Şimdi Ara

Avea 150dk 15tl - Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, avea hattı aveaya tasıdım, kampanya varmıs 31 aralıga kadar 150 dk 19 tl yerine 15 tl ymiş.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/heryone_kampanyalar.shtml?pagemenu=bkampanya.heryone

bu linkte fiyata KDV ve ÖİV dahil oldugu söyleniyor, forumda dolastım biraz. Belirtilen fiyattan fazla fatura geldigini söyleyen arkadaslar var. Bu kampanyayı kulanıpta memnun olmayan arkdas var mı ?
    Kalan dakikayı öğrenmek 2 sms fiyatıymıs galiba, kalan süre aveanın bireysel işlemlerinden öğrenilmiyor mu? SÜre bitince konusma süresi doldu diye mesaj geliyor mu ?
    Bu tarifede 150 dakika nasıl hesaplanıyor. Mesela görüşmem 1 dk 20 sn sürdü, 148 dk 40 sn görüşme süreniz kaldı diye mi hesaplanıyor? İyi aksamlar

• HerYöne tarifelerinde kontör atış periyodu 6 saniyedir.
    Online işlemlerden öğrenilemiyor diye biliyorum ama emin değilim
  • Bu tarifeyi kullanıyorum 6 saniye bazlı yani 12 saniye konuşunca 12 saniye 19 saniye konuşunca 24 saniye oluyor.
    eskiden yoktu ama şimdi online işlemlerden kullanılan süreyi gösteriyor artık ama ben telefodan da takip ediyorum yaptığım konuşma süresini. yani her telefonda çağrı zaman kayıtları vardır.
    her ay sıfırlıyorum takip ediyorum
  • 15 liraya kdv + öiv dahil. diğer vergiler de eklenince, 150 dakkayı aşmasanız bile biraz daha yüksek geliyor fatura. sms, internet ve diğer kullanımlar da eklenir ayrıca.
  • 444 LÜ NUMARALARI ARARKEN ÖNÜNE ŞEHİR KODU GİRERSENİZ O ZAMAN ÜCRETLENDİRME NORMAL OLUYOR BİRDE SMS KULLANMAZSANIZ SADECE TELsiz KULLANIM VE FATURA AYRINTI ÜCRETİ BİNMESİ LAZIM ONUN DIşında bir ücret geleceğini sanmıyorum.

mesela 0212 4440500 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 27 Aralık 2009; 14:47:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.