Şimdi Ara

Avea(fenercell) ve Vodafone 3435 TIMWe Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kadar sert bi başlık yazma nedenim mağduriyetin doruklarında olmam. İlk önce şikayet var
    üzerinden böyle bir şikayet oluşturdum:https://www.sikayetvar.com/vodafone-sozde-hizmet-bedeli-kesmis
    Ancak bu şikayetime ne bir geri dönüş oldu ne de bir şekilde yanıt verdiler. Daha sonra defalarca aramama rağmen 3435 TimWe detayından başka detay öğrenemediğim vodafone hatımı avea'ya taşımak zorunda kaldım. Defalarca vodafone ile ve bu saçma üyeliğin oluştuğu şirketle görüştüm ancak hiç bir şekilde üyeliği iptal etmediler. Aylarca ağız yaparak beni oyaladılar. İkisi de birbirine yönlendirdi durdu ve ben 2 katı fatura ödemeye devam ettim.

Daha sonra avea'ya geçersem bu sorunların biteceğini düşündüm. Ancak 3 aydır avea'da bulunmama rağmen faturalarım aynı şekilde gelmeye devam ettim. Onlarla da defalarca görüştüm. Her seferinde iptal için mesaj atmam gereken yerlerin numarasını verdiler. En son tamam artık oldu bu numaraya engel koyduk bi daha gelmeyecek dediler. Ancak şaka gibi hala ekstra ücret yansımaya devam etmekte. Ekte sunduğum faturalara bakarsanız sevinirim. Kafayı yemek üzereyim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar bilgilendirirse memnun kalacağım. Artık ücret iadesini geçtim bir şekilde iptal etsem rahat edeceğim.

ps: 3340 ile Garanti Paracardlılara alışveriş yapınca bonus veriyor. Ona üye olduktan sonra böyle bi şeyin olması tesadüf mü? Yoksa onlardan kaynaklanıyor olabilir mi?

Avea(fenercell) ve Vodafone 3435 TIMWe Dolandırıcılığı Avea(fenercell) ve Vodafone 3435 TIMWe Dolandırıcılığı Avea(fenercell) ve Vodafone 3435 TIMWe Dolandırıcılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekaist -- 7 Ekim 2015; 21:12:00 >

• sekaist kullanıcısına yanıt
    Şikayetinizi yanlış yere yazmışsınız. şikayetvar.com sitesinin hiçbir sorumluluğu ve yaptırım gücü yok.https://tuketici.btk.gov.tr buradan şikayetinizi yazın paşa paşa iptal edecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.