adresine gir. Cep telefonunun modelini sec ve data olarak mı yoksa wap olayı içinmi olduğunu belirt. Böylece alabilirsin yada sms yoluylada alabilirsin aynı linkden.
Byeeee....
telefonumun modeli orada yok.. ayrıca bana lazım olan ayar e-mail ayarları için gerekli.. e-mail ayarlarında birinci ikinci DNS soruyor; ve ben bu sordugunun e-mail sunucusunun DNS'si mi aveanın DNS'si mi olduğunu anlamadım.. bu DNS nedir onu da anlamadım zaten.. ama şu aşağıdaki adrese girerseniz görürsünüz orada bi DNS ve ISP ayarları istiyor ve ben onları yapamıyorum.. yardımcı olabilecek yok mu?
DNS = Domain Name Server yani bilgiler hangi kaynaktan alinacak.
Sorunu çözmek için avea hattından 500'ü ara. Sadece 500'ü çevir. 1 sms ücreti. Burdan cep telefonun için ayarları alabilirsin. Artık buda olur. Çünkü avea teknik hizmet hattı bu. Insallah olur.
gerçi evet e-mail için ayarlara gerek yok. Forumda ilginc cep telefonları kombinasyonları adında bir topic var. Burayı okursan cep telefonundan nasıl e-mail ve icq ya nasıl mesaj atacağını öğrenebilirsin.
bağlantı data iletişimi data hesapları: yeni hesap gprs data hesap ismi:internet apn:???(avea nın bilgisayarla bağlantı kurdugu apn) kullanıcı adı:bos şifre:bos
data sonra email ayarlarını yap: kullanılan hesap bolumunda ınterneti sec ve diğer ayarları yap oks?