Şimdi Ara

Paraf Debit TROY ile 300 TL’ye Varan ParafPara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
3
Favori
699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şartlar değiştiği için yeni başlık açtım.

Sektör sınırı yok.

Kampanya kapsamında 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında Paraf Debit TROY kartınız ile yurt içinde tüm banka POS'larından yapacağınız her 750 TL ve üzeri TL harcamaya 30 TL, toplamda 300 ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce TROY300 yazıp 3404’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya sadece Paraf Debit TROY ile yapılan harcamalar dahil olup diğer banka kartları veya Paraf kredi kartları ile yapılan işlemler dahil değildir.

Lnik:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanya oranı çok kötü. Forumun favori yöntemi için kullanılabilir ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

favori yöntemi derken şimşek çakmadı  nedir acep,

artık bu solan bahçelerde, o güzel promosyonlar beyaz atlara binip çekip gitmişler, enflasyon canavarı gelince...

bu oranlarla çekilmez oldu...

• Gayet güzel bir kampanya, 250 den 300e çıkmış. Bir çok banka miktar düşürürken halkbank artırıyor. Bence gayet güzel, değerlendirilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaçırdığım bir şey mi var, yoksa 750ye 30 TL için konu mu açıldı?

• stserkan kullanıcısına yanıt
    Evet kampanya 750 tl ye 30 tl değerinde parafpara kampanyası. Kaçırdığınız bir şey yok, toplam 300 tl puan var.

• 30 30 30 30 kim uğraşacak onunla iadede değil puan olarak geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serbay52 S kullanıcısına yanıt

toplamak ayrı harcamak desen apayrı mesele daha önce takip ediyordum %10 tekabül ediyordu uğraşıyordum,ama şimdi gözardı ediyorum zaten nakit

• Troy banka kartı puanı posta gözükmüyor kart normal de kullandım ama puan sadece uygulamada var gözüküyor posta neden çıkmaz online poslar da görmüyor turnada denedim?

• PB258 kullanıcısına yanıt

Uygulamada tam olarak nerede gözüküyor hocam, bende iphone var, uygulamada göremedim.

Bir de Troy puanları nerede kullanabiliyorsunuz, bir konu başlığı var mı? Carrefour'da geçtiğini teyit ettim. Ama migros'ta Paraf diğer kartların puanını kullanabilirken, Troy kart gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: goktufan

Uygulamada tam olarak nerede gözüküyor hocam, bende iphone var, uygulamada göremedim.

Bir de Troy puanları nerede kullanabiliyorsunuz, bir konu başlığı var mı? Carrefour'da geçtiğini teyit ettim. Ama migros'ta Paraf diğer kartların puanını kullanabilirken, Troy kart gözükmüyor.

Halkbank mobilde banka kartlarım kart detay kısmında puan gözüküyor ama poslar görmüyor nedense.

Troy olarak değişmez normalde paraf posu görmesi lazım. Bazı bim a101 poslarında da var veya benzinliklerde paraf bulunur.

• bu puanları dün bim'de kullanmayı denedim görünmedi, a101'e gittim orada göründü ve bir kısmını harcadım bilginize

• Sektör kısıtlaması olmadığı için konuyu açtım, yoksa 750 TL'ye 30 TL puanın değerli olmadığını ben de biliyorum.

Puanlar Carrefour'da sorunsuz kullanılabiliyor, 4 aydır orada harcıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.