Şimdi Ara

avea DNS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aveanın 1.DNS ve 2.DNS numaraları neler??

• http://www.avea.com.tr/mps/Portal?cmd=staticpage&filename=servisler/ayarlar/ayarlar.html&menustate=2&pagemenu=ayarlar

adresine gir. Cep telefonunun modelini sec ve data olarak mı yoksa wap olayı içinmi olduğunu belirt. Böylece alabilirsin yada sms yoluylada alabilirsin aynı linkden.

Byeeee....
  • telefonumun modeli orada yok..
    ayrıca bana lazım olan ayar e-mail ayarları için gerekli..
    e-mail ayarlarında birinci ikinci DNS soruyor; ve ben bu sordugunun e-mail sunucusunun DNS'si mi aveanın DNS'si mi olduğunu anlamadım.. bu DNS nedir onu da anlamadım zaten.. ama şu aşağıdaki adrese girerseniz görürsünüz orada bi DNS ve ISP ayarları istiyor ve ben onları yapamıyorum..
    yardımcı olabilecek yok mu?

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_1_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10176

• Email ayarları için dns lere ihtiyacın yok kii
  • DNS = Domain Name Server yani bilgiler hangi kaynaktan alinacak.

Sorunu çözmek için avea hattından 500'ü ara. Sadece 500'ü çevir. 1 sms ücreti. Burdan cep telefonun için ayarları alabilirsin. Artık buda olur. Çünkü avea teknik hizmet hattı bu. Insallah olur.
  • gerçi evet e-mail için ayarlara gerek yok. Forumda ilginc cep telefonları kombinasyonları adında bir topic var. Burayı okursan cep telefonundan nasıl e-mail ve icq ya nasıl mesaj atacağını öğrenebilirsin.
  • bağlantı
    data iletişimi
    data hesapları:
    yeni hesap
    gprs data
    hesap ismi:internet
    apn:???(avea nın bilgisayarla bağlantı kurdugu apn)
    kullanıcı adı:bos
    şifre:bos

data sonra email ayarlarını yap:
    kullanılan hesap bolumunda ınterneti sec ve diğer ayarları yap oks?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline DNS adresleri
    8 yıl önce açıldı
    Netspeed DNS Değiştirilemiyor!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca dns leri bir yol gosterici olarak kabul edebilirsin sunada bunlara ihtiyacın yok...
    Sevgiler...

INS
  • ama DNS girmeden diğer bilgileri giriyorum ayarları göndermiyor DNSleri girmemi istiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.