Şimdi Ara

Avea Cekim Gucu - Soylendigi kadar kötüymüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu tür iddalara nedense inanasım gelmiyor. konya aksaray il sınırındaki 50 haneli bir köyde avea rahat çekiyorsa(konya en az nufüs yoğunluğuna sahip ilimiz) falan yerdeki ilçede hiç çekmiyor olması zor bir durum belki bodrum katta vs iyi çekmiyordur o tamam koridorda iyi çekmiyordur o da tamam ama ilçe merkezinde çekmiyor demeyin gülerler adama.
  • Yıllarca Avea hat kullanmış, şu anda Vodafone kullanan biri olarak Avea'nın çekim gücünden genel olarak memnun olduğumu belirtmek isterim. Merkezi yerlerde neredeyse hiç sorun yaşamazken kırsalda da nadiren sorun yaşadım. Vodafone kullanmaya başladım başlayalı Avea'nın özelikle ses kalitesinin daha iyi olduğunu söylemeliyim.
  • aynen çekim gücü olarak en iyi turkcell ama pahalısıda o
  • Avea 1800 bandında çekme sorununu hayatı boyunca çekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seckinau S kullanıcısına yanıt
    Sizin vodafone fanı gibi davrandığınızdan sonra elbet olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk fırsatta baska bir operatore gececegim.

Kullandığınız operatör hala vodaone görünüyor. Çekmediğini iddia ettiğiniz operatörde o olmasın ?

Herkes memnun olduğunu kullansın. Burda kimse fanboy değil. (firma temsilcisi vb. bayisi arkadaşları ayrı tutuyorum)
    14 senedir Turkcell kullanıyorum (2 ay vodafone maceramı saymazsanız) ve geçen ay PTTCell'e geçtim.
    Buna ne diyeceksiniz. PTTCell bana para mı verdi gel geç kullan diye.... Biraz akıl ve mantık lütfen..
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Ok, Yazdıklarınızı okudum. Aslında Avea'da hicbir sorun yasamadıgımı, adamlarla olan telefon gorusmemin hayal ürünü oldugunu farkettim. Tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seckinau

Avea'ya yeni geçtim, uyarmışlardı çekmiyor diye haklılarmış. Bulunduğum bölgede çekim gücü sıfır. Beni oldukça zor durumda bırakan bir durum bu. Şikayet ettim.
    bugün 08:30 da telefonla bana ulastılar. "Oturdugunuz yere ekstra baz istasyonu gerekiyor ama yatırım planlarımızda yok" dediler. bu kadar basit yani. Sehrin gobeginde oturmuyorum tamam ama dag basında da degilim. Aynı bölgede 1.5 yıldır superonline fiber kullanıyorum.Vodafone uyesiyken 20 mbit 3G performansı goruyordum. Rahat battı.

Avea almayın, aldırmayın. İlk fırsatta baska bir operatore gececegim.

verdikleri cevap pek hoş değil. tcell köylerde bile çekiyor, çekmediği yer yok. hangi şehir merak ettim? şehirlerde bile hala böyle sorunlar var demek. istanbul'da bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Allah'tan numara taşıma özgürlüğü var hocam memnun değilseniz hiç durmayın direk tekrar dönün memnun olduğunuz operatöre. Eğer tahattüt var ise arayın öğrenin borcunuzu ilk ay iptal etmede çok fazla cayma bedeli yansımaz.

90 gün boyunca operatör değiştiremez.
  • taahhut yok, sehir ankara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

Allah'tan numara taşıma özgürlüğü var hocam memnun değilseniz hiç durmayın direk tekrar dönün memnun olduğunuz operatöre. Eğer tahattüt var ise arayın öğrenin borcunuzu ilk ay iptal etmede çok fazla cayma bedeli yansımaz.

90 gün boyunca operatör değiştiremez.

Bunu unutmuşum Ama sürenin 1 ay oldugunu hatırlıyorum,yani turkcell'den avea'ya geldiği için tekrardan turkcell'e dönme süresi 3 ay değil mi ?
    Vodafone geçmek istedi onun için demi 3 ay beklemesi gerekicek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

quote:

İlk fırsatta baska bir operatore gececegim.

Kullandığınız operatör hala vodaone görünüyor. Çekmediğini iddia ettiğiniz operatörde o olmasın ?

