Şimdi Ara

AVEA AMERIKADA ACMADI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefonum antcool 818 hattim avea faturali amerikada acamadim bir ayar gerekli ama ne yardim edin

• AVEA SİTESİNDEN ALINTIDIR..

Faturasız Hatlar

*Faturasız Avea hattınızla, yurtdışında arama yapabilmek ve aranabilmek için, herhangi bir kredi kartınızla birlikte bir Avea satış noktasına gidebilir ve uluslararası dolaşım formunu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Kendinize ait bir kredi kartını kullanmayacaksanız, kullanacağınız kredi kartının sahibinin de sizinle birlikte Avea satış noktasına gelmesi gerekmektedir.

*Yurtdışına çıkmadan önce hatırlatmak istediklerimiz:

-Hattınızın uluslararası servislerinin aktif olduğundan emin olun.Emin değilseniz Avea Müşteri Hizmetleri numarası 500'den bunu sorgulayın.Açık değilse hattınızı uluslararası dolaşım servisine açtırmak için yapmanız gerekenleri öğrenin.
    -Gittiğiniz ülkede Avea'nın hangi operatörler ile uluslararası dolaşım ortaklığı olduğunu öğrenin.

-Hattınız faturasız ise yeterli miktarda kontör yüklediğinizden emin olun.Yurtdışında iken Otomatik Köntör Yükleme talimatı vermeniz durumunda hattınızda sürekli olarak kontör bulunuyor olacaktır.
    -Mobil cihazınız gittiğiniz ülke sistemleri ile uyumlu olarak çalışıyor mu sorgula

AveA - AMERİKA DOLAŞIM ORTAKLARI GSM OPERATÖRLERİ :

AT&Wireless
    Cingular - East (Bell South)
    Cingular-Genesis
    Cingular-West
    T-Mobile

http://www.avea.com.tr/tr/sta/kapsamavedolasim/dolasim/ucretlendirme.shtml?pagemenu=yurtdisikullanim.yurtdisindaarama.ucretlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 11 Haziran 2008; 19:23:52 >

• bico yazmayi unuttum hattim ydisina acik ama telefonda bir ayar gerekli olduguna inaniyorum
  • telefonunda gsm 850/1900 olması gerekli, eğer yoksa kullanamazsın.buna dikkat et. cep telefonunun çalışma ferkansını bilmediğimden aklıma ilk gelen bu oldu benim.

az önce bizim forumlardan senin tele baktım. çalışma frekansı sadece gsm 900/1800. yani amerikada çalışmaz.
    dual band 2 band desteğidir, amerikada dört bantlı cepler ya da gsm 850/1900 frekanslı cepler çalışır.
    en kısa sürede amerikaya uygun bir cep edinmelisin. iletişiminin kopmasına üzüldüm. inşallah en kısa sürede çare bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcii -- 11 Haziran 2008; 20:28:19 >
  • dual frekans olduguna eminim birseyler yapmam gerekli olduguna inaniyorum ama nedir bilemiyorum su an amerikadayim
  • Dual frekans olduğu için çalışmıyor telefonunuzun quad frekans olması lazım.Arkadaşında dediği gibi sizin telefonunuz büyük ihtimal dual band quad band olursa çalışır.
  • Telefonunuza baktım dual band sadece 900/1800 desteklediğinden kullanamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdigin bilgi icin tskr edrim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.