Şimdi Ara

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
4.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

Kafamı çevirip yukarı baktığımda gördüğüm ise ne kadar daha yüksekte olabileceğim

Aklıma alan wake 2 geldi bir tornavidayı bulmak için aynı mekanda dolaşıp durmak. Oyun dediğin böyle olur.Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Aralık 2023; 2:38:31 >

• kötü bir oyun. 6.5 puandan fazlası etmez. Grafikleri iyi ama kalan herşey kötü. Ubi + ile denenebilir, tam oyun ücreti sakın ödemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Aralık 2023; 14:9:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6.5 çok bile. Benim için en fazla 10 üzerinden 3-4 lük bir oyun. Cod mw3 derecesinde rezil bir şey bu. Savaş mekanikleri rezalet, yapay zeka bildiğin yok. Düşman duvarın arkasından görüp aimhackli şekilde tek atıyor. Düşman çeşitliliği yok gibi bir şey. İnsan, robot ve helikopter olmak üzere 3 çeşit düşman tipi var. Bir de division gibi gear seviyesi eklemişler. Grinda ve crafte zorluyor. En kötüsü de ana görevden giderseniz oyun tıkanıyor. Tek yemeye başlıyorsunuz, görevler scale olduğundan yan görev de yapamıyorsunuz. Ben 7 seviyeyim, ana görev 12. Yan görevler se hep 10. Seviyeye scale olmuş. Zamanında 4. Seviye olan görevi yapamıyorum çünkü 2 seviye üstümde olunca tek atmaya başlıyor düşmanlar.

Özetle, far cry’da zevkli ne varsa çıkarmışlar, bu oyun ortaya çıkmış. Umarım star warsu da böyle rezil etmezler.

Bu arada grafikleri de kötü. Ormanın içi fena gözükmese de, görev yaptığınız yerler, tesisler vs çok çirkinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 11 Aralık 2023; 16:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay zekanın fazla iyi aim aldığını yazmıştım tam olarak sıkıntı şu düşman alarm halindeyse bizi görür görmez milisaniye içinde ateş ediyor insanlar çok küçük görmek zor oluyor sürekli navi sense ile taramak lazım.

Ama bir üssü alarma geçirmeden tamamen stealth ilerlemekte mümkün hatta düşman rotasını çizen bir skill de var.

Robotlara gelirsem mızrak atarı alana kadar zorlandım ama mızrağı alınca iki vuruşta indirmeye başladım özellikle robotun kokpite nişan alınca mızrağın camı kırıp girmesi tekte alması çok güzel oluyor ilk avatar filmindeki o sahne geldi aklıma ilk gördüğümde.

Crafting pek bana göre olmasada saldırı gücünü arttırmak için uğraşmak gerekiyor benim karakterin saldırı gücü 14 şuan bu level değil daha güçlü silah alınca bile yükselen bir değer.

74-100 arası can veren giyisilere sahibim aksesuarların neredeyse tamamı RDA hasarını arttırmaya yönelik birtanesi ikran staminasını arttırandan.

Crafting işine girince düşmanların zorluk sıkıntısı ortadan kalkıyor.

• Şu görevde bug oldu ilerleyemiyorum.

Çözdüm Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

Hacklemem gereken bilgisayarın olduğu odaya kırmızı havalandırmadan girdiğim için olmuyormuş yeşil kapıyı tamir edip girince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Aralık 2023; 4:12:38 >

• pc'de ubisoft+ kütüphanesine dahil mi göremedim

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

dahil.

• Oyun en güzel native çözünürlükte gözüküyor bir süre ultraquality upscaler ile oynayıp geçince net görüyorum bu yüzden başka ayarlardan kısıp native oynamak daha mantıklı ikinci seviye upscale ultra quality biased TAA.

Yalnız bu ayar geçişlerinde doku yüklenme sorunu oluyor oyunu açıp kapatınca düzelir belki ama ben kullanacağınız ayarları kararlaştırıp yaptıktan sonra oyunu kapatıp shader cache silmenizi öneririm.

