Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harika harika harika kilitlendim bu filme.. tüm gözlerle bakıyorum.. yukarda bazıları demiş ankarayamı gitçez 3d için falan ne ankarası daha yeni geliyorum imax den istanbulda istinye park ta var imax şişliden arabaya binin önündesiniz
  • Vay anasını ya, adam kendi rekorunu kendi kıracak iyimi...

Sizce Titanic'in 1. liğini elinden alabilirmi? Bence alacak...
  • Sadece IMAX'lerde vizyona girerse havasını alır James amca

Bence bütün bunlar filmin tanıtımını yapmak için. Ne demek Blu-Ray'i çıkmıcak ya?!?! Ya bu adam bunadı yada harbi harbi uzaylılar buldu onlarla çekti filmi
  • Şimdi bu kadar iddalı olmasının sebebi;
    J.Cameron'un başında olması ayrıca filmin görsel efektleri için 7 senedir MİCROSOFT'la çalışılması,GREEN BOX adı verilen dijital ortamın büyüklüğü(resimlerini gördüm araştırın conteynerlardan greenbox yapmışlar)1 sahnenin 197 kamerayla çekilmesi,tamamı 3D ve IMAX(birçok IMAX salon yenileniyor) kalitesinde olduğu ve çıkınca şuanki sinema tarihinin yeni bir yapı taşı olucağını söylenmesi,birçok ünlü yönetmenin seti ziyaret ettikten sonra kendinen geçerek heyecanlanması(spielberg'de dahil),UBISOFT adlı dünyanın sayılı oyun yapım şirketti daha filmin çıkmasına 9 ay kala oyunun yapımına başlaması, CAMERON'un daha filmin fragmanını bile yayınlamamasının sebebi başkalarının AVATAR için hazırladığı fragmanları beğenmemesi ve kendisinin fragmanı hazırlaması ki buda bir yönetmenin işine bağlılığını tartan bir durumdur....
    Ve daha niceleri umarım beklediğimize değer çünkü bu sene birkaç film dışında zevk alamadık..Yeni teknoloji ile sürükleyici bir film bekliyoruz...

• Heralde bunca hazırlık 2 saatlik bir film için değildir diye umuyorum. Şöyle 6 saat fln süper olurdu
  • neden bilmiyorum ama sırf şişirme geliyo bana film şuanda. yok abi bahsedilen kadar da olamaz ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

Heralde bunca hazırlık 2 saatlik bir film için değildir diye umuyorum. Şöyle 6 saat fln süper olurdu

6 saat nasıl bir film olabilir ki??
  • Arkadaşlar abartmışsınız yok sinema tarihi değişecek, yok şu yok bu..

ama adam baya emek vermiş sanırım, rekor kırabilir o kadar reklam yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 9 Mayıs 2009; 12:48:25 >

bu mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 22 Nisan 2009; 19:00:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Ankaradayım ama izlemeye gider miyim bilmiyorum.

Aynen Hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

quote:

Heralde bunca hazırlık 2 saatlik bir film için değildir diye umuyorum. Şöyle 6 saat fln süper olurdu

Misal olarak söyledim 6 saat. Şahsen ben bu kadar hazırlık yapsaydım 2 saatlik bi film çekmezdim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

quote:

Misal olarak söyledim 6 saat. Şahsen ben bu kadar hazırlık yapsaydım 2 saatlik bi film çekmezdim

3 saat yeter,6 saat çok olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Arkadaşlar abartmışsınız yok sinema tarihi değişecek, yok şu yok bu..

İlk imaxla çekilen film değilki bu..

Bilmiyorduk ilk Imax ile çekilen film olmadıığını, bunun için abarttık biz de...
  • Arkadaşım 3 filmlik seri olucak zaten..Ben bir çok film yapım aşamsı gördüm ama bukadar muazzam büyüklükte bir greenbox görmemiştim...Film şişirme olsa Spielberg neden gitsin davete yada diğer yönetmenler neden aklımızı oynattık desin?Rakiplerinin ekmeğine yağ sürsün.Hadi şişirme diyelim salonları neden yenilesin adamlar.Gelen yine gelir...
    Bunlar bize söylenenler film çıktıktan sonra esas olan nedir görücez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

bu film cok cok ozel ve onemli bir film. 2001 a space oddseyy den bile onemli bir film geliyor teknik anlamda. biz sırf hakkı ile izlemek icin londra ya gitmeyi dusunuyoruz...

Allah aşkına biri bana şu 2001 a space oddsey filmini nereden bulabileceğimi söyleyebilirmi acaba?
    Googledan sürekli arıyorum ama hep 1961 yapımı film çıkıyor.
    bunun 2001 de çıkan yeni filmini nereden bulabilrim, 720p olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amo

quote:

bu film cok cok ozel ve onemli bir film. 2001 a space oddseyy den bile onemli bir film geliyor teknik anlamda. biz sırf hakkı ile izlemek icin londra ya gitmeyi dusunuyoruz...

Allah aşkına biri bana şu 2001 a space oddsey filmini nereden bulabileceğimi söyleyebilirmi acaba?

O filmin 2001 yılında çekilmiş olanı olduğunu bilmiyordum.Benim tek bildiğim 1968'de ki orjinal hali.Ve bence onu izlemelisin.Film 2000li yıllarda yeniden çekilsede o orjinal halinde ki uzay havasını yakalayamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: amo

quote:

Film zaten 1961'de çekildi. Filmin ismi "2001 A Space Odyssey". Özelliği ise daha o dönemde çok yüksek efektler kullanabilmesi.
  • Çok iddialı konuşmuş.Kaç kişi bu film için Ankara'ya veya İstanbul'a gider orası meçhul.
  • İstanbul'da imax animasyon seyretmiş biri olarak seyrederken 20-30m alan derinliği görebildiğimi söyleyebiilirim, ve bu derinlik çok yakından başlıyor. Eğer bugünkü imax'lar bile iyi kullanılsadaha iyi işler çıkabilir. Türkiye'de 3 tane salon olması ise bir sorun ama zaten imax filmleri aylarca gösterimde kalabilir.
  • Türkiye'deki IMAX salonları bu filme tam performans veremez bence. ABD'de bi sürü IMAX sinema salonu sırf bu film için yeniliyormuş. Türkiye'dekilerde öyle bir şey yok bildiğim kadarı ile. Eski IMAX ile izlenecek yani TR'de. Asıl gerçeklik yurtdışında olacak. :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.