Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Ben VPN kullanıyorum datada sıkıntı olurmu arkadaşlar.

oluyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Ben VPN kullanıyorum datada sıkıntı olurmu arkadaşlar.

oluyor sanırım

Nerden biliyorsun bilgin varmî ?
    Normal internet paketim var . Vpn'de sonuçta data üzerinden gidiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

15 Ağustos 2012 - 21 Ağustos 2012 tarihleri arasında BAYRAM yazıp 1003'e göndererek kampanyaya başvuran faturalı müşterilerimiz 21 Ağustos gece saat 24.00'a kadar geçerli her yöne 60 dakika kazanacaklardır.

Sonuc nedir geldi mi 60 dk? Ayrica gerek yok da soruyorum iste oylesine. :)

• Veri dolaşımı ne demek ?
  • arkadaşlar bende geçtim bu zımbırtıya. yukarda belirtmiş arkadaşlar gerçi ama yine de bende yaşadıklarımı anlatayım.
    öncelikle 6-7 aramamın sonucunda işlemim gerçekleşti belirteyim beni çıldırttılar resmen ama inat ettim ve başardım sizde pes etmeyin.
    şöyle bir durum var sakın yemeyin birincisi: otomatik ödeme olmadan yapamıyoruz derlerse sakın inanmayın ben internetten araştırdım böyle bir zorunluluk yok diye cevap verin hala ısrar edecekler tamam diyip kapatın tekrar arayın başkasıyla irtibata geçin.
    ikincisi: taahhütsüz bu indirimlerden yararlanamıyorsunuz diyenler çıkıyor sakın inanmayın isteyen 25 tl'ye taahhütsüz yapabilir. birincideki taktiği uygulayın ;)
    gerisi bilindik şeyler hat üstünüze değilse alın kimlik bilgilerini ne sorarlarsa söyleyin falan filan. (hat sahibinin annesinin kızlık soyadını da bilin)
    ayın 26sında kesilir fatura 27sinde yenilenir otomatik olarak dediler.
    internet sınırsız 1 gb sorası hız düşüyor.
    temsilci talebi onayladığında hattan düşersiniz 15 dk sonra telefonu kapayıp açın faturalısınız agalar. hemen abanmayın bi 15 dk 30 dk bekleyin bedavalar tanımlansın. (o kadar zaman geçmiyor gerçi ama siz garantiye alın) 9333'ü arayarak ara ara kontrol edebilirsiniz.
    olay bu arkadaşlar.. pes etmeyin, uyanık olun. şunu unutmayın ki öyle hak hukuk bilerek kocaman işletme olunmuyor, olunamaz. illa birileri sömürülecek, kandırılacak ki milyon liralar kazanılabilsin.. bunu sakın unutmayın. (fazla laga luga yaptık idare edin artık iyi insanım allah kahretmesin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juzak -- 21 Ağustos 2012; 4:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

15 Ağustos 2012 - 21 Ağustos 2012 tarihleri arasında BAYRAM yazıp 1003'e göndererek kampanyaya başvuran faturalı müşterilerimiz 21 Ağustos gece saat 24.00'a kadar geçerli her yöne 60 dakika kazanacaklardır.

Sonuc nedir geldi mi 60 dk? Ayrica gerek yok da soruyorum iste oylesine. :)

Bana geldi. bitmek uzere bile..

• köydeyim ve edge bile yavaş malesef 20 kb ile indiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: juzak

arkadaşlar bende geçtim bu zımbırtıya. yukarda belirtmiş arkadaşlar gerçi ama yine de bende yaşadıklarımı anlatayım.
    öncelikle 6-7 aramamın sonucunda işlemim gerçekleşti belirteyim beni çıldırttılar resmen ama inat ettim ve başardım sizde pes etmeyin.
    şöyle bir durum var sakın yemeyin birincisi: otomatik ödeme olmadan yapamıyoruz derlerse sakın inanmayın ben internetten araştırdım böyle bir zorunluluk yok diye cevap verin hala ısrar edecekler tamam diyip kapatın tekrar arayın başkasıyla irtibata geçin.
    ikincisi: taahhütsüz bu indirimlerden yararlanamıyorsunuz diyenler çıkıyor sakın inanmayın isteyen 25 tl'ye taahhütsüz yapabilir. birincideki taktiği uygulayın ;)
    gerisi bilindik şeyler hat üstünüze değilse alın kimlik bilgilerini ne sorarlarsa söyleyin falan filan. (hat sahibinin annesinin kızlık soyadını da bilin)
    temsilci talebi onayladığında hattan düşersiniz 15 dk sonra telefonu kapayıp açın faturalısınız agalar. hemen abanmayın bi 15 dk 30 dk bekleyin bedavalar tanımlansın. (o kadar zaman geçmiyor gerçi ama siz garantiye alın) 9333'ü arayarak ara ara kontrol edebilirsiniz.
    olay bu arkadaşlar.. pes etmeyin, uyanık olun. şunu unutmayın ki öyle hak hukuk bilerek kocaman işletme olunmuyor, olunamaz. illa birileri sömürülecek, kandırılacak ki milyon liralar kazanılabilsin.. bunu sakın unutmayın. (fazla laga luga yaptık idare edin artık iyi insanım allah kahretmesin.)

