Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
13.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buna biri anime değil diyor biri animedir diyor. Bir orta yolunu bulsak şunun. Kafam karıştı.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Arkadaşlar buna biri anime değil diyor biri animedir diyor. Bir orta yolunu bulsak şunun. Kafam karıştı.

Saygılar...Gökhan...

Orta yolu yok!

ANİME DEĞİLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!

"Her sakallıyı, Dede 'niz sanmayın!"
  • Önce bi sakalı çekip test etmek lazım değil mi. Öyleyse neymiş. Avatar anime değil çizgi filmmiş. İllaha japonların mı yapması lazım bunu yahu. Gerçi yapımında birçok japonun rolü var. Ama eğer anime değil derken kastınız japon yapımı olmaması dışında birşeyse onu bilemeyeceğim.

Saygılar...Gökhan...
  • İki hafta içinde 1. ve 2. sezonuda indirip biyerden altyazılarınıda bularak izledim ve çok güzeldi. Sorun şu ki 3. sezon yayınlandımı, yayınlanmadıysa nezaman yayınlanacak bazı yerlerde ekim ayında diyorlardı.

Ayrıca izleyenlere bir sorum olacak; su bükücüleri etrafta su olmadan, toprak bükücülerde etrafta toprak olmadan birşey yapamıyorlar. Peki ateş bükücüler nasıl durduk yere ateş çıkartabiliyorlar. Acaba cevabını bilen varmı yoksa izlerken kaçırdığım yerlermi var...
  • Havadaki azotu falan kullanıyorlardır herhalde.

Saygılar...Gökhan...
  • http://www.cizgiportal.com/avatar_the_last_airbender.html buyrun bu linkten avatar izleyi seçip bütün bölümlerini izleyebilirsiniz ben ilk kitaptan hiçbir bölüm izlemedim ama 2. kitabın tamamını dün izledim kendim test ettim sorun yok.bu arada bir günde hepsini izlemek pek iyi diil gözümü kapadığımda direk aang i katara yı fln görüyorum sanki heran sokaktaki birisi bana bi kaya göndericek gibi hissediyorum.

aynı zamanda burdan inidrede biliyosunuz ben indirmedim sorun yada eksik warmı bilmiyorum ama siz bir deneyin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalimtrock -- 18 Ağustos 2007; 22:38:43 >
  • ama süper bi cizgi film cnbc-e den sadece book water ve earth ü izleyebildim sezon 3 ne oluyo fire mı güzel olurdu o derede ateş bükme başarısızlığından sonra böle avatarın ateş bükmesi güzel olurdu
  • vallaha arkadaşlar 21 eylülü bekleyeceğiz 3. sezon için az kaldı.indirmek isteyen arkadşalr için bir önceki sayfada link vermiştim.21 eylülde gümbür gümbür geliyor avatar fragmandan belli zaten.
  • yeni sezon için sabırsızlanıyorum
  • eskiden çok izlerdim sonra kuzenimden narutoyu örendim baımlılık etkisi yaptı naruto o günden beri çok tv izlemiyom günde 20 bölüm izlerdim narutodan sonra bölümler bitti ama shippuuden başladı her hafta onu izliyom ama buda çok güzel bi çizgi film idi.izlemenizi tavsiye ederim
  • ya arkadaşlar ben bunu indiremem malum kota bunun cd si filan yokmu legal cd.
  • www.fantastikportal.tk
    www.fantastikdunya.tr.gg
    bunlar bnm sitelerim henüz bölümlerini koymadım ama videolari ve bilgilerini bulabilrisinz
    videolarım kıyaktır haaa
  • sizce 3. kitaptta kim avatar'a ateş bükmeyi öğretecek bnce iroh (prens zukonun amcası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan1992 -- 7 Eylül 2007; 11:05:01 >
  • 3. sezon ne zaman başlicakki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo19

İki hafta içinde 1. ve 2. sezonuda indirip biyerden altyazılarınıda bularak izledim ve çok güzeldi. Sorun şu ki 3. sezon yayınlandımı, yayınlanmadıysa nezaman yayınlanacak bazı yerlerde ekim ayında diyorlardı.

Ayrıca izleyenlere bir sorum olacak; su bükücüleri etrafta su olmadan, toprak bükücülerde etrafta toprak olmadan birşey yapamıyorlar. Peki ateş bükücüler nasıl durduk yere ateş çıkartabiliyorlar. Acaba cevabını bilen varmı yoksa izlerken kaçırdığım yerlermi var...

ayrıca ufak bir şey ekleyeyim,biraz ukalalık olacak ama

havada belli oranda nem vardır,buna bağıl nem denir.Nem de bildiğimiz 'su'dur.Dolayısıyla su bükücüler nemi de kontrol edebilme yetenekleri olması gerek.Aynı zamanda herkes çok iyi bilir ki bulutlar bildiğimiz 'su' buharıdır.

hidrokinezi de aynı zamanda suyu kontrol edebilme yetisidir.Beyin gücüne inananlar bakabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzhanAhan -- 7 Eylül 2007; 13:31:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan1992

sizce 3. kitaptta kim avatar'a ateş bükmeyi öğretecek bnce iroh (prens zukonun amcası)

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo19

İki hafta içinde 1. ve 2. sezonuda indirip biyerden altyazılarınıda bularak izledim ve çok güzeldi. Sorun şu ki 3. sezon yayınlandımı, yayınlanmadıysa nezaman yayınlanacak bazı yerlerde ekim ayında diyorlardı.

burada ateşin değişkenliği büyük rol oynamaktadır. toprak veya suyu oluşturmazsın, onları çevrende bulmak zorundasın. ama ateş besleyebileceğin hava ve yakıt olduğu sürece istediğin yerde oluşturabilirsin. buradaki mantıksızlık yakıt gibi göründede ateşi yakabilecek maddelerin çokluğu bunu zaten ortadan kaldırmaktadır.

• super bişey herkes izlemeli bence
  • vallaha arkadaşlar 21 eylüle az kaldı sabırsızlığım iyice arttıama bir süre internetsiz kalacağımdan sanırım geriden tekip etmek zorunda kalcağım ama belli olmaz.3. sezonun tarilerda bir kaç ipucu var.bence zuko amcasını zindandan çıkarıp avatarla işbirliğine gidecek.zaten 2 sezonun sonunda büyük bir değişim geçirmişti amcasının deyimiyle olması gereken iyi adam olmuştu.katar yine şov yapacak su bükücü olarak sanırım aang katara aşkından vazgeçek.ateş lordunun yenilgisinden sonra zuko ateş kralı olacak va barış sağlanacak .tabi bunların hepsi benim tahminim trailerda gördüklerimden yola çıktım.ama bir şey aktarayım bir sitede gördüm sanırım 3 sezon yaklaşık 10 bölüm kadar olacak ve finali uzun metrajlı bir filmle yapacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.