Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
13.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence zuko'nun azula ile işbirliğine gitmesinin tek nedeni, bu savaşın ancak ateş krallığında biteceğini düşünmesidir. bunun için oraya bir asi olarak değil itibarını geri kazanmış bir prans olarak gitmesi gerekmektedir. gelecek sezonun sonunda zuko babasından rövanşı alacağı kesin. bunuda avatarla yapacak. birinci ve ikinci sezonda bunun sinyallerini sürekli verdiler. aagn ve zuko birbirlerini en olmayacak yerlerde bile buldular.
  • Ben çıksın hemen izleyeceğim ayrıca bu hikayelerde gerçekilik payı var beyin gücüne inananla için söylüyorum
    pirokinezi
    hidrokinezi
    aerokinezi
    Gravitikinezi bu yerçekimiyle ilgili ama bilemiyorum
  • dergul ben seninle aynı fikirde değilim zuko konusunda.onun iyi tarafa geçeceği konusundaki sinyallere katılıyorum ama yukarıda yazdığım gibi zuko 2 sezonun sonunda büyük bir değişim geçiriyordu zayıf anında kardeşine katıldı.3. sezon trailerında amcasıyla zindanda bir konuşması var zukonun aynen dediği şu 'beraber dönebilirdik,bir kahraman olabilirdin'.bence zuko pişman olacak önce amcasını hapisten kurtarıp sonra avatarla işbirliğine gidecek.
  • vayuz öncesinde zuko ve katara'nın konuşmalarını kaçırıyorsun. katara annesinden bahsedinceye kadar zuko'nun dikkatini çekememişti. normalde zuko azula'yı dinlemek yerine öfkeyle hareket ederdi. ilk bölümden sonra azula'ya güveneceğini zannetmiyorum. ayrıca zhao'dan bildiğimiz gibi ateş ulusundan hiç kimsenin avatar ile arasına girmesine izin vermiyor.
  • işte sorunda burada zuko hep öfkeyle hareket ediyor yani o anda bu kadarını planladığını zannetmiyorum ama haklı olabilirsin bu da güzel bi nokta çünkü zuko son bölümlerde değişti bayağa.dediğim gibi ben birazda trailerdan yola çıktım tahminde bulunurken.neyse 21 eylüle az kaldı o zaman göreceğiz.movie işi çıkarsa o zaman yandık bekleyiş uzar bir yandanda güzel olur
  • 21 eylül de saat kaçta başlıcak
  • kaçta başlar bilmiyorum ama biz o gün izleyemeyeceğiz büyük ihtimalle ha cnbc-e bir sürpriz yapar ya da nete hemen düşer o zaman ayrı.
  • evt bi akc bölümü izledim ama pek begenmedim
    ama aslaga kötü demiyorum bazı kişilerin hosuna gidecektir mutlaka
  • Avatar anime değildir arkadaşlar
    Anime ile çizgi filmi ayıralım lütfen ayırt etmeliyiz
  • arkadaşlar ilk sezonun bölümlerini indirmeden izleyebilcegin bi adres biliyorsdanız lutfen pm
  • avatar anime deildir dien arkadaslar anime nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

avatar anime deildir dien arkadaslar anime nedir?

Japon yapımı cizgi filmdir anime üzgünüm avatar anime değil ama bence bunu tartışmaya gerek yok ne onemi varki -_-"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 19 Eylül 2007; 18:10:22 >
  • arkadaslar ya 3. sezon bolumleri ni nerden indircez direk link verse biri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stormrage

arkadaslar ya 3. sezon bolumleri ni nerden indircez direk link verse biri?

henuz 1 bolum yayinlandi.
    buradan ulasabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_17811473/tm.htm

yayin takibi icin :http://www.tv.com/avatar-the-last-airbender/show/28841/summary.html?tag=tabs;summary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 23 Eylül 2007; 23:42:56 >

• cok saol hemen indiriyorum!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

Çizgi olmiicak galiba.Baya bildiğimiz insan kullanacaklar filmde görünüşe göre.İnşallah beklentileri boşa çıkarmazlar...
    http://water-bender.com/actors/

Yanlız voice actors diyo yani seslendirenler olmasın bunlar?

Evet ya, hakkaten de voice actors yazıyomuş.Site isminde direk 'actors' yazısını görünce oraya dikkat etmedim ben.Dedim heralde gerçek insanlarla çekecekler.Teşhis doğru.Çizgi olacak gibi görünüyo.Ama bence keşke de gerçek insanlarla olsaydı.Daha bi ilgi çekici olabilirdi.
    Bi de inşallah finali film haline getirmezler.En nefret ettiğim şey.

arkadaslar bence cizgifilm olmicak tiplere dikkat ederseniz gayette benziorlar zaten makyaj felanda yapıcaklar ayrıca momo appa yı felan seslendiren adamıda koymuslar.ayrıca bazıları uzakdogulu tipler seslendırme olsa neden buna gerek duysunlar cizgifilm de olsa seslendırmeler ingilizce olur kımse japon yada çin aksanli ingilizce konusan adamı seslendirme için kullanır?

• yeni bolumun linki var mi?
  • arkadaşlar cnbc-e yeni sezonu veriyormu veriyorsa ne zman kaçta veriyo???
  • önceki sezonlardaki gibi hareket ederse subat 2008'den önce olacağını zannetmiyorum. ama belki heros'te olduğu gibi 10-15 bölüm geridende takip etmeye karar verebilir.
  • arkadaslar 2.sezon 2. bolumu nerden ızleyebılrm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.