Selamm__bu sabah itibari ile vadofone gecmis bulunmaktayimm____cep ozgur ve bedava dakikalar icin ___hemen 150 kontur yukledimm fakat................... cep ozgur den tarifisindeyim.Bedava dakikalari goremiyorum....*123kare17kare yapiorum..BONUS HESABINIZDA BULUNAMADI DIOR _!! BIRDE msn i indircemm,msn yazip .... yolladim..dior ki sistem hatasi ! ! ! arti ogrenmek istedigim istedigim sadece face ile msn mi ucretsiz__normal internet gezimi ucretli mi ??? ??? ii mi yaptik kotumu yaptik ! ! suan kararsizimmm____!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Haydaaaaaa______iyi de ben bedava dakikalar icinnn gectimm...peki bunu duzeltmenin bir yolu yok mu ???
aynen..musteri hizmetleri gorustumm...olmuyormus ! neyse konturum bitsin__yeniden avea hattima donucemm..
Neden cep özgüre geçtin ? Neden dönüyorsun ? Sadece bedava dakikalar için geçtiysen, neden cep özgürü seçtin ki.
quote:Orijinalden alıntı: ANGRY1985 aynen..musteri hizmetleri gorustumm...olmuyormus ! neyse konturum bitsin__yeniden avea hattima donucemm.. geçmiş olsun kardeş,yanlış hesap yapmışsın