olduğu ve filme bölge kodu koydukları için seyredemedim. Ben de GG'da satılığa çıkardım. Böyle olunca rip indirmek zorunda kaldım.

Keşke blu-ray çalışsaydı orijinalle karşılaştırma imkanı olurdu; iyi de olurdu.

Bu king sunumu ac3'tü. Player olarak western hd tv kullanıyorum. optikten AVR'ye bağlı. AVR ekranında sorunsuz Dolby Digital yazısını gördüm.

Ama işin içine pc girince ihtimaller çoğalıyor. Neuview'in uzmanı arkadaşlar vardı. Gözünü bağlayı bir dakkada silah söküp toplayan askerler gibi gözü kapalı ayarlarını söylerler valla... Onlar yardımcı olacaktır...

Bu nasıl bir benzetmedir yaw böylee

• quote:

Bu nasıl bir benzetmedir yaw böylee

Eeee işte bu da bir sanat...
  • neuview uzmanı arkadaşlar benim sorumada bi yanıt versinler, pixel fusion'ı açtığımda, çok aksiyonlu sahnelerde kırılma gibi birşey oluyor. Yukarda yazdım, oyunlarda hani vertical sync açmayınca kırılma olur ya fps - tazeleme orantısızlığı kaynaklı, aynen öyle oluyor.

Lowdayken az, değeri arttırdıkça kırılmada artıyor, pixel fusion ı kapayınca ise yok bir sorun. Sistem panelde yazıyor, core avc 2.0, purecodec kurulu. Ek olarak cuda aktif.

xp sp3 kurulu,ekran kartıda driver'ı 197.45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 27 Nisan 2010; 15:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Dts yok ama DolbyDigital olarak var...

Nasıl DTS Yok,siz neuviewile DTS Alamıyormusunuz? DD Olarak alıyorsunuz dimi ? DTS Ses var Bunu defalarca anlattık neyse yapan yaptı artık

Speed_Passion

Msn yazarmısın artık özel ilgileneceğim Pm den tabi

Dts ses yoktur.Ne yaptıysam alamadım neuview'den dts ve dd..
    Ayrıca settings'den kontrast renk ayarı falan yapamıyorum.Çünkü settings menüsündeki tuşlar hareket etmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Nisan 2010; 17:30:28 >

• Yok böyle bir film.
    Filmi izlerken saate bakmaya gerek duymadım,hatta film bitti bazı sahneleri yeniden izledim.
    Sinemada izleyemedim,çok pişmanım.Defalarca izlenir bu film.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Dts yok ama DolbyDigital olarak var...

Nasıl DTS Yok,siz neuviewile DTS Alamıyormusunuz? DD Olarak alıyorsunuz dimi ? DTS Ses var Bunu defalarca anlattık neyse yapan yaptı artık

Speed_Passion

Msn yazarmısın artık özel ilgileneceğim Pm den tabi

Dts ses yoktur.Ne yaptıysam alamadım neuview'den dts ve dd..
    Ayrıca settings'den kontrast renk ayarı falan yapamıyorum.Çünkü settings menüsündeki tuşlar hareket etmiyor..

Yanlış yapıyorsun Uğurcum sen ilk önce standart yüklemişsina iş profosyonelde tv bölümüne uğra yada linki ben vereyim sana orayı takip et bakalım nasıl dts ses alamıyorsun yüklümü sende AC3 Filter 1,63b + contrast vs ayarları yapamaman ilginç,hemşerim al bu linki incele eğer canın birşeye sıkılırsa ana konudan devam ederiz herkese neyin ne yapması gerektiğini anlattım ..z5500 e DTS DD Ben görmüşken sizin sistem nedir onu söyleyin bakalım ..saygılar Bu rada kıllzone 2 oynarken yanıma uğrıcaktın ama bi anda yok oldun oda bir sorun

http://resim.donanimhaber.com/m_16783095/mpage_23/tm.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_16783095/mpage_23/tm.htm

• Yüklediğim versiyon professional standart değil..
    Bi de dediğin ayarları yapacam bakalım ne olacak..
    He uğrayacaktık ama acil arkdadaş arabası ile geldi gittik..
  • şuan en iyi görüntü hangisinde 45Gb'lık sürüm kaldırılmış. Alternatif olarak hangisini indireyim ?
  • quote:

Yüklediğim versiyon professional standart değil..
    Bi de dediğin ayarları yapacam bakalım ne olacak..
    He uğrayacaktık ama acil arkdadaş arabası ile geldi gittik..

