Şimdi Ara

Avea'da En Uygun Gprs Pakedi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar; Avea ile ilgili oldukça falza araştırma yapmama rağmen, nokia 6300 telefonum için en uygun internet ayarlarını bulamadım. Aveanın kendi sitesinde belirtilen menü yönergeleri 6300 da yok. Nerelerinden uydurdular o menüleri merak ediyorujm açıkçası.

Gprs Wap ayarlarını indirdim internetten ama çok hızlı kontür tüketiyor. İnternet ayarlarını bulabilsem 60 kb 1 kontür diye duydum. Normal Gprs 20 kb 1 kontür imiş.

Birde ben sadece msn için kullanıcağımdan ötürü eğer bu Gprs Wap ayarlarını kullanırsam msn kullanımından (mig33 müdür nedir onu kullancıam sanırım onuda tam bilmiyorum) çok falza kontür harcarmı??

Umarım çok soru sormamışımdır. Kolay Gelsin.

• Arkadaşım sorunun telefondan ya da GPRS/WAP ayarlarından değil. Nokia 6300 WAP a Gprs EDGE ile bağlanır. Dolayısıyla EDGE daha hızlı internet olduğundan daha fazla kontör harcar. MSN e hangi Uygulamayla bağlanırsan bağlan 10DK da en az 20 kontörün düşer.
  • Konuşma tarifeleri kadar gprs tarifelerindede güzel kampanya yapsalar süper olur.
  • Benim telefonumda (N80) üç adet internet bağlantı seçeneği çıkıyor:

1. Avea internet
    2. Wap Gprs
    3. poc

hangisi nedir ve hangisi ucuzdur?
  • Arkadaşlar en ucuzu Avea Internet'tir ve 60kb veri için 1 kontör götürür, edge daha fazla kontör yemez sadece iletişim hızı artar, yani daha çok yere bağlanırsanız daha çok kontör gider, sadece hızı artırır.

Avea Internet ayarlarını siteden sms ile talep edin, faturalı hattınız varsa 5MB paketini alın çok fazla ekonomik oluyor; 60kb->1kontör,6000kb->100 kontör, 5 YTL -> 5MB gibi düşünün aşşa yukarı yarıyarıya yada 3te 1 avatajlı.
  • avea bu 5 mb internet paketini ön ödemeli hatlara sunmuyor aynı şekilde sms paketlerini de faturalı hatlara sunmuyor. saçma sapan uygulamalar hepsine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.