Şimdi Ara

Avea Fatura Odenmezse ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bana aveadan durduk yere 333 tl fatura geldi bugun odemezsem ne olur ve aramaya kapanmak nedemek? Şimdiden teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• expresman E kullanıcısına yanıt
    Gayet basit, haciz gelir, hattınız kesilir.
  • Tabi tabi adamların işi gücü yok kafalarına göre fatura kesiyorlar.

• bir süre sonra haciz gelir hemde misli faiz ile. her türlü alırlar
  • 0800 yada +18 paketlere üyemi oldun?Yoksa interneti fazlamı aştın paket dışı Kurumsal firma yaş yere basmaz emin olabilirsin.Hattın kapanır belli süre beklenir geçtikten sonra gecikme faiz işlenir sonra devamlı mesaj gelir sonra devamlı ararlar sonra avukatlar arar sonra tebligat yollarlar sonra mahkemelik sonra avukat masrafları dahil herşeyi ödemek zorunda kalırsın.
    Eniştem eskiden avea hattı vardı kapatmıştı son gelen fatura ödemişti ondan sonra tekrar fatura gelmiş ama bildirmemişlerdi oda 0,32 kuruş diye galiba 6 yıl sonra avukat aradı borcunuz var diye ne kadar diye sordum 22 tl dedi ödedim.Kapandı konu ama bu avea çok hain sahtekar bir firma dikkat etmenizde fayda var ödesenizde çaktırmadan bir şeyler çıkarıyor.
  • Tamam da ben hic mobil odemeye ellemedim paketim 6 gb var zaten cok kullanmyorum durduk yere 333 tl mi odemem lazim hattim araya kapandi zaten hic hic odemezsem bu nezamana kadar gider bana mesaj dun geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki 3 ay sonra ölcekmissin gibi konusuyorsun bilader Soyle solim sana avea online işlemlere gir fatura doneminde ki kullanimlari sorgula bak neden gelmiş o kadar. Bulamassan ara musteri hizmetlerini ögren. He onlar da bulamadi neden oyle geldigini işte o zamam faturani normale dondururler. Ama biseyden dolayi geldiyse seve seve odemek zorundasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berberfere99 -- 14 Eylül 2015; 2:15:58 >
  • Bir arkadaşımin başına gelmişti.güya tarife kapsaminda belirli numarayla ucretsiz konusacak diye konusmus 550 tl fatura odemek zorunda kalmisti.tarifeye geciste karışıklık olmuş sanırım.belki bu tarz bir seydir sizin de.mecbur odeyeceksiniz yoksa faizle katlanir :( arkadaşim ödeme sonrasi ileleber avea ile vedalasti

• Zaten su zikim avea hattimi kapatcam faturayi odeyip adamlar para hirsizk cikti aldigima pismanim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.