Şimdi Ara

avea 3g modem iptal ettirdim.189 tl fatura geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnetten internet alırken yanında 3g modem verdiler ttnet mobil olarak yani(avea modem) 2 ay sonra interneti iptal ettim normal olarakda 3g modemi de iptal ettirdim iptal işlemi yaparken görevliler hem ttnet çalışanı hemde avea bayi çalışanı 75 tl modem faturası gelir dediler.iptal işlemini avea bayileri yapıyor.ttnet müşteri hizmetleri arayarak borcumun 189 tl olduğunu söyledi.içinde vergiler varmış.resmen dolandırıcılık hem çalışanlar bilmiyor.hem borcunuz şu kadar diye arıyorlar ama kaptırsanız şu kadar fatura gelir demiyorlar.hem modemleride çekmiyor.Bedavada olsa almayın başınıza bela oluyor.çok kişi mağdur.avea bayileri dahi bıkmış.birde ttnet mobilde muhattap olacak kişide yok sadece müşteri hizmetleri var yüzyüze konuşacağınız biri yok.yani ortada kalıyorsunuz.bolca düşman kazanıyorlar bir kere kandırırlar ya sonra

• kontrat yaparken iyi dusunmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satarken müşteriyi oyuna getiriyorlar gibi, o doğru.
    Lâkin hat kapattırmak için verilen paraların operatörlerle ilgili yok.
    Yani "madem kapattırıyorsun, ben de sana gider ayak geçiririm." diye bi' durum yok.
    Faturalı hatta sahip olunca devlet bunu bi' nevi lüks olarak görüyor.
    Bu yüzden hat açtırırken devletin aldığı miktarlar konusunda operatörler yardımcı olabilirken, hat kapatırken bu vergileri paşa paşa vermek durumunda kalıyorsunuz.
    Sadece Öiv veya telsiz kullanım vergisi gibi şeylerden bahsetmiyorum.
    İsmen tam bilmiyorum, ama hat kapatırken bu gibi vergilere maruz kalmanız devletle ilgili.

Ben de aynını yaşayacaktım Vodafone'da. Bana hattı faturasız (kontörlü dediğimiz) hatta döndürmeyi tavsiye ettiler, kabul ettim.
    Kullanmayınca, belli bi' süre kontör yüklemeyince zaten hat kendi kapanıyor.
    Siz de benzer bi' yola başvurarak kontratınız gereği ödemek durumunda kalacağınız meblağlar dışındaki borçlardan vs. kurtulabilirdiniz en azından.

• Eğer böyle bir fatura geleceğini bilseydim kapattırmazdım.Bu işi yapanlar niye bilmiyor.Hem hattın konuşma özelliğide yok sadece modem olarak kullanıyorsunuz.Arayıp borcunuz şu kadar diyorlar ama arayıp kapattığınız taktirde şu kadar ödersiniz demiyorlar.Müşteri memnuniyetini düşünen yok,zaten ödeyemediğimizden kapatıyoruzyoksa niye kapatıyım.TTNET MOBİL daha kötü muhattap kimse yok sadece müşteri hizmetleri ile konuşuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t5737

ttnetten internet alırken yanında 3g modem verdiler ttnet mobil olarak yani(avea modem) 2 ay sonra interneti iptal ettim normal olarakda 3g modemi de iptal ettirdim iptal işlemi yaparken görevliler hem ttnet çalışanı hemde avea bayi çalışanı 75 tl modem faturası gelir dediler.iptal işlemini avea bayileri yapıyor.ttnet müşteri hizmetleri arayarak borcumun 189 tl olduğunu söyledi.içinde vergiler varmış.resmen dolandırıcılık hem çalışanlar bilmiyor.hem borcunuz şu kadar diye arıyorlar ama kaptırsanız şu kadar fatura gelir demiyorlar.hem modemleride çekmiyor.Bedavada olsa almayın başınıza bela oluyor.çok kişi mağdur.avea bayileri dahi bıkmış.birde ttnet mobilde muhattap olacak kişide yok sadece müşteri hizmetleri var yüzyüze konuşacağınız biri yok.yani ortada kalıyorsunuz.bolca düşman kazanıyorlar bir kere kandırırlar ya sonra

Merhaba;

Detaylı inceleme yapabilmemiz için irtibat bilgilerinizi direkt mesaj olarak iletmenizi rica ederiz

• avea ucuz diyenlere göstereceğim 999.999.655.345.78 örnekten biri..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.