Ekran kartı sürücüsünün shader cache klasörünü temizledikten sonra belgelerim/oyunlarım AFOP klasöründe ShaderByteCode ve ShaderCache klasörlerinide silin.

Hatta C:\Users\KULLANICI ADI\AppData\Local\D3DSCache klasörünün içide silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Aralık 2023; 19:22:10 >
  • Grafik olarak çok iyi lafına katılmıyorum. Ama atmosferi sağlam yapmak için bir sürü nesne eklenmiş zemine. O yönden iyi. Ayriyeten bomboş bir oyun olmuş. Eski çizgi film oyunları var ya aynı o kafada sadece daha detaylısı. Oynanış far cry ac çakması. Yoklukta oynanır

• Bir avatar oyunundan bekleyeceğim herşeye sahipti oyun harika bir dünya canlılar bitki örtüsü ikran ile uçuş mekanikleri tırmanma mekanikleri haritanın bir ucundan diğer ucuna sınırsız bir şekilde uçabilmek herşeyiyle pandora.

Hikayeye gelirsem the way of water dan daha güzel bir avatar filmi izledim diyebilirim sanki.

Görevler avatar evreninde olabilecek sınırlar içerisinde yani üçüncü avatar filmi çıksa yine navi vs insan+mechler arasında geçecek.

Beğenmediğim yanlarından ilki clouded forest hikayenin büyük bölümünün geçtiği yer beyaz sisle kaplı hem görüşü engelliyor hem fps düşürüyor çok boş iş.

Diğeri ise düşman AI. Başka yöne baksalarda neredeyse bize dönmeden önce ateş etmeye başlıyorlar her mermileri işliyor çok hızlı bir şekilde engelin arkasından sağ sol yapsam bile o süre içinde 3 mermi sıkıyorlar.

AI cılar tembellik yapmış credits bölümünde baya türkçe isim gördüm burdan Resul ve Özkan'a hayırdır diyorum. Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Aralık 2023; 22:52:28 >

• Üssü alarma geçirmeden stealth oynayış harika olmuş ben hep yakalandığım için nefes aldırmıyorlardı.Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Swifty Unknownyoutube
    Welcome back to some more Avatar Frontiers of Pandora. For this video I have some highlights from my last playtime. Stealth in this game is pretty easy, but the gameplay is satisfying enough to justify the difficulty in my opinion. I have enjoyed my time with the game so far & I'm looking forward to more soon. Thanks for watching :D
    https://www.youtube.com/watch?v=68JGDsxfVHY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Aralık 2023; 2:22:5 >
  • Far cry primal çok severek oynamıştım bu da ona benziyor biraz ok falan var ilkel silahlar. Bu fiyatı hak etmiyor gibi yorumlardan anladığım kadarıyla fiyat düşünce bakacağız artık.

• 1 Ocak’ta yama geliyormuş sanırım. Sinnerclown ekibi tarafından yayımlanacakmış.

• Hocam oyunu bitirdiniz mi? Kaç saatte bitiyor U+ alıp 1 ayda bitirebilir miyiz acaba? Her gün bakamıyorum çok vakit ayıramıyorum da ondan merak ettim 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Oyunun 4/1 bitmiştir fazla ilerleyemedim. Her türlü bitirirsin en fazla 10 gün sürer. Türkçe yama gelsin kaldığım yerden devam edeceğim. Howlongtobeat’a göre; 19-20 saat ana hikayesi. Gelecek ay tekrardan Ubi+ alacağım malum PoP da geliyor onu da oynayıp aradan çıkaralım.

• Birkaç primal benzetmesi okudum ama bence pek alakası yok.
    Bu oyunu The Division ekibi yapmış.

• Kurulması gereken bir mod.

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}nexus mods :: avatar: frontiers of pandora
    Disk Cache Enabler
    https://www.nexusmods.com/avatarfrontiersofpandora/mods/4?tab=description
  • Hocam bu hala devam ediyor mu? Link var ki?

• pscopat kullanıcısına yanıt

Devam ediyor.

İnce hesap, İtopya ve Sinerji vb sitelerde yıl sonuna kadar geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 16 Aralık 2023; 15:3:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.