Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
13.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avatar ın filmi yine aynı çizgi film tarzıdna olcak bence ii gibi olcak hadi hayırlısı 2009 yazını bekliicez
  • Çizgi olmiicak galiba.Baya bildiğimiz insan kullanacaklar filmde görünüşe göre.İnşallah beklentileri boşa çıkarmazlar...
    http://water-bender.com/actors/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

Çizgi olmiicak galiba.Baya bildiğimiz insan kullanacaklar filmde görünüşe göre.İnşallah beklentileri boşa çıkarmazlar...

Yanlız voice actors diyo yani seslendirenler olmasın bunlar?
  • Yaa bunu gerçek insanlarla yaparlarsa bir anlamı kalmaz. Zaten voice actors diyor ki bunların çizgi filmdeki oyuncularla tip olarak bi benzerlikleri yok. Sanırım bunlar sadece seslendireceklerdir. Film de animasyon şeklinde olacaktır diye düşünüyorum. Ama güzel haber. Sevindim.

Saygılar...Gökhan...
  • 2 sezon'u hiç segrememiştim dogru duzgun çıkmıyor cnbc-e'de turkçe altyazılı veya turkçe dublaj olarak indirebilecegim bir site varmi.

pm'den de ulaşabilirsiniz.
  • Süper Bi Çizgi Dizi Ben avatarı pek izlemiyorm die biliyorm kendimi ama bolumleri şoyle bi inceledim (baştan - Sona) Hepsini izlemişim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

Çizgi olmiicak galiba.Baya bildiğimiz insan kullanacaklar filmde görünüşe göre.İnşallah beklentileri boşa çıkarmazlar...

Yanlız voice actors diyo yani seslendirenler olmasın bunlar?

Evet ya, hakkaten de voice actors yazıyomuş.Site isminde direk 'actors' yazısını görünce oraya dikkat etmedim ben.Dedim heralde gerçek insanlarla çekecekler.Teşhis doğru.Çizgi olacak gibi görünüyo.Ama bence keşke de gerçek insanlarla olsaydı.Daha bi ilgi çekici olabilirdi.
    Bi de inşallah finali film haline getirmezler.En nefret ettiğim şey.

• bu arada bu günde var galibaha 17:45 yarım saat kaldı yayın akışında yazıyo!
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

bu arada bu günde var galibaha 17:45 yarım saat kaldı yayın akışında yazıyo!

3 gündür yayınlamıyolar galiba bugünde misafir vardı açamdaım yaw göz ucuyla baktım.Tamda seriye en başından başlamıştım yaw.Geçen sefer yayınladıklarında hiç seyredememiştim kısmet bu sefermiş dedik ama arada bir 2-3 gün yayınlamıyorlar.Sebebbini bilen avrmı 2.Sezon sonu toplam 40 bölüm oluyor öyle değilmi?Youtube'a yazdım final diye 40.bölüm çıktı ateş ailesinin çocukları avatarı yaraladı ve bitti.Snırım 3. sezonda yaralı ve saç bırakmış olarak başlayacak ama önce hepsini seyretmek lazım.

• avatar bu günde varmış öle diyo yayın akışında! ama geçen sefer suç bende :D geç söledim :)
  • bunun icin isten yarım saat erken cıktıgım gunler oluyordu
    Neyse sonradan baktım olucak gibi degil torrentlar sag olsun ind,rd,m bolumleri
  • sabah 7de bide pazar 10 da var hafta sonları!
  • Dünde vardı hayret 2 gündür perşembe-cuma arad arda verdiler inşallah bitirmezler.Abim cnbc-e'nin en son, ABBA'nın avatar tarafından kurtarıldığı bölümü olduğunu söylüyor yani 1 böüm yada 2 bölüm kaldı seyredebileceğimiz dublajlı olarak.Belkide yanılıyordur bilen varmı?
  • 2 gün peşpeşe mi. Haydaaa ben sadece perşembe izledim o kadar. Tüh yahu. Neyse nasıl olsa limitsize geçiyoruz. Hayde internete kuvvet.

Saygılar...Gökhan...
  • mrb arkadaşlar bu kadar avatar seven görünce ben de sevindim.Avatar anime olmasada mükemmel bi çizgi dizi anime tarzında ayrıyeten zaten ilk animelere amerikalılıar esin kaynağı olmuştur bi nevi eve dönüş olmuş avatar.İlk başta çocukça gelmişti ama izledkçe hastası oldum.Önce avatarı indirmek isteyen arkadaşlara güzel bir haber elimde güzel bir link var. Ben önce başka bi yerden indirdim rmvb formatındaydı görüntü kötü değil ama avi gibi değil bu verceğim linkte 2 sezon full ve de avi formatında.Ahanda alın sömürünhttp://www.kraldivx.org/showthread.php?t=33540 ben burdan baştan indirdim.Divxplanetde altyazılar mevcut.Dahada iyisi 3. sezon book 3:the fire 21 eylülde başlıyor.Fragmanını izledim dehşetti inanılmaz gaza geldim şahsen.Youtubeda avatar season 3 trailer yazınca çıkıyor görüntüsü sinema çekimi fragmanın ama yinede süper.

• Belki benim üstteki postlarımı okuyan olmustur.Hangi günler veriyorlar diye tereddüte düştüm.

Yazlığa gittiğimizde orada uydu var.Cnbc-e yi her açtığımda ( 17:45 ) avatar karşıma cıkıyor.Bir ara istanbula donme durumum oldu cnbc-e açınca bu sefer acaba kaçırdımmı diye tereddüte düştüm Geçen hafta terkar gittim ve gene her gün izledim.

Şimdi 30 dk sonra bakacam acaba kablo tv de varmı -_-

Ve edit : Bugunde verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 8 Ağustos 2007; 22:11:30 >
  • Cok güzel bi cizgi film bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Cok güzel bi cizgi film bence

Anime

Bugunki bolümü müthişti ozellikle sondaki 2 vs 2 dovüş
  • Bi aralar izlemiştim ... sanırım ilk bölümleriydi toprak bükmeyi falan öğreniyordu .. birde bi piramit ten bilgi almaya çalışıyorlardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Cok güzel bi cizgi film bence

Anime

Bugunki bolümü müthişti ozellikle sondaki 2 vs 2 dovüş

Çok güzel bi anime ozmn
    bütün bölümlerini down layp arşiv yapıcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.