Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteer

dün izledim EuReKA sürümünü dehşetti 4. defa izlemiş oldum filmi :D 3 kere sinema 1 kere bluray bu arada Formel sende KMplayer ile izlerken seslerin önce görüntünün sonra gelmesi gibi birşey oldumu ?
    bende KMplayer ile öyle oldu sonre neuweve mi ne o programı açıp onla izledim filmi

Yok dostum hiçbir sorun yok Türkçe sesi ekledikten sonra onda ufak tereddütüm oldu onda da çok şükür sorun olmadı.
    -----------------------------
    Esir'de çıkartmış sonunda baya geç kaldı yav indiren indirdi zaten EuReKa'yı.Arada 1,2 mbps fark var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

yau keşke bir de wd hdtv live ile deneme imkanın olsa aynı sahnede aşırı makbule geçer

nedense wd nin pc den çok daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum

15.5 bitrate'li 20GB. boyutlu 1080P bi filmi WD'nin oynatabileceğini mi düşünüyosun ?

Gen 2 ler(Live) oynatabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: expander_

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

yau keşke bir de wd hdtv live ile deneme imkanın olsa aynı sahnede aşırı makbule geçer

nedense wd nin pc den çok daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum

15.5 bitrate'li 20GB. boyutlu 1080P bi filmi WD'nin oynatabileceğini mi düşünüyosun ?

Gen 2 ler(Live) oynatabilir.

Bende Gen1 WD var. Bu yeni nesiller sadece DTS ve Wireless eklentili değilmi??

İşlemci ve RAM'i aynıysa ne farkı var ki performansının?? Bence oynatamaz WD. 20GB Eureka'yı

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Evet arkadaşlar eureka 1080p sunumunu indirdim bendeki orjinal bluray ile hem görüntü hem de ses olarak karşılaştırdım.Karşılaştırmamda hem ses olarak hem de görüntü olarak orjinal bluray'ın daha iyi olduğunu gördüm.Bir tane de resim çektim.Resimde de belli oluyor ama kendi gözümüz ile çok daha iyi görüyoruz farkı...Ses olarak da bluray versiyonu daha net.Yani eureka ile bluray versiyonu tıpatıp aynı değil.Minimal farklar var.İşte çektiğim resimler..
    PS3 BLURAY ORJİNAL

KMPLAYER EUREKA SUNUMU

Hiç bir rip kaynak görüntü gibi olamaz zaten,buda kanıtı olmuş

• dün izledim yau ben eureka yı wd de...

live var bende onun da altını çizmek lazım,

yau 42 GB lik GI JOE yu salise takılma olmadan izledim alette... bu bana yeter :D

SONY_55 adresi ver ustam, yolluyorum aleti :D
  • Bende şimdi hem orijinal bluray hemde eureka'nınki var. Wd tv'de resmini çekerim ikisininde birazda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Bende şimdi hem orijinal bluray hemde eureka'nınki var. Wd tv'de resmini çekerim ikisininde birazda...

Ok bekliyoruz dostum

@SONY_55

Bu arada dostum yanılmıyorsam blu-ray ps3'te oynatıyorsun.Eureka'yı pc ya da wd gibi bir cihazdan.Resimde pek belli olmuyor detay farkı doğal olarak sen daha iyi bilirsin canlı olarak seyrettiğin için.Resimde renk ton farkı var ki o da farklı cihazlardan oynatıldığı için olabilir.Pc'De oynatıyorsan playerın renk ayarını biraz arttır yada contrast değerini.İllaki fark vardır tabi de renk ton farkı farklı cihazların oynatmasından diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 28 Nisan 2010; 17:51:12 >
  • Fotoğrafın çekileceği makinenin DSLR olması lazım , DSLR olsa bile yine yanıltıcı olabilir bazı faktörlerden dolayı
    Ayrıca eklenen resim prof'da olsa bütün bir filmden tek kare olacaktır karşılaştırma için yeterli değil ,

Bu durumda yapılabilecek en güzel uygulama kişinin kendi anlatımına güvenmektir....
  • Arkadaşlar nerden geldiğimizi unutmayalım

Hangimiz matrixin vcdsini izlediğinde büyülenmedi

Şurda konuştuklarınıza bakın ayıp

Orijinal disk tabiki farklılıklar olacaktır sonuçta.

