Şimdi Ara

Avea Blackberry bold 9900 beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar avedan kontratlı bb 9900 beyaz renk telefon almayı planlıyorum bugun veya yarın ama şimdi bir sıkıntı sizce avea kontratlı telefon alınır mı ben hıc avea hattı kullanmadım ! bırde aveanın ınternet sıtesınden bakıyorum blackberry bold 9900 var ama sadece sıyah renk var acaba beyaz renk kontratlı var mıdır fıyatlar aynımıdır ? yardımcı olursanız sevinirim

sevgiler saygılar iyi forumlar :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

arkadaslar avedan kontratlı bb 9900 beyaz renk telefon almayı planlıyorum bugun veya yarın ama şimdi bir sıkıntı sizce avea kontratlı telefon alınır mı ben hıc avea hattı kullanmadım ! bırde aveanın ınternet sıtesınden bakıyorum blackberry bold 9900 var ama sadece sıyah renk var acaba beyaz renk kontratlı var mıdır fıyatlar aynımıdır ? yardımcı olursanız sevinirim

sevgiler saygılar iyi forumlar :):)

cihaz taahütlü alınır ama taahütünden önce bozmaman gerekir sonra fazlasıyla geri alır. renk seçimini bayilere sorman lazım. avea da blackberry cihazlar genellikle bis paketide yanında verilir. yani kampanya bitişinde avea kulanmayacaksan bir bis paketi ücretini ödemeyide göze alman gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.