Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Source..............: Avatar.2009.1080p.Blu-Ray.AVC.DTSHD-MA5.1.D-Z0N3

Notice:.............: Avatar 1080p & 720p D-Z0N3 Comming Soon ;)

birkaç gün içinde geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarine caeruleum -- 28 Nisan 2010; 21:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A

Source..............: Avatar.2009.1080p.Blu-Ray.AVC.DTSHD-MA5.1.D-Z0N3

Notice:.............: Avatar 1080p & 720p D-Z0N3 Comming Soon ;)

birkaç gün içinde geliyor

Çok geç. Hiç çıkartmasa daha iyi artık. İndiren indirdi indireceğini zaten...
  • Yeni indirdigim avatr 720 dts destekliydi ac3 çevirdim dts ile uyumlu olan alt yazıları ac3 çevirince uyduramıyorum.
  • Anlaşılan o ki hiçbiri Orjinalin yerini tutmayacak.
  • Bu görüntü kalitesi ile tekrar izlemek gerçekten çok hoştu. 3D izlerken dikkat edemediğim ayrıntıları bile bu sayede seçebilme imkanına kavuştum gerçekten çok kaliteli bir görüntüsü vardı. Fakat filmdeki Türkçe dublaj nedense hoşuma gitmedi. Bazı kelimelerin sürekli benziyo, geliyo, gidiyo şeklinde söylenmesi çok sinir bozucuydu. Ayrıca Neytiri nin annesinin konuştuğu an bittiğim an olmuştur o ne öyle bir an arap bacı konuşuyor zannettim. Belkide ilk orjinal olarak izlediğim için bana tuhaf gelmiştir ama yinede dublajı pek kaliteli bulmadım. Tabiki herkesin görüşü farklıdır siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Anlaşılan o ki hiçbiri Orjinalin yerini tutmayacak.

Tabiki yerini tutamaz.3-4 bin liralık tvsi olan adamında max. görüntü kalitesini alması için orjinal alması kadar gerekli bir durum olamaz. Yanlız iyi-rip bir mkv'de %95 oranında bu görüntü kalitesini tutturması da mükemmel bişey.Çok büyük bir tvniz olmadığı taktirde aradaki farkı anlayamıyoruz anca çok dikkatli irdelemek gerekiyor ki gelinen seviye mükemmel.
    Eskiden hatırlıyorumda dandik vcd de izlerdik orjinalle siyah ile beyaz kadar keskin bir fark vardı ikide bir çizik sesleri takılmalar ve karelenmeler eşliğinde filmi izlerdik Şimdi gelinen noktaya bakıyoruz da adamın suratındaki bırakın kılı tüyü ,siyah noktalar hangisinde daha net tartışması yapıyoruz

@cloud35
    Evet banada dublaj biraz tuhaf geldi.İlk orjinalden izlediğimizden sanırım.Bazen geliyor gidiyo yapıyo kelimeler çok olunca yapaylık hissi veriyor bazen "r" yi vurgulamak gerekiyor geliyor gidiyor denmeli Yüzüklerin efendisinde ki gibi çok prof. değil maalesef.Alalade yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 29 Nisan 2010; 15:53:48 >

• eskiden kopya dvd lerde bile aşırı farklılık olurdu, artık onlarda bile kalktı bu fark, direkt orjinalden 1 e 1 kopya :)

burada ise tabii ki 47 gb lik bir şey ile 19,5 ya da 7,8 lik boyuta sahip bir video aynı kalitede değildir, ama gene de arkadaşların da dediği gibi orj kaliteye bu kadar yaklaşılabilmesi bile süper ötesi bir şey bana kalırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Anlaşılan o ki hiçbiri Orjinalin yerini tutmayacak.

