Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar avatarım yandaki butonlara 5 10 kez basınca anca 1 kez hareket ediyor sebebini bilen soyleyebılır mı bırde pokemon yakalamak ıcın en az kac cana dusurmek gerekıyor sımdıden tsk ederım

• hangi oyun
  • pardon yazmayı unutmusum pokemonbattlearena
  • sana bi dost tavsiyesi:o oyunu bırak pokemonun emuyla oynanan oyunlarına basla
  • tmm tsk ederım pokemonun emuyla derken???
  • emulatör yani.firered emerald gibi.oynamak iiçn önce emuyu indir:emu:vba.yani visual boy advance.sonra oyunu indir.emuyu aç.file de open de oyunu bul aç.oyun acılır
  • pokemonbattleaena oyunmu ki yhaa tuugberkin dediği gibi pokemon oyun kariyerine GBA oyunlarıyla başla bence ;)
  • bn cratere basladımmı gbanın ne olduunu bilmiodum
  • pokemoncratere başladığımda ben gba değil pokemonun ne olduğunu bilmiyodum bi ark. bana oyununu öğretti işte TV den 1. sezonu Netten diğer sezonları izledim Delisi Oldum
  • BEN GBA ÖĞRENDİM POKEMONDELİSİ OLDUM İNNETNETTE ARAYIM POKEMONCRATERİ BULDUM
  • Crater varken ben GBA diye birşey bilmiyorduum Crater kapanınca başladım
  • gba ustası oldum sonra crateri buldum crater ustası oldum pokedoxu buldum bi açılsın onunda ustası olacam
  • bn saten 4 yaşından beri pokeciydim sora bana bi gba oyunu verdiler sora crater diğer gba oyunları derken bu günlere gldikk:DD:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.