Şimdi Ara

Avatar (2009) | James Cameron (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.825
Cevap
1
Favori
147.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • james baba yapar...gelıyo yenı bır efsane gelıyor..inşallah yanıtlmaz bızı james baba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Türkiye'deki IMAX salonları bu filme tam performans veremez bence. ABD'de bi sürü IMAX sinema salonu sırf bu film için yeniliyormuş. Türkiye'dekilerde öyle bir şey yok bildiğim kadarı ile. Eski IMAX ile izlenecek yani TR'de. Asıl gerçeklik yurtdışında olacak. :(

Hadi onu geçtim, türkiyede sadece istanbul ve ankarada var.. yıllarca vizyonda kalırsa iyi olur, belki yenilerler..
  • bu film vizyona girince bizim izlememiz en az bir 2 ayı bulur. oda en az... önce parası bol olanlar, ünlüler ve yönetmenler falan izler, sonra diğer zenginler, en sonda biz...
  • Bu filmi biz gariban öğrenciler izleyemeyiz...
  • Geliyor geliyor james baba geliyor Günler geçmek bilmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Dark Forest

bu film vizyona girince bizim izlememiz en az bir 2 ayı bulur. oda en az... önce parası bol olanlar, ünlüler ve yönetmenler falan izler, sonra diğer zenginler, en sonda biz...

Türkiyede Filmi izleyecek 2 sinema var İstanbul istinye park İMAX,ankara ankamall İMAX

• quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

Bu filmi biz gariban öğrenciler izleyemeyiz...

Merak etme, ne kadar özel sinema salonları falan gerekse de gösterime girdiği hafta CAM sürümü nete düşer, aynı kalitede olmasa bile izlersin.
  • Koymayın şu görüntüleri. Gördükçe bu filmi ağız tadıyla izleyemeyecek olmamız aklıma geliyor.

Comic Con'da 3D footage(video)'i de yayınlanacakmış, kısa bir video olarak internete düşmesini umuyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

http://i427.photobucket.com/albums/pp354/0nuR/Film/zz33934e8a.jpg

Comic Con'da 3D footage(video)'i de yayınlanacakmış, kısa bir video olarak internete düşmesini umuyoruz.

Hadi bakalım bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

harika harika harika kilitlendim bu filme.. tüm gözlerle bakıyorum.. yukarda bazıları demiş ankarayamı gitçez 3d için falan ne ankarası daha yeni geliyorum imax den istanbulda istinye park ta var imax şişliden arabaya binin önündesiniz

bu forumdaki herkes istanbuldamı yaşıyo sanki
  • balon geliyor balon.
  • quote:

Dünya'nın en iyi yönetmeni de olsa Avatar isimli ve dünyada bir çok kişinin sevdiği bildiği bir karakteri isim hakkı sende diye alakasız bir filme isim yapmak bence etik değildir.

Money Talks
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

balon geliyor balon.

Dikkat et bir yerlerinde patlamasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1299

quote:

Dünya'nın en iyi yönetmeni de olsa Avatar isimli ve dünyada bir çok kişinin sevdiği bildiği bir karakteri isim hakkı sende diye alakasız bir filme isim yapmak bence etik değildir.

Money Talks

Öyle olmuş artık.
    Ama yine de ayıp kardeşim.

• quote:

1996 yılının Ağustos ayında Titanic filmini tamamladıktan sonra, bir sonraki filminin Avatar olacağını açıkladı.

http://www.sinemaestro.com/2368-avatarin-gelistirme-asamasi.html
  • Herkez İMAX'larda izlencek filan yamış ama cinebonuslarda 3d real var
    3D 2 film seyretmitim Dünyanın Merkezine Yolculuk süperdi adam lavoboya tükürüyordu ama sanki suratına tükürüyor gibi olmuştu alevler filan yanıyordu yanınızda birde korku seyretmiştim güzel gerçekten. Bakalım bu kadar iddalı konuştuguna göre vardır bir iş.

Tekrar yazayım Ankaraya filAn gitmeye gerEk yok cinebonus'larda seyrede bilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihcan00

Herkez İMAX'larda izlencek filan yamış ama cinebonuslarda 3d real var

var ama imax 3d ile 3d real farklı real 3d halt eder imax in yanında karşılaştırılamaz bile real 3d ye girmiyor film sadece imax 3d

real 3d sinema kurmak kolay iş her yere yapılır ama imax in 7 katlı bina yüksekliğinde perdeyi her babayiğit sokamaz salonuna %100 gümüş perdeyi

film tamamen imax 3d olacak 65mm formatında sadece imax salonlarına girecek aynen 15 temmuz daki harry potter 3D gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 3 Temmuz 2009; 20:00:12 >
  • abi herşey iyi güzelde daha filmin ne hakkında olduğunu bilmiyoruz? bilyioruz da ben mi kaçırdım bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.