Şimdi Ara

avea gasp etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 ytl lik dolum yaptım.19 ytlilik tarifeyi kullanmak istediğimi söyledim.şirketiniz elamanları onayladı ve dolum yapıldı hattımdan alınan telsiz vergisi yüzünden bu tarifeyi kullanamadım.sonra bir daha 7 tl'lik dolum yaptım ve o yukleme telefonuma gelmedi.Daha sonra 10 ytlilik bi dolum daha yaptım bu sefer ilk seferde yüklenen kampanya kayboldu.su an hattımda sadece 7.5 ytl(2.5 ytl müşteri hizmetlerini ararken kaybettim)var.yani 30 YTL gasp edildi.bu kadar kötü bi şirket görmedim.galiba artık hattımı değiştirme zamanı geldi!!!!!!
    üstelik 3g falan da kullanmadım.bütün günümün içine etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: deep_fly

20 ytl lik dolum yaptım.19 ytlilik tarifeyi kullanmak istediğimi söyledim.şirketiniz elamanları onayladı ve dolum yapıldı hattımdan alınan telsiz vergisi yüzünden bu tarifeyi kullanamadım.sonra bir daha 7 tl'lik dolum yaptım ve o yukleme telefonuma gelmedi.Daha sonra 10 ytlilik bi dolum daha yaptım bu sefer ilk seferde yüklenen kampanya kayboldu.su an hattımda sadece 7.5 ytl(2.5 ytl müşteri hizmetlerini ararken kaybettim)var.yani 30 YTL gasp edildi.bu kadar kötü bi şirket görmedim.galiba artık hattımı değiştirme zamanı geldi!!!!!!
    üstelik 3g falan da kullanmadım.bütün günümün içine etti.

Merhaba,

İrtibat numaranızı mesaj olarak iletmeniz durumunda kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Tekelciye İtiraz Ettim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.