arkadaşlar aveanın yapacağı blackburry storm kampanyasının şartları hakkında bilgisi olan varmı kendi sitesinde link açılmıyor biraz araştırma yaptım 8 haziranda açıklanacak deniyor..
Maalesef bilgimiz yok vodafone.com.tr deki bilgilere yakın olacak bir tarife çıkaracaklardır.
Selamlar,
Cihazın adı blackburry değil blackberry olacak,
düzeltmek istedim.
yapsın güzel bişey de alalım.vodanınki fos çıktı...
bir arkadaşımdan duydum eğer doğruysa vodafone gibi 18-24 değil 12 aylık taahattüt isteyecekmiş..
avea musteri hizmetlerini bu kampanya için aradıgımda verilen cevap"kampanya sadece blackberry internet erisimi için gecerli cihazı siz bayilerden satın alıyorsunuz. eger ön kayıt yapan 1000 kişi arasında olursanız 6 ay internet erisimi ücretsiz." burdanda anlasıldıgı gibi cihazı vermiyorlar sadece hat satıyorlar
cepten internete girmek hemde birkaç inçlik telefonla ne kadar cazip olabilirki öyle bile olsa zaten wireless ile merkezi yerlerde aveaya gerek kalmaz ttnet wi-fi ilede nete girebilir avea telefon satacağına hizmetlerini geliştirsin
umarım daha ucuz bişey olur alırız.çok merak ediyorum bu telefonu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme