< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paraf Debit TROY ile 300 TL’ye Varan ParafPara
-
-
Kampanya oranı çok kötü. Forumun favori yöntemi için kullanılabilir ancak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
favori yöntemi derken şimşek çakmadı nedir acep,
artık bu solan bahçelerde, o güzel promosyonlar beyaz atlara binip çekip gitmişler, enflasyon canavarı gelince...
bu oranlarla çekilmez oldu...
-
Gayet güzel bir kampanya, 250 den 300e çıkmış. Bir çok banka miktar düşürürken halkbank artırıyor. Bence gayet güzel, değerlendirilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaçırdığım bir şey mi var, yoksa 750ye 30 TL için konu mu açıldı?
Evet kampanya 750 tl ye 30 tl değerinde parafpara kampanyası. Kaçırdığınız bir şey yok, toplam 300 tl puan var.
30 30 30 30 kim uğraşacak onunla iadede değil puan olarak geliyor.
toplamak ayrı harcamak desen apayrı mesele daha önce takip ediyordum %10 tekabül ediyordu uğraşıyordum,ama şimdi gözardı ediyorum zaten nakit
-
Troy banka kartı puanı posta gözükmüyor kart normal de kullandım ama puan sadece uygulamada var gözüküyor posta neden çıkmaz online poslar da görmüyor turnada denedim?
Uygulamada tam olarak nerede gözüküyor hocam, bende iphone var, uygulamada göremedim.
Bir de Troy puanları nerede kullanabiliyorsunuz, bir konu başlığı var mı? Carrefour'da geçtiğini teyit ettim. Ama migros'ta Paraf diğer kartların puanını kullanabilirken, Troy kart gözükmüyor.
-
Halkbank mobilde banka kartlarım kart detay kısmında puan gözüküyor ama poslar görmüyor nedense.quote:
Orijinalden alıntı: goktufanUygulamada tam olarak nerede gözüküyor hocam, bende iphone var, uygulamada göremedim.
Bir de Troy puanları nerede kullanabiliyorsunuz, bir konu başlığı var mı? Carrefour'da geçtiğini teyit ettim. Ama migros'ta Paraf diğer kartların puanını kullanabilirken, Troy kart gözükmüyor.
Troy olarak değişmez normalde paraf posu görmesi lazım. Bazı bim a101 poslarında da var veya benzinliklerde paraf bulunur.
bu puanları dün bim'de kullanmayı denedim görünmedi, a101'e gittim orada göründü ve bir kısmını harcadım bilginize
Sektör kısıtlaması olmadığı için konuyu açtım, yoksa 750 TL'ye 30 TL puanın değerli olmadığını ben de biliyorum.
Puanlar Carrefour'da sorunsuz kullanılabiliyor, 4 aydır orada harcıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
30 30 30 30 kim uğraşacak onunla iadede değil puan olarak geliyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X