• Arkadaşlar şimdi baktım da televizyon 40'' olduğundan galiba görüntü neredeyse aynı. Hiç bi fark göremedim gibi...Çok hafif nüansalar var gibi ama... Tv'si daha büyük olan arkadaşlar bi baksın birde..Resimini çeksem hiç ayırt edemessiniz yani. Anlatılmaz yaşanır resmen.

Yanlız psikolojik olarak mı ne anlamadım ama blu-ray daha iyi gibi geldi bana yinede...

Orjinalinide bu arada zaten sadece Türkçe ses olduğu için indirmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 28 Nisan 2010; 18:16:28 >
  • 40'' hatta 46'' kesmez zaten fuul hd uygulamalarında başlangıç 50''/52''...

Benzer bir uygulamayı geçenlerde pıoneer'da yapmıştım benim panel 50'' detay farkları vardı....
    Ama siz alt boyutlarda panel kullanıyorsanız boşuna bd para vermeyin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Nisan 2010; 18:14:45 >
  • chatixx,

acaba orj bluray deki tr ses 5.1 mi DTS mi? ve boyutu ne kadar kesin bakmışsındır
  • @Formel
    Hocam zaten benim üzerimde durduğum konu netlik ve akıcılık.Kmplayer'ın ayarlarından veya codec ayarlarından dolayı renkler farklı çıkmış olabilir ona bir şey demiyorum zaten...Ama ben kendi gözümle gördüğüm kadar orjinal bluray versiyonu ile arakarında fark var.Tabi ki minimal farklar abartı bir fark söz konusu değil.Bir de ses olarak bluraydaki ses daha net ve bir derinlik var.Onun dışında zaten bir fark yok...

@renzokuken
    Tamam hocam gönder...
    Orjinal blurayda ki tr ses dolby digital,italyanca,almanca falan dts,ingilizce ise dts-hd..
  • blu-rayde ki ac3 448 kbps 5.1 600 küsür mb ben eurekaya monte etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

@Formel
    Hocam zaten benim üzerimde durduğum konu netlik ve akıcılık.Kmplayer'ın ayarlarından veya codec ayarlarından dolayı renkler farklı çıkmış olabilir ona bir şey demiyorum zaten...Ama ben kendi gözümle gördüğüm kadar orjinal bluray versiyonu ile arakarında fark var.Tabi ki minimal farklar abartı bir fark söz konusu değil.Bir de ses olarak bluraydaki ses daha net ve bir derinlik var.Onun dışında zaten bir fark yok...

OK dsotum Böyle görselliği olan filmlerin her zaman orjinalini almak lazım

• eureka yı indirmeye baslamıstım ama buradakı yorumlardan sonra ESİR i indirmeye karar verdım ancak torrent linki ni bir turlu bulamadım biri bana pm ile link atabilir mi
  • Bu işlerden çok anlamam ama geçen cuma bursa metro da plazma tv de bluray avatar oynatıyorlardı ve ben hayatımda bu kadar net bir film izlememiştim ha daha önce hiç bluray izlememiştim ama o neydi be abi insan o kalitede 100 kere izlese bıkmaz bu arada dvdrip indirip 17 crt monitörümde izlemiştim ama şimdi 22 Lg led monitör alınca kalitesi tatmin etmedi ve bdrip versiyonunu indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 28 Nisan 2010; 19:30:56 >
  • Formel blu-ray'in içindeki sesi nasıl alıpta ekliyoruz filme bi anlatabilir misin?
  • 720p.ViSiON.SUBBED indirdim. Tavsiye ederim. Görüntü güzel , Xvid , boyutu güzel (4.2g) , ses güzel. Ayrıca Alt yazısız olarak seyretmek istersem sadece Na'vi ce bölümlerinin alt yazısı var çok iyi.
  • blu-rayden alma işlemini ben yapmamıştım.Buraya bir arkadaş çıkartmış sesi vermişti.Bana da o sesi indirip mkvmerge GUI programıyla eurekaya çok basit şekilde entegre etmek kalmıştı. mkvmerge GUI programı blu-raylerde işe yarıyor mu bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.