< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux07 -- 29 Ekim 2022; 3:6:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tipim nasıl (ssli) Poz vermeyi nasıl öğrenebilirim?
-
-
siradan bir insan tipin var hocam, bir kere tanissak ikinci gorusumde yeniden tanisirdim daha onceden tanistigimizi unutup
ovunmek gibi olmasin benim gibi farkli bir tipe sahip degilsin
avm berber ciragi tipin var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 6 Kasım 2021; 1:16:22 > -
AVM de berber ne arasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazi avmlerde var ve ciraklarin tipi senin tipe cok yakin oluyor hep
-
Benden çırak olur mu?
ispanyol, portekizlilere benziyorsun
berber çırağı ve bankacı tipin var
ama çok sinirli bakıyorsun bana baksan korkarım ve kaçacak delik ararım
-
bu tiple bir avm berberinde is bulman baya kolay olur hocam, yerleri supurup insanlarin suratina sicak havlu basacaksin zaten mesainin %70'inde ve bahsis de veriyorlar genelde musteriler
-
Allah allah. Şaka mı hocam? Sakin bir insanım.
Hayta ismail.
-
Serçe yavrusuna benziyorsun bilader.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her hafta resim atıyorsun, hala öğrenemedin mi poz vermeyi ?
-
canelo ya benziyorsun hocam
-
Yuzunu kasiyorsun ve kaşlarını çatıyorsun. Kimse somurtkan fotolari sevmez reis. Güldüğün fotoğraflar genelde seni özgüvenli gösterir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
deniycem hocam saol.
-
hayır.
-
Gayet iyisin kardeş önceden de demiştim zaten. Ve fazla derecede Ruslara benziyorsun bence iyi bir şey bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancılara fazla benziyorsun. Teen wolftaki jordan parris ve jackson çiftleşse kesinlikle sen olurmuşsun.
-
Bence de bakışlar biraz haşin.
Hocam Kemal Sunal'ın avanak Abdi filminde gibi hissediyorum. Bakışlarımla ayna çatlatacam gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
siradan bir insan tipin var hocam, bir kere tanissak ikinci gorusumde yeniden tanisirdim daha onceden tanistigimizi unutup ovunmek gibi olmasin benim gibi farkli bir tipe sahip degilsin avm berber ciragi tipin var |
ispanyol, portekizlilere benziyorsun berber çırağı ve bankacı tipin var ama çok sinirli bakıyorsun bana baksan korkarım ve kaçacak delik ararım |
Benzer içerikler
- arapça büyü yazıları kopyala yapıştır
- hikayelere bakan ama yazmayan erkek
- acilde hiv testi yapılır mi
- lazerle hemoroid ameliyatı olanların yorumları
- kaynak alan göze ne iyi gelir
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X