quote:Orjinalden alıntı: meritsu13 dikkat çekmek için seçtim :D Ordaki arımı sinekmi ve kokudanmı ölüyo yoksa sesten mi?
Kendi resmimi ekleyecekdim ama sorun var upload da ekyelemedim bende hazır donanım haberde vardı adam adamın resmini ekledim
quote:Orjinalden alıntı: ScORphY quote:Orjinalden alıntı: RunAwA Zencileri sevdigim icinnnn ya ben bu adamlar neden bu kadar rahat diyordum artık anladım ki mal varlığı adamı bu hale getiriyor...!
nick im ethan hunt yani mission impossibleda tom cruise ın adı maalesef m:i ın resimlerini avatar boyutuna getirince hiç bişey anlaşılmadığı için son samuray ı tercih ettim... bu arda avatarlar biraz daha büyük olsaydı keşke
ben de barışı seçtiğim için ama koyamıyorum ya nasıl konuyo bu meret daha doğrusu koyuyorum ama çıkmıyo
quote:Orjinalden alıntı: shainofnight ben de barışı seçtiğim için ama koyamıyorum ya nasıl konuyo bu meret daha doğrusu koyuyorum ama çıkmıyo Burada yazıyo:http://forum.donanimhaber.com/faq.asp?fd=sa&id=14 Ama bi daha söylemem artık araştırcan bulcan. Aramıza hoşgeldin