< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraffiti -- 5 Kasım 2024; 22:26:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraffiti -- 5 Kasım 2024; 22:26:56 > |
Boş boş yazıpta konuyu güncellemeyin. Her seferinde kampanya var diye konunun içine giriyoruz. Gidin aidatlarınızı başka konular altında tartışın lütfen. Kimsenin zamanını çalmaya hakkınız yok.
|
hepsiburada —> elektronik n11 com —> elektronik trendyol —> giyim/aksesuar amozon —> diğer (sektörsüz) çiçeksepeti —> diğer vodafone herşey yanımda —> elektronik ptt avm —> elektronik Akbank sektörleri…daha önce not etmiştim ve öyle sanıyorum ki @uzaypatronu arkadaşımız paylaşmıştı sanırım 🙏 |
Chip transferini uygulamadan yazışma ile yapma geri gelmiş.
|
hepsiburada —> elektronik
n11.com —> elektronik trendyol —> giyim/aksesuar amozon —> diğer (sektörsüz) çiçeksepeti —> diğer vodafone herşey yanımda —> elektronik ptt avm —> elektronik |
10 yıllık akbank maceramı az önce 75 lira 200 lira gibi komik chippara teklifleri eşliğinde tamamladım. Neden diye sordu mh; dedim ki benim elime hesap makinesi alıp ekstre toplayacak kadar bol vaktim yok, artık bankanıza güvenmiyorum.
|
tek seferde 2500 TL ve üzeri restaurant harcamana şu kadar chip para, 3000 market harcamana bu kadar bilmem ne. Bu akbank bizi rezidanslarda yaşıyor falan sanıyor heralde. İyice saçmalamaya başladı. |
Sonradan taksit kalkınca çorak çöle dönmüş buralar. |
2 senedir bu jüzdanı anlamış değilim. Anlayamıcam da. Okadar berbat bir uygulama ki. Ne nerede, hangi kampanya. Karman çorman. Biyerlere bişeyler saklıyorlar, bazen ay sonu görüyorum, bazen hiç görmüyorum, sonu gün çıkıyor karşıma.
|
"Al dedi git dedi çocuklarını dedi nerde kalırsan kal dedi bana sonra kaynanamla kavga ettim kaynanam dedi kızım..." geldi aklıma, nedense.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraffiti -- 7 Ekim 2016; 14:10:28 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 19 Temmuz 2014; 17:02:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|