hocam lutfen cahilligime verin ama profil de dediginiz url yi isaretleyebilecegim/gosterebilecegim yeri ya ben bulamiyorum ya da oyle bir yer yok. nereye giricez o image url sini profile da yahu. avatar selection diye bir yer var orda olan resimleri goruyoruz sadece ama adres giremiyoruz.
Leon, Kullanıcılar kendileri siteye avatar ekliyemiyorlar. Avatar yapmak istediğin 64*64lük resiminin linkini buraya vericelsin Hallow da o resmi onaylarsa profiledaki avatar selection daki resimlerin yanına koyar ve sende ordan seçp kullanırsın...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ducati</i> <br />Leon, Kullanıcılar kendileri siteye avatar ekliyemiyorlar. Avatar yapmak istediğin 64*64lük resiminin linkini buraya vericelsin Hallow da o resmi onaylarsa profiledaki avatar selection daki resimlerin yanına koyar ve sende ordan seçp kullanırsın... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> hocam kullanicilarin kendilerinin ekleyemedigini biliyorum bilmesem onceki sayfada koymazdim hallowmanin eklemesini istedigim resme link. 64*64 luk resme verdim link yani onceki sayfada, ki zaten hallowman de saolsun resmi eklemish anlashilan cunkuhttp://forum.donanimhaber.com/useravatar/leon.jpg goruldugu gibi resim orada. cahiliz dediysek o kadar degil yani. ama ishte benim dedigim profileda avatar selectiondaki resimlerin yaninda bu resim yok o yuzden ben de secemiyorum. veya belkide orda ama ben korum.
bakin benim profile ekraninin screenshotini koyuyom buraya, nereye ne yapmam gerekiyor bi arkadash yardimci olursa bu caahile sevinirim.
bende aynı sorundan muzdarip tim tnx ler olsun ki artık avatarım mevcut
Leon, Seni takip edicek değilim ya... [dry] Neyse ikinci açıklamanla neden bahsettiğini anladım. Bu arada Hallowman avatar için teşekkürler.