quote:Orijinalden alıntı: ocbsOnur kusma la Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Oz4N Onur kusma la La o avatara bakınca kusasım geldi o ne be biçim avatar öyle
quote:Orijinalden alıntı: ocbsOnur kusma la Alıntıları Göster kötü ötesi ayrıca üzgünüm ama bence imzan da kötü yerinde olsam hemen değiştirirdim
quote:Orijinalden alıntı: erosiğrenç ötesiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eros iğrenç ötesi ilk defa bi yorumuna katılıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
quote:Orijinalden alıntı: Déstinykötü ötesi ayrıca üzgünüm ama bence imzan da kötü yerinde olsam hemen değiştirirdim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Déstiny kötü ötesi ayrıca üzgünüm ama bence imzan da kötü yerinde olsam hemen değiştirirdim hea walla midem kalktı du bi apranax içiym
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: eros iğrenç ötesi ilk defa bi yorumuna katılıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: eros iğrenç ötesi ilk defa bi yorumuna katılıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım demek öyle
quote:Orijinalden alıntı: erosquote:Orjinalden alıntı: Déstiny kötü ötesi ayrıca üzgünüm ama bence imzan da kötü yerinde olsam hemen değiştirirdim hea walla midem kalktı du bi apranax içiymAlıntıları Göster Sadece bir öneri...
quote:Orijinalden alıntı: 241 Sadece bir öneri... Alıntıları Göster 241 kendin mi yapıon yoksa photoşap mı ?
quote:Orijinalden alıntı: Quirah241 kendin mi yapıon yoksa photoşap mı ? Alıntıları Göster güzel değil bence
quote:Orijinalden alıntı: Quirah241 kendin mi yapıon yoksa photoşap mı ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BelieveMe 241 kendin mi yapıon yoksa photoşap mı ? İkiside aynı olay değil mi? Photoshop ile kendim yapıyorum... Neyse ben kaçar, iyi geceler herkese...
quote:Orijinalden alıntı: 241 Sadece bir öneri... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 241 Sadece bir öneri... bak bu güzel olmuş koy bunu
quote:Orijinalden alıntı: erosquote:Orjinalden alıntı: Déstiny kötü ötesi ayrıca üzgünüm ama bence imzan da kötü yerinde olsam hemen değiştirirdim hea walla midem kalktı du bi apranax içiymAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: Déstiny kötü ötesi ayrıca üzgünüm ama bence imzan da kötü yerinde olsam hemen değiştirirdim hea walla midem kalktı du bi apranax içiym taktın apranax a haa al 5-6 tane sen de kurtul biz de
quote:Orijinalden alıntı: erosquote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: eros iğrenç ötesi ilk defa bi yorumuna katılıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım demek öyle Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: eros iğrenç ötesi ilk defa bi yorumuna katılıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım demek öyle öyle tabi
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: eros quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: eros iğrenç ötesi ilk defa bi yorumuna katılıyorum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım demek öyle öyle tabi Alıntıları Göster Avatarlar beğenilince olay çıkıyo kız arkadaşın fln yok dimi [anlayananladı.gif]
quote:Orijinalden alıntı: JohnAvatarlar beğenilince olay çıkıyo kız arkadaşın fln yok dimi [anlayananladı.gif]Alıntıları Göster Bu iyi oldu da nicki değitircem nickim Fuzzy olcak
quote:Orijinalden alıntı: ocbs Bu iyi oldu da nicki değitircem nickim Fuzzy olcak Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Oz4N Bu iyi oldu da nicki değitircem nickim Fuzzy olcak Zamanı gelince onu da yaparız kardeş...