http://cooltext.com/Render-Result?RenderID=58123188 ya arkadaşlar beğenmediğiniz bi yeri varsa söyleyinde düzelteyim
quote:Orijinalden alıntı: SinanNe avartarı bu?quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ne avartarı bu? NE YAZIYOOOOOOOOOOOOO
quote:Orijinalden alıntı: st-so iğrençAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Romood iğrenç YAW NERESİNİ BEĞENMEDİYSEN SÖYLEDE DÜZELTEYİM HİÇ Bİ YERİNİ BEĞENMEDİYSEN NASIL BİŞİ OLCANI SÖYLE
quote:Orijinalden alıntı: hayat bittiquote:Orjinalden alıntı: Romood iğrenç YAW NERESİNİ BEĞENMEDİYSEN SÖYLEDE DÜZELTEYİM HİÇ Bİ YERİNİ BEĞENMEDİYSEN NASIL BİŞİ OLCANI SÖYLEAlıntıları Göster F
quote:Orijinalden alıntı: s£stavinaben hiç biyerini beğenmedim düzeltir misinAlıntıları Göster YA BENDE ONU DİYORUM NERESİNİ
quote:Orijinalden alıntı: hayat bittiYA BENDE ONU DİYORUM NERESİNİAlıntıları Göster Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma
quote:Orijinalden alıntı: SinanYa hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarımaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın?
quote:Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatchquote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın?
quote:Orijinalden alıntı: Wasted Yearsquote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Déaron quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın?
quote:Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatchquote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Ciddimisin Espirikmi yapıon
quote:Orijinalden alıntı: Sinanquote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Ciddimisin Espirikmi yapıonAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MaNia© quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Ciddimisin Espirikmi yapıon Elbette ciddiyim.
quote:Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatchquote:Orjinalden alıntı: MaNia© quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Ciddimisin Espirikmi yapıon Elbette ciddiyim. Alıntıları Göster Ya ben bilgisayardan avatar yükleyemiyorum boyutu falan uygun nasıl yapacağımı anlamadım yoksa avatar yükleme de sorun mu var?
quote:Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatchquote:Orjinalden alıntı: MaNia© quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Ciddimisin Espirikmi yapıon Elbette ciddiyim. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: MaNia© Ya hiç güzel deil hiçbir yeri güzel değil bak mesela benim avartarıma/> Cidden çok güzelmiş. Bana da yapar mısın? Ciddimisin Espirikmi yapıon Elbette ciddiyim. İsmin çok uzun yaparsm bu forumda kullanamazsın Ayriatten bunun hareketlisinide yapabilirim Ama bende ğil program yapıyor dur programı uploadlayıp veriyim herkes fadalansın