Tabiki yerini tutamaz.3-4 bin liralık tvsi olan adamında max. görüntü kalitesini alması için orjinal alması kadar gerekli bir durum olamaz. Yanlız iyi-rip bir mkv'de %95 oranında bu görüntü kalitesini tutturması da mükemmel bişey.Çok büyük bir tvniz olmadığı taktirde aradaki farkı anlayamıyoruz anca çok dikkatli irdelemek gerekiyor ki gelinen seviye mükemmel.
    Eskiden hatırlıyorumda dandik vcd de izlerdik orjinalle siyah ile beyaz kadar keskin bir fark vardı ikide bir çizik sesleri takılmalar ve karelenmeler eşliğinde filmi izlerdik Şimdi gelinen noktaya bakıyoruz da adamın suratındaki bırakın kılı tüyü ,siyah noktalar hangisinde daha net tartışması yapıyoruz

[ Avatar.Aufbruch.nach.Pandora.2009.MULTi.COMPLETE.BLURAY.PROPER-TRexHD ] [ X264 / Action ] [ Released 2d 22h 11m ago [4/26/2010] ] [ 45767.0MB in 100F ]

orjinali de var

• Zagunda'dadan 1080P AMIABLE indiriyodum siteden kaldırdılar %50de kaldı sildim 5 gb boşa indi.

Zagunda'dadan 720P ESİR indiriyodum siteden kaldırdılar %70de kaldı silmek istemiyorum 7 gb boşa inecek. Bütün siteleri gezdim 720p ESİR yok.

Allahını seven biri yardım etsin sabahdan beri etmediğim küfür kalmadı, bidahada Zacunda'dan bişey indirirsem cümle alem beni ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

720p indireceğim;
    Sanırım en iyi sürüm bu; Avatar 2009 720p BluRay DTS x264-HiDt
    Fakat bir türlü torrent bulamadım
    Yardımlara açığım.

Eğer bulamazsam hangi rip'i tavsiye edersiniz?

Bende 720p versiyonunu indirdim film dts çıktı tv ac3 formatını destekledigi için bu formata çevirdim ama bu seferde eski uygun olan altyazı uymaz oldu bi kaç tane daha altyazı denedim olmadı bi çaresi varmı acaba

• Filmin başında Jake'in üzerinde Aerosmith tişörtü mü var yoksa ben mi benzettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Filmin başında Jake'in üzerinde Aerosmith tişörtü mü var yoksa ben mi benzettim?

Evet Jakenin üzerinde Aerosmith tişörtü vardı ama sonradan çıkardı önemli bir ayrıntıyı yakalamışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Filmin başında Jake'in üzerinde Aerosmith tişörtü mü var yoksa ben mi benzettim?

Evet Jakenin üzerinde Aerosmith tişörtü vardı ama sonradan çıkardı önemli bir ayrıntıyı yakalamışın

100 sene sonrası ve hala Aerosmith. Biraz saçma olmuş gibi o tişört ama neyse!

• Burası iyice warez sayfasına dönmüş arkadaşlar. Biraz sakin.
  • Ben açıkçası beğenmedi Avatar'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ben açıkçası beğenmedi Avatar'ı.

Herkese hitap etmediği kesin
  • Arkadaşlar tr sesler ac3 mü? Öyleyse eğer orjinal haliyle izlemeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar tr sesler ac3 mü? Öyleyse eğer orjinal haliyle izlemeyi tercih ederim.

Benim indirdigim dts çıktı tv desteklemedigi için ac3 çevirdim
  • quote:

quote:

Arkadaşlar tr sesler ac3 mü? Öyleyse eğer orjinal haliyle izlemeyi tercih ederim.

Hocam sana zahmet kaç bit olduğunu da söyleyebilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sana zahmet kaç bit olduğunu da söyleyebilir misin?

Ya kanka alemsiniz yav alt tarafı bir film izleyeceksiniz yok kaç bit yok o varmı bu varmı zaten indireceginiz yerde dosya detayları bilgisinde herşey yazıyor neresi sana uyarsa ordan indir seyrediver

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.