Şimdi Ara

Avea 3G İstanbul çekim noktaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 senedir telefonu kullanıyorum, istanbulun çoğu yerine gittiğimde denedim ama internete bağlıyken 3G işaretini göremedim

İstanbul'da bildiğiniz AVEA 3G çeken yerler var mı ? özellikle gidip denicem.

• telefonun 3g modu ve 3g aboneliginin aktif olduguna emin misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzelsehir haric cekmedigi yer gormedim 3gnin orada da edge kullandim yeterliydi...ki guzelsehir tekirdag bile denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead_microbe

1 senedir telefonu kullanıyorum, istanbulun çoğu yerine gittiğimde denedim ama internete bağlıyken 3G işaretini göremedim

İstanbul'da bildiğiniz AVEA 3G çeken yerler var mı ? özellikle gidip denicem.

3G olarak çekmediği yer pek yok,çok çok az ve büyüklük (alan) olarak halen 2G yani EDGE yer var ama yok gibi, 6 ay önce Vodafonda daha çok sorunlu yer vardı şu anda bilmem..iyi bir tarife bulursanız hiç düşünmeden geçin bence..
  • Turkcellin bile 3g cekmedigi bazi bolgelerde avea 3g catir catir calisiyor.Sizin telefonun ayarlari kapali herhalde ?
  • 4-5 ay öncesinde internet paketi aldığımda, 3g yi açtırdım sonra tekrar arayıp 3g açıldımı diye sordum açıldı dediler, bu hafta içinde tekrar aradım 3g açıkmı diye sordum kapalı dediler :) neyse 4-5 ay sonra internetim 30 kat hızlandı

edge ile bağlandığımda: Download: 0,07 Mbps Upload: 0,15 Mbps Ping:312
    3G ile bağlandığımda: Download: 2,24 Mbps Upload: 0,69 Mbps Ping:58
  • eger avea 3g aboneligi baslatmadiysaniz 3gli bir baz istasyonunun yanında da olsan telefonuna sinyal gelmez. ayrıca avea 3g performansı turkcede bin basar. bir örnek vereyim. okmeydanında derse gittiğim öğrencimin evinde turkcell3g hic cekmioken aveanin 3g si full ve cok hizli. avea özellikle 2011 senesinde çok ciddi yatırım yaptı. simdi ise numra tasima vs ile bunun meyvelerini alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.