pew,ducati profilinizde gözükmesi lazım avatarlarınızın bir kontrol edin isterseniz. eleman seninki yapmamış mıydık sende bir bak istersen.(şimdi hatırlamıyorum) snobman kurallarımız kuraldır maalesef.:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ducati</i> <br />http://www.geocities.com/keremercin/ ducati avatar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yaw Hallowman özürdilerim ama sen eski resmi avatara koymuşsun ben onu değiştirmiştim bnm hatamdan kaynaklanıyor. Şimdi demek istediğim bunu da eklermisin yada ilk koyduğunla değiştirisen sevinirim. Saol.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ToLaTe</i> <br />beyler banada bir avatar yaparmisiniz?? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Arkadaşım herkes kendi avatarını kendi hazırlıyor, eğer beceremiyorsan yardımcı olmak isteyen çıkar...Ama eğer yapabiliyorsan 8kbyi geçmiyicek 64*64 boyutlarında olucak hbrin olsun.
[bwlng][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng] benimkiler niye olmamış adresler bi önceki sayfada ohoo [bwlng][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng][bwlng]