Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlisoytarı -- 1 Ekim 2007; 21:54:25 >
  • Sezon3 ün 2. bölümündeyim 3. bölüm cuma günü yayınlanacak diye biliyorum

Ayrıca arkadaşların dediği gibi avatar anime diil
  • arkadaslar 3.sezon 2. bolumu nerden ızlıyebılrm ıngılızce olursa daha ıyı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesdie1risi

arkadaslar 3.sezon 2. bolumu nerden ızlıyebılrm ıngılızce olursa daha ıyı olur

zaten ingilizce...www.cizgiportal.com
  • www.cizgiportal.com sitesinde herşey var hatta avatarın ses dosyaları oyunları videoları

ben hatta warez oyununu indirdim 6 rarlık bir paket ve onları açamadım nasıl açacağımıda biliyorum o rar dosyalarını bana söyleyecek biri var mı?

ayrıca fan kılapıda varhttp://cyberalone.cy.funpic.org/forum/index.php avatarhavabükücü kişisi benim ayıptır söylemesi
  • http://www.avatartr.uni.cc/site/page.php

AHANDA SIRF AVATAR İÇİN YAPILMIŞ BİR SİTETÜM BÖLÜMLER MEVCUT
  • Şu ara Samurai Champloo indiriyorum. O bitsin Avatar'ın tüm sezonlarına başlayacağım inşallah. Çok canım çekti. Yeni sezon da başladı zaten. Sınırsıza da geçtim. İnternetime kuvvet
  • helal sana be!

kim tutar seni

bu arada Samurai Champloo nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 797numaralıcisim -- 26 Ekim 2007; 22:36:18 >
  • Anime yahu. Çok da kaliteli, gerek çizimleriyle gerek müzikleriyle. Eğer anime indirmek istersen bir samurai 7 bir de samurai champloo yu tavsiye ederim.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arvydas

arkadaşlar cnbc-e yeni sezonu veriyormu veriyorsa ne zman kaçta veriyo???

Beyler ben bu saat olayına çok kafa yordum çözemedim :) Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
    Şu anda cnbc-e de saat kaçta hangi seri yayınlanıyor?

Bakıyorumhttp://www.cnbce.com/yayin4.asp adresine
    27 ekim cumartesi--> 07:00 Avatar
    28 ekim pazar--> 10:00 Avatar
    29 ekim pazar--> 10:30 Avatar
    Ne garip bir yayın akışıdır bu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 27 Ekim 2007; 19:57:28 >

• Mümkünse cnbc-e den hiçbirşey izlememek lazım. Geçen sezonları tamamen kaçırmıştım garip yayın akışından dolayı. Bir perşembe oluyordu bir hafta sonu. Kota sorunun yoksa internetten indirip izle derim ben.

Saygılar...Gökhan...
  • eğer indirmek istemiyorsanız youtubeden izleyebiliyorsunuz hatta ilk oraya konuyor
  • bu arada bilmem fark ettiniz mi bir haftada 2-3 bölüm birden yayınlandı.Hepsini youtubeden izleyebilirsiniz.

• bu arada arkadaşlar daha nickeledeonda yayınlanmadan internete nasıl düştü anlamadım.

acaba sezon 4 ne zaman çıkar?

gerçekten tüm bölümlerin birden yayına konması garip ama iyi olmuş bana alt yazıları lazım çeviren var mı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 797numaralıcisim

bu arada arkadaşlar daha nickeledeonda yayınlanmadan internete nasıl düştü anlamadım.

acaba sezon 4 ne zaman çıkar?

gerçekten tüm bölümlerin birden yayına konması garip ama iyi olmuş bana alt yazıları lazım çeviren var mı_?

sezon 4 çıkmaz arkadaşım
    sezon 3 son
  • ilginç yaa bölümler çıkmaya devam ediyor
    youtubeden izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 28 Ekim 2007; 6:17:42 >
  • o zaman avatar maceraları bitiyorm mu?

ama kitap- hava ne olacak?

bana nolur sonu geldi demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 797numaralıcisim

o zaman avatar maceraları bitiyorm mu?

ama kitap- hava ne olacak?

bana nolur sonu geldi demeyin

hava bükmeyi kendi biliyor ya
    ve malesef bitecek
  • Book 1 i bulamadım ben youtube da...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.