Şimdi Ara

Avea 3Gb İnternet Sadece 5 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefonuma Avea'dan 5 liraya mobilvizyon paketi almıştım.Neyse işte ben böyle yarım saat filan bir televizyon izledim.Sonrasında aklıma önceden 9 liraya aldığım 1gb net paketi geldi.Sakın gelen veri akışını bu paketten kesmesinler dedim.Aradım 9333'ü gelen anons kalan internet paketiniz : 3 gb 675 mb 675 mb aldığım 1 gb net paketi.3GB ise sanırım mobilvizyon için Avea'nın hediyesi.Bence 9 tl verip 1 gb almaktansa, 5 tl verip 3 gb almak daha iyi

• Eğer böyle oluyorsa dediğiniz gerçekten mantıklı.
  • aveayi yıkarkar :)
    Net paketi olmayıp da deneyen varsa tamam da bu şekilde tatmin olmadım :)
  • bonus detaylarını dinlemek için 9333'ü arayıp 1'i tuşladığınızda o 3GB'ın sadece mobilvizyon hizmeti için olduğunu anlayacaksınız. Nete girmek için değil. Kotalar ayrı ayrıdır, 9333'te ilk saydığında dinlerseniz toplam hakları söyler. Detay menüsü için 1'i tuşalyıp, data detayları için sanırım 3'tü tuşlarsanız dediğimi anlayacaksınız..

boşuna ümitlenmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

bonus detaylarını dinlemek için 9333'ü arayıp 1'i tuşladığınızda o 3GB'ın sadece mobilvizyon hizmeti için olduğunu anlayacaksınız. Nete girmek için değil. Kotalar ayrı ayrıdır, 9333'te ilk saydığında dinlerseniz toplam hakları söyler. Detay menüsü için 1'i tuşalyıp, data detayları için sanırım 3'tü tuşlarsanız dediğimi anlayacaksınız..

boşuna ümitlenmeyin..

Doğruymuş...Beyler boşuna ümitlenmeyin

• dağılın beyler
  • uplama hocam o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman başlık da değişsin bi zahmet. yanlış anlaşılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.