Bildirim
AVEA 500 dk hediye yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu ara avea hediye üstüne hediye teklif ediyor aynı gün içinde avealıllarla 1000 dk, avelalılarla 500 dk ve heryöne 120 dk mesajları geldi bu gün -
sizinki iyiymiş ama hepsini vermez gibi geliyor bana -
banada gelsin diye tl yüklemiyorum bakalım teklif verecekler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
banada gelsin diye tl yüklemiyorum bakalım teklif verecekler mi?
bence rastgele yapıyorlar ama yükleme yapmayana öncelik yapabilirler gibi geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: by_fb
Aveadan mesaj geldi 10 tl yükle 500 dk avea içi diye ama mesajda bi çakallık olabilir diye düşünüyorum çünkü en az ibaresi geçmiyo tarifemde katlayan olduğundan dolayı şüpelendim cevaplarınızı bekliyorum birde a101 de 20 tl yükleyince 100 mb kampanyası vardı yanlış hatırlamıyorsam.....
hala bir cevap bulamadım biri söylesin ben 20 tl yüklesem alabilir miyim ki ? -
Banada buna benzer mesajlar geliyor ve denedim olumlu sonuç aldım -
quote:
quote:
Aveadan mesaj geldi 10 tl yükle 500 dk avea içi diye ama mesajda bi çakallık olabilir diye düşünüyorum çünkü en az ibaresi geçmiyo tarifemde katlayan olduğundan dolayı şüpelendim cevaplarınızı bekliyorum birde a101 de 20 tl yükleyince 100 mb kampanyası vardı yanlış hatırlamıyorsam.....
hala bir cevap bulamadım biri söylesin ben 20 tl yüklesem alabilir miyim ki ?
mesaj geldiyse yükle gelir büyük ihtimal gelmezse şikayet edersin sende
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
banada gelsin diye tl yüklemiyorum bakalım teklif verecekler mi?
bence rastgele yapıyorlar ama yükleme yapmayana öncelik yapabilirler gibi geliyor.
olabilr benim hat askerdeyken kapanacaktı 2 gün kala tl yükledim hiç 1 mesaj gelmemişti içinde 20 küsür tl olduğu için diye düşünüyorum -
Aylık yükleme yaparım geçen gün sorgusuz sualsiz şartsız şurtsuz 100 dakika her yöne geldi. -
banada msj atmıslar heryöne 120dk için 5 gün içinde 30 tl yükle 1 ay boyunca doya doya konus diye ...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- 0216 neden arar
- sim menü nedir
- hat sahibi olmadan hattı üzerine alma
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- mobil imza nasıl alınır
- türk telekom internet çekmiyor
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X