+1 Aynen hocam.beni de çok uğraştırdılar.9-10 kere aramışımdır. Artı ben bir şey soracağım.paket otomatik olarak yenilecek ya O arada bir kaç saat paketsiz durcak mıyız?Yani paketi kullanmayı bir kaç saat bırakacak mıyız?Sonra avea bizi kazıklamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: f.murat_1994

quote:

arkadaşlar bende geçtim bu zımbırtıya. yukarda belirtmiş arkadaşlar gerçi ama yine de bende yaşadıklarımı anlatayım.

+1 Aynen hocam.beni de çok uğraştırdılar.9-10 kere aramışımdır. Artı ben bir şey soracağım.paket otomatik olarak yenilecek ya O arada bir kaç saat paketsiz durcak mıyız?Yani paketi kullanmayı bir kaç saat bırakacak mıyız?Sonra avea bizi kazıklamasın.

Onu ben sordum. Yeni fatura doneminde mesaj gelecek oyle kullanabilirdiniz demisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

quote:

Orijinalden alıntı: f.murat_1994

quote:

Onu ben sordum. Yeni fatura doneminde mesaj gelecek oyle kullanabilirdiniz demisti.

o yüzden g*te gelecez galiba

• Iyi bayramlar arkadaşlar bu taahhütlü tarifeye ben de üye oldum 5 gün kadar önce. Ancak dün fatura sorgulaması yaptığımda 70 tl olarak görünüyordu faturam. Kullanım haklarımı da mesajlar geldikten 3-4 saat sonra kullanmaya başladım, ona da dikkat ettim ama. Faturasızdan faturalıya geçiş ücreti falan mı var? İçinizde fatura sorgulatan oldu mu, durumlar nasıl?(Bu arada fatura sorgulama aveada 0,99 tlymiş, bilginiz olsun. İnsan ne kadar borcu olduğunu öğrenmek için bile borçlanır mı O da ayrı bir konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: cardigans

Iyi bayramlar arkadaşlar bu taahhütlü tarifeye ben de üye oldum 5 gün kadar önce. Ancak dün fatura sorgulaması yaptığımda 70 tl olarak görünüyordu faturam. Kullanım haklarımı da mesajlar geldikten 3-4 saat sonra kullanmaya başladım, ona da dikkat ettim ama. Faturasızdan faturalıya geçiş ücreti falan mı var? İçinizde fatura sorgulatan oldu mu, durumlar nasıl?(Bu arada fatura sorgulama aveada 0,99 tlymiş, bilginiz olsun. İnsan ne kadar borcu olduğunu öğrenmek için bile borçlanır mı O da ayrı bir konu)

5 gün sonra netleşir hocam kalan ses sms neti sms sorgulamayla devam et sonrasında olaya bakarız

• Ben de mesaj attım bir ay önce falan hatta 2 kere. ^gün önce aradılar. Her yöne 500 dk her yöne 5000 sms ve sınırsız internet paketi 20 tl dediler. Eyvallah dedim. Üyelik başladı. 12 ay taahütlü.
  • mh aradım ılk denememde gecırdıler
    dıpnot musterı hızmetlerınden gecılıyor sonra tekrar arayıp tanımlamaları yapmanız gerekıyor
    500 dk 5000 hy sms 1 gb net kota kota dolunca yvaslıyor
    2gb olmaması kotu olmus onun dısında problem yok
    ha son olarak 1 yıl tahut vermek gerekıyor ve 20 tl
    bakalım artık
  • Üstteki arkada$ların azim ve karalılıgı,bana ilham verdi :) ben de geciyorum faturalıya...yorumlarınızda verdiginiz tüyolar icin tesekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Üstteki arkada$ların azim ve karalılıgı,bana ilham verdi :) ben de geciyorum faturalıya...yorumlarınızda verdiginiz tüyolar icin tesekkürler...

herkes geçsin abi sonra hata olursa falan toplu tepki olur hatta seneye tekrar ettiririz falan ses getirecek kalabalığa ulaşmalıyız
  • quote:

köydeyim ve edge bile yavaş malesef 20 kb ile indiriyor

Edge hızı 20 kb mı? Bu hız 1 gb tan sonra mı acaba? Öyleyse cok iyiymi$.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

köydeyim ve edge bile yavaş malesef 20 kb ile indiriyor

Edge hızı 20 kb mı? Bu hız 1 gb tan sonra mı acaba? Öyleyse cok iyiymi$.

yok benim normal hız 20 kb