Dehşet ya o kadar emek verdi yaklaştı kuş uçtu hançer yemiş gibi oldu
Gerçek mi yav
Muahahha süpermiş.
hehehe çok güzel
arkadaşlar bu video tarafımdan çekilmiş olup yine tarafımdan ilk olarak facebookta paylaşılmıştır bilsem adımı falan yazardım ekrana
quote:
Orjinalden alıntı: dr.alphi
arkadaşlar bu video tarafımdan çekilmiş olup yine tarafımdan ilk olarak facebookta paylaşılmıştır bilsem adımı falan yazardım ekrana
Nerden Yakaladın sEN bU götüntüyü yaw
süper saol
Kedinini hareket kopardı beni yav
super
Süper Hareket...
quote:
Orjinalden alıntı: sealion
quote:
Orjinalden alıntı: dr.alphi
Nerden Yakaladın sEN bU götüntüyü yaw
okul çıkışı arkadaşlarla kadıköye gittik balonun ordan modaya doğru sahilden yürümeyi planlıyorduk :) baktık kedi kuşa doğru sinsi sinsi gidiyor çantadan çıkardım makinayı çekmeye başladım biz kedi kuşa saldıracak kuş kaçacak diye bekledik ama o hareketi hiçbirimiz beklemiyorduk
süpermiş ya
videoyu çeken arkadaş , valla ödüllük bir çekim.bence hemen ismini vs. ekle ödül alabilirsin.
hocam ismimi eklesem bile google da ilk 7sayfada ilk hali mevcut hani facebook a sadece 9-10 kişilik bi arkadaş grubu arasında kalır diye koymuştum bu kadar yayıalcağını bilsem isim falan çoktan koymuştum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme