Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

neuview uzmanı arkadaşlar benim sorumada bi yanıt versinler, pixel fusion'ı açtığımda, çok aksiyonlu sahnelerde kırılma gibi birşey oluyor. Yukarda yazdım, oyunlarda hani vertical sync açmayınca kırılma olur ya fps - tazeleme orantısızlığı kaynaklı, aynen öyle oluyor.

Lowdayken az, değeri arttırdıkça kırılmada artıyor, pixel fusion ı kapayınca ise yok bir sorun. Sistem panelde yazıyor, core avc 2.0, purecodec kurulu. Ek olarak cuda aktif.

xp sp3 kurulu,ekran kartıda driver'ı 197.45

Sorunu çözdüm. Eski bir driver yükledim 190.38. Geri kalan herşey yukarda yazdığımla aynı, filmi açtım, karelenmeler ve bozulmalar oldu. Coreavc'den cudayı kapatım tekrar filmi açtım. Bu sefer hem karelenmeler gitti hemde sözünü ettiğim kırılmalar gitti.

Formel

Hadi gözün aydın..

Ermancım olayı hal ettiğine çok sevindim benim anlattıkalrımı uyguladın sanırsam.. Cuda olayını az çok anlattım tv bölümünde ,bu arada net yardımların için ayrıca teşekkür ederim çok ilgilendin çok çok çok teşekkür ederim arkadaşım...

• Yanlız üsteki ss'de bozulma var ayarları fuul açık olsa gerek....
  • @Amadeus
    Doğru haklısın keskinleştirme ayarı çok yüksek.Zaten sonra kıstım.Normal oynarken farkedilmiyor durdurup ss alınınca farkediliyor.Bir de ne yaptıysam playerda izlediğim kalitede ss alamadım az da olsa netlik farkı var.Resimleri de png den jpege dönüştürdüm aksi durumda sayfa açılmazdı

@QuadroFX
    Kmplayer +coreAvc codec +haali's media splitter seçili ,temel keskinleştirme süzgeci açık,kendi zevkime göre kontrast,parlaklık,renk,gamma ayarları yapılı.

@GOGOMEZ
    Sağolasın dostum Film kalitesi çok iyi. Bundan sonra izleyeceğim blu-raylerde bu kaliteyi arıaycağım o kötü oldu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

@Amadeus
    Doğru haklısın keskinleştirme ayarı çok yüksek.Zaten sonra kıstım.Normal oynarken farkedilmiyor durdurup ss alınınca farkediliyor.Bir de ne yaptıysam playerda izlediğim kalitede ss alamadım az da olsa netlik farkı var.Resimleri de png den jpege dönüştürdüm aksi durumda sayfa açılmazdı

@QuadroFX
    Kmplayer +coreAvc codec +haali's media splitter seçili ,temel keskinleştirme süzgeci açık,kendi zevkime göre kontrast,parlaklık,renk,gamma ayarları yapılı.

@GOGOMEZ
    Sağolasın dostum Film kalitesi çok iyi. Bundan sonra izleyeceğim blu-raylerde bu kaliteyi arıaycağım o kötü oldu işte

Kötü olmadı bence nedeni ise Şu birebir BD kalitesi avatar sende şu an bugün orjinal avatarım geldi 50 Gb DTS HD MA Blu-ray disc 19 Gb eureka sunumu ile fark varsa çok az bunu X4500 LED TV'De BD/Player S-360 ile denedim HTPC +Neuview aralarında-fark çok azdı gerçekten EuReKA Taktir e şayan gruplardan arşivde sağlam olsun diyenler PS3 olan BD/Player olanlar kesinlikle alsın alınması gereken yapımlardan biri çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 28 Nisan 2010; 1:44:46 >

• 720p tam ekran sunum varmı
  • Formel filme uyumlu türkce sesi nerden buldun?
  • Beyler 32"TV'de 2,5mt izleme mesafesinde hangisini tercih etsem daha kaliteli bi görüntüyle izlerim???

1080p.AMIABLE ___ Bitrate ..: 8171 kbps

720p.ESİR _______ Bitrate ..: 1509 kbps

Lütfen yardım
  • dün izledim EuReKA sürümünü dehşetti 4. defa izlemiş oldum filmi :D 3 kere sinema 1 kere bluray bu arada Formel sende KMplayer ile izlerken seslerin önce görüntünün sonra gelmesi gibi birşey oldumu ?
    bende KMplayer ile öyle oldu sonre neuweve mi ne o programı açıp onla izledim filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Beyler 32"TV'de 2,5mt izleme mesafesinde hangisini tercih etsem daha kaliteli bi görüntüyle izlerim???

1080p.AMIABLE ___ Bitrate ..: 8171 kbps

720p.ESİR _______ Bitrate ..: 1509 kbps

Lütfen yardım

ESIR Tabiki diğeride ne oluyormuş arkadaşım aaaaa
  • Teşekkürler GOGOMEZ, Esir tabiki
  • arkadaşlar biri bana özelden esir yada eureka torrent linki atabilir mi?
  • trrentbits.ro hatırladığım kadaryıla üyelik açıktı. Dün üye oldum bende. Bi bak istersen orada vardı...
  • Cbgb 720p indiriyordum sildim esir 720p geçtim onuda sildim eureka 1080p geçtim.

Şimdide esir 1080p çıktı Son olarak buna geçiyorum
  • O nası iş beeee

Bence şimdi onuda sil 45gb'Lık olanını indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 28 Nisan 2010; 12:53:51 >
  • Yok esirde son kararım

Gogomez üstadın söylediği gibi eureka ile orijinal diskin çok farkı yoksa esirin bitrate değerleri dahada iyi eurekadan.
  • 1080p esir hangi sitede?
    Edit: Tamam buldum..
    Esirin biti eureka'dan 2000bit kadar fazla. İyi ya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 28 Nisan 2010; 13:32:36 >
  • Evet arkadaşlar eureka 1080p sunumunu indirdim bendeki orjinal bluray ile hem görüntü hem de ses olarak karşılaştırdım.Karşılaştırmamda hem ses olarak hem de görüntü olarak orjinal bluray'ın daha iyi olduğunu gördüm.Bir tane de resim çektim.Resimde de belli oluyor ama kendi gözümüz ile çok daha iyi görüyoruz farkı...Ses olarak da bluray versiyonu daha net.Yani eureka ile bluray versiyonu tıpatıp aynı değil.Minimal farklar var.İşte çektiğim resimler..
    PS3 BLURAY ORJİNAL

KMPLAYER EUREKA SUNUMU

• yau keşke bir de wd hdtv live ile deneme imkanın olsa aynı sahnede aşırı makbule geçer

nedense wd nin pc den çok daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum
  • wd yok hocam.Bunla idare et işte.Zaten orjinal blurayda 30 mbps veri akışı var.Eureka sunumda 15 mbps..İlla ki az da olsa bir fark söz konusu oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

yau keşke bir de wd hdtv live ile deneme imkanın olsa aynı sahnede aşırı makbule geçer

nedense wd nin pc den çok daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum

15.5 bitrate'li 20GB. boyutlu 1080P bi filmi WD'nin oynatabileceğini mi düşünüyosun ?
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.