Sıkıntı değil tabi,bizbirbirimizi saygı sevgi çevrecevesinde bildikten sonra herşey gönlümüzce olur abicim,saygılar burdan sana selamlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

şuan en iyi görüntü hangisinde 45Gb'lık sürüm kaldırılmış. Alternatif olarak hangisini indireyim ?

Avatar 2009 BluRay 1080p DTS x264 dxva EuReKA

Kesinlikle
  • eureka yı indirdim 19.5 gb olanını, dp den de ona uygun altyazıyı indirdim,

mkvmerge ile 4400M lik parçalara ayırdım toplamda 5 parça oldu,

her nedense ses ve altyazıda uyumsuzluk var bazen 1 bazen 2-3 saniye sonra geliyor altyazı... acaba hdd kasıldı da mı oldu yoksa dp deki altyazı tam uyumlu değil mi ?? (genel anlamda 1-2 saniye geç geliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

eureka yı indirdim 19.5 gb olanını, dp den de ona uygun altyazıyı indirdim,

mkvmerge ile 4400M lik parçalara ayırdım toplamda 5 parça oldu,

her nedense ses ve altyazıda uyumsuzluk var bazen 1 bazen 2-3 saniye sonra geliyor altyazı... acaba hdd kasıldı da mı oldu yoksa dp deki altyazı tam uyumlu değil mi ?? (genel anlamda 1-2 saniye geç geliyor)

Bölünmemiş halinde bir sorun var mı? Eğer bölünmemiş halinde de altyazı geç geliyorsa senkron sorunu vardır.
  • En sonunda izledim.Birkaç gündür işler falan anca.EuReKa sürümüne bir de türkçe ses ekledim süper oldu.Tam 20gb oldu. Şunu söyliyeyim şu ana kadar izlediğim en temiz en kaliteli blu-ray'di. Gerçekten de james Cameron'un blu-ray üzerinde daha fazla uğraşması meyvesini vermiş.Mükemmel berraklıkta.Son teknoloji çekim teknikleri ve kamera ile çektikleri belli iç mekan çekimleri özellikle kusursuz farklı bir hava var.
    Tekno marketlerde LCD TV'lerde demo yerine kesinlikle bu film oynatılmalı hem çok net hem tam ekran(1,78) hem de renk paleti zenginliği yönünden.Event Horizonun 17mbitlik fullhd filmi var inanın dvdden hallice Kaç mbit olduğu fazla önemli değil blu-raya aktarım mükemmel çekim tekniği zaten mükemmel.Bravo James Cameron Biraz ekran görüntüsü ekliyeyim dedim.

1080p EUREKA (kmplayer+coreavccodec)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 27 Nisan 2010; 20:58:20 >

• Formel bu görüntüleri hangi programda ve hangi ayarlarda aldın öğrenebilimiyim
  • Yok arkadaş yok neuview'de bir türlü dts veya dd ses alamıyorum.Ac3'ü kurdum denedim dts ayaralarını falan açtım yine amfide dts yazısını göremiyorum..Zaten neuview settings ayaralarını hiç yapamıyorum.Kontrast falan yerinden oynamıyor.Acaba indirmiş olduğum sürüm mü hatalı veya crack uyumlu olmayabilir..Pm'den çalışan neuview veya crack gönderebilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

neuview uzmanı arkadaşlar benim sorumada bi yanıt versinler, pixel fusion'ı açtığımda, çok aksiyonlu sahnelerde kırılma gibi birşey oluyor. Yukarda yazdım, oyunlarda hani vertical sync açmayınca kırılma olur ya fps - tazeleme orantısızlığı kaynaklı, aynen öyle oluyor.

Lowdayken az, değeri arttırdıkça kırılmada artıyor, pixel fusion ı kapayınca ise yok bir sorun. Sistem panelde yazıyor, core avc 2.0, purecodec kurulu. Ek olarak cuda aktif.

xp sp3 kurulu,ekran kartıda driver'ı 197.45

Sorunu çözdüm. Eski bir driver yükledim 190.38. Geri kalan herşey yukarda yazdığımla aynı, filmi açtım, karelenmeler ve bozulmalar oldu. Coreavc'den cudayı kapatım tekrar filmi açtım. Bu sefer hem karelenmeler gitti hemde sözünü ettiğim kırılmalar gitti.

• Bu arada filmin ilk başında Jake Aerosmith tişörtü mü giyiyor yoksa bana mı öyle geldi?
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.