Herkes memnun olduğunu kullansın. Burda kimse fanboy değil. (firma temsilcisi vb. bayisi arkadaşları ayrı tutuyorum)
    14 senedir Turkcell kullanıyorum (2 ay vodafone maceramı saymazsanız) ve geçen ay PTTCell'e geçtim.
    Buna ne diyeceksiniz. PTTCell bana para mı verdi gel geç kullan diye.... Biraz akıl ve mantık lütfen..

14 yıl boyunca Turkcell kullanmış biri olarak bir aylık Avea deneyiminiz hakkında ne söylebilirsiniz...

• quote:

Avea'ya yeni geçtim, uyarmışlardı çekmiyor diye haklılarmış. Bulunduğum bölgede çekim gücü sıfır. Beni oldukça zor durumda bırakan bir durum bu. Şikayet ettim.
    bugün 08:30 da telefonla bana ulastılar. "Oturdugunuz yere ekstra baz istasyonu gerekiyor ama yatırım planlarımızda yok" dediler. bu kadar basit yani. Sehrin gobeginde oturmuyorum tamam ama dag basında da degilim. Aynı bölgede 1.5 yıldır superonline fiber kullanıyorum.Vodafone uyesiyken 20 mbit 3G performansı goruyordum. Rahat battı.

Bulunduğun bölgede çekmiyorsa başka operatöre geçersin olur biter. Benim olduğum bölgede gayet iyi çekiyor.Sosyal mesaj seviyorsan işe önce 1.tekil şahıs durumuyla başlayabilirsin.Sonra çoğul eklerde takılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 4 Ocak 2014; 18:45:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bu aralar bunu çok yazıyorum forumda ama Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin sınıra çok yakın bir yerindeyim ve üç operatörün de baz istasyonu var burada ve üçü de 3G çekiyor. Bu yüzden çekiyor çekmiyor tartışması yaparken operatörün baz istasyonu lokasyonlarının farkından dolayı aralarında çekim gücü farkı olabileceğini hesaba katın.
    Ha ne farklar var mesela? Elektrik kesildiğinde Avea'nın şarjı bitip devre dışı kalabiliyor, Ekim ayında çıkan bir yangında bundan dolayı Avea ile itfaiye bile aranamamıştı. Ha Turkcell'in de sinyalinin Şemdinli merkezde kesilip bankalarda vs. pos cihazlarının kullanılamadığına da şahit oldum.
    Özetle, bulunduğunuz konuma göre göreceli bir konu. Çekmiyor derken şu ilin şu ilçesinin şu mahallesi demekte ve genelleme yapmamakta fayda var.
    Ha zamanında yurtdışı aramalarımda beceriksizlik ve saçma işleri yüzünden Avea'nın yüzüne bakmıyorum orası başka. Ucuz mu ucuz...

• Valla ankarada mamakta abidinpasa ya yakin bi sokakta oturuyom aveanin evde cekim gucu sifir ( 0 ) bende turkcelle geciyim dedim ama oraya gecipte kaziklanmaya niyetim yok ayrica bizim sokakta bile avea cok zor cekiyo bunu sikayet etcem hafta ici gelip baksinlar evde zar zor kullaniyom telefonu en olmadi kazik falan turkcelle gececem baktim fatura gereginden fazla geldi gider sikayet ederim tuketici mahkemesine acil durum oluyo evde telefon cekmiyo iyice ayar oldum delirecem yakinda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Bazı bölgelerde çok iyi çekiyor bazılarında ise kötü ama ucuz diğerleri gibi sömürmüyor

Evet, aboneleri sömürmüyor ama eski abonelerine de üvey evlat muamelesi yapıyor. Çıkardığı tarifeler sadece yeni abone çekmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Bazı bölgelerde çok iyi çekiyor bazılarında ise kötü ama ucuz diğerleri gibi sömürmüyor

Evet, aboneleri sömürmüyor ama eski abonelerine de üvey evlat muamelesi yapıyor. Çıkardığı tarifeler sadece yeni abone çekmek için

maalesef onu hepsi yapıyor.onun için arada operatör değiştirmek mantıklı bi yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 5 Ocak 2014; 14:50:41 >

• avea bir şanş işi
  • Oldu
  • Avea nın çekimi mükemmel değil

Ancak oldukça yeterli seviyede

Son derece memnunum istanbul içinde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.