ben Smegol'dan sıkıldım çok kasvetli [:I] bi ara bunu koyalım. Daha renkli daha eğlenceli bişi
(sadece benim olsun) <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HaLLowMaN</i> <br />yaş itibari ile 24 yaşımdayım sanırım sizede bu durumda biraz gençler diye hitap edebilirim.. Ey Türk Gençliği; :)
ilk amacınız kurallara uygun avatar resmi göndermektir. 64*64 piksel boyunda 8kb'ı geçmeyecek resimler lütfen. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ben de 28 yaşındayım [sml2k] Ben 128*128 avatar koyabilirmiyim [:P]
olmuyor ne yazık ki fabrikadan standart ölçülerde çıkmak zorundalar.:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HaLLowMaN</i> <br />olmuyor ne yazık ki fabrikadan standart ölçülerde çıkmak zorundalar.:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
abi merhaba! güç bela ekledim bir resmimi siteme! sana zahmet şunu sadece benim kulllanabileceğim bir avatar haline getirebilirmisin? link şöle :http://cc.domaindlx.com/odessey/resimler/f1.jpg sağol şimdiden :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HaLLowMaN</i> <br />faruk seninki tamamdı.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> baba girmişken bari benimkine de bir el atsaydın yaw? bir sorun mu oldu ? [byes][dntw][dntw]
selamlar
faruk profil den kendi avatarını seçebilirsin. gargoyle bir bakayım.. resim resime ulaşamadım link çalışmıyor.
abi inanmıycan ama sitemin olduğu firme dataların yerini değiştiriyormuş bir kaç gün sabredin diyo ulan şansa bak bee neyse ben bir hale yola koyunca sana tekrar haber veririm! :)) kusura kalma aksilik işte!