Şimdi Ara

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • link rica edebilir miyim? Mevcutta 5700 XT kullanıcısıyım. eğer yeni satın alanlara özel değilse ücretsiz alayım.

• pscopat kullanıcısına yanıt

sadece 70xx serisi ekran kartı alanlara veya 7000 serisi işlemciler detaylar sitelerin içerisinde alıyor kendiniz girip bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyuna başladım şimdi ilk odalardan kaçarken karanlık bir yerden geçiyorum ve haritanın altına sonsuz şekilde düşmeye başlıyorum.

aşağıdaki görselde koşmaya başlayınca karanlık bir yere girince map in altına sonsuz şekilde düşüyorum.

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pscopat -- 16 Aralık 2023; 15:54:57 >
  • Grafikleri çok kötü, şöyle böyle deyip her türlü giydirmeye çalışanlar acaba daha dolu dolu olanı ve daha iyisi hangisiymiş acaba size zahmet olacak gösterebilir misiniz? hilâf edeceğim diye neye sallasam ne yapsam dercesine şaşırmışsınız sadece. Digital Foundry bile videosunda övgülerle bahsederken şu fuzuli yorum yapmak oluyor.

• Yeni başladım grafikler denildiği kadar varmış muazzam.

• Avatar Suyun yolu filminde otomatik piyade tüfeklerinin atış efekti mükemmeldi.Frontiers of Pandora'ya da ordaki gibi entegre etmelerini beklerdim ama malesef oyunda silahların tepkileri çok basit gözüküyor.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSR 3.0 Frame Generation aktif hale getirildi ve bir dizi başka düzeltme yapıldı.

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}www.bolumsonucanavari.com
    Avatar: Frontiers of Pandora için Yeni Güncelleme Yayınlandı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Avatar_Frontiers_of_Pandora_icin_Yeni_Guncelleme_Yayinlandi-120302.htm
  • Avatar Steam çıkışını gerçekleştirmiş. 11 Temmuz'a kadar %40 indirimli.

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}store.steampowered.com
    Avatar: Frontiers of Pandora™ on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2840770/Avatar_Frontiers_of_Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}store.steampowered.com
    Avatar: Frontiers of Pandora™ on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2840770/Avatar_Frontiers_of_Pandora

• Oyunu U+ ile indirip bi süre ilk başlarını oynayıp kapatmıştım. Avatar temasını sevsem de oyunun gidişatı pek sarmamıştı, h.sonu biraz bakınayım onu da bitirip sileyim diğer oyunlara geçeyim gözüyle bakarken girip biraz devam ettim. Meğer daha baya başlardaymışım Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} Baya bi oynadım ilerledim güya, Ubisoft Presents yazıları falan geldi, şaşırdım... Gece-gündüz geçişleri, bitkiler şunlar bunlar iyi aslında, çok gömülesi oyun değil gibi.

U+ mı veriyor başka bir şey mi yapmışlar bilemedim ama, otomatik tüfek, birkaç giysi vb aksesuarlar verilmiş, silahı alıp düşmanlara sıkıyorum direkt, o yüzden yapay zeka vs çok sallamadım. Oynanıp bitirilir işte.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Bazı noktalarda sinir etse de ben de çıktığı sıralar oynayıp bitirmiştim.

Ubisoft plus ile direk Premium sürümünü oynatmaları çok iyi.

Tam fiyattan satın alıp oynamış olsam belki direk giydirirdim ama 1 aylık üyelikle bence de verilen para olarak üzmüyor. Avatar'ı seven biri olarak çok daha iyi bir iş çıkarılabileceğini, oyunun Ubisoft'un elinde heba olduğunu düşünüyorum ama bence de eleştiriler abartılı. Tespitleriniz çok yerinde, özellikle hayranları için 1 defa oynanıp bitirilecek bir oyun olmuş.

• 480 liraya ubisoftttan aldım düşünen varsa indirim bitmeden davransın. not: oyunun yüklemesi illalah ettirdi çok yavaş şlla ki ssd ye kurmanız gerekiyor ssd kurulumu sonrası yüklemeler gayet hızlı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 16 Temmuz 2024; 20:37:30 >
  • Daha yeni oynayabildim. Adamlar bu sefer de avatarlı farcry yapmışlar Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

• Şu oyun tps olmadı ya. Büyük yazık oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim. Başlarda grafik problemi (kaplamaların geç yüklenmesi veya hiç yüklenmemesi) yaşadım.

Bariz grafik problemi olan Star Wars Outlaws'dan sonra yine yaşayınca acaba benim sistemde mi problem var diye düşünmedim değil.

Ama cache dosyasını silince düzeldi ve bitirene kadar Ultra ayarda hiç sorun yaşamadım. Canım sistemim. Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

Avatar evrenini açık dünya olarak oynamak keyifli oldu. Oynamayı düşünen varsa tavsiye ederim. Oyun gayet eğlenceliydi.

Grafik sorunu yaşayan olursa bilgi olması açısından;

Delete the “ShaderCache” folder in My Documents\My Games\AFOP\ and it will be recreated on the next launch of the game to fix this issueAvatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

Bu arada satışlarda Star Wars Outlaws'ı geçmiş.

https://oyungezer.com.tr/haber/star-wars-outlawsun-satislari-avatar-frontiers-of-pandoranin-da-gerisinde-kalmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NHCanX -- 9 Ekim 2024; 10:56:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.