Bildirim
Herifin tarzı çok iyi değilmi beyler ?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tipi ve vücudu düzgün, giydikleri kötü olsa da sırıtmaz. Ama tarzını ben de sevdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 30 Kasım 2013; 18:18:48 > -
-
fena değil
dipnot:gaysın -
eskiden fikirler iyi mi değil mi tartışılırdı şimdiki nesil kıyafetle tartıyor adamı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
eskiden fikirler iyi mi değil mi tartışılırdı şimdiki nesil kıyafetle tartıyor adamı.
Bugünün mesajını vermiş Leo. -
quote:
eskiden fikirler iyi mi değil mi tartışılırdı şimdiki nesil kıyafetle tartıyor adamı.
Yahu sende adam tarzı güzel demiş sadece. -
Dışarı çıkacağı zaman kaç saatte hazırlanıyodur acaba çok merak ettim gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DE286E09Fquote:
Yahu sende adam tarzı güzel demiş sadece.
Alıntıları Göster -
quote:
Tarzından bahsettim adamı kıyafetiyle falan tartmadım neyin kafasıdır birader bu -
Tipi iyide tarzı pek hoşuma gitmediquote:
Orijinalden alıntı: Darshquote:
Tarzından bahsettim adamı kıyafetiyle falan tartmadım neyin kafasıdır birader bu
Alıntıları Göster
-
beyler tipi ne kadar iyi ? bildiğin kekolara benziyor -
Ankarada fazla dayak yemeden duramayan tipleri hatirlatti bana bilmiyorum neden hatırlatti ama hatirladim iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jointofjah -- 30 Kasım 2013; 19:05:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
quote:
Tarzından bahsettim adamı kıyafetiyle falan tartmadım neyin kafasıdır birader bu
dipnot olarak verdiğin imajını yıkmak için biraderli falan mı olduk şimdi. -
Geysinquote:
Orijinalden alıntı: jointofjah
Ankarada fazla dayak yemeden duramayan tipleri hatirlatti bana bilmiyorum neden hatırlatti ama hatirladim iste
-
quote:
+1 -
-
tarzıda iyi yakışıklıda vücutta iyiquote:
Orijinalden alıntı: mhcdquote:
Orijinalden alıntı: katyusha
http://vocaroo.com/i/s0cWd5k5qAZk
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
beyler tipi ne kadar iyi ? bildiğin kekolara benziyor
sen koy tipini karşılaştıralım -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreRts
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
beyler tipi ne kadar iyi ? bildiğin kekolara benziyor
sen koy tipini karşılaştıralım
her sözü sen koy tipiniye getirmeyin.adam kekolara benziyor işte ne var bunda ? o fotolardaki oynamaları,tonlamaları,shoplamaları sokaktan birine yapsan oda böyle gösterir -
quote:
Orijinalden alıntı: InvisibLe
tarzıda iyi yakışıklıda vücutta iyi
Avatar ve mesaj uyumunda son nokta.
Benzer içerikler
- okul maçı tezahüratları
- kettle ile yapılabilecek yemekler
- anne kedi yavrusunu neden başka yere taşır
- polise isimsiz ihbar nasıl yapılır
- evkur kefil şartları
- prompt mühendisliği
- vtouch nedir
- black friday ne zaman 2024
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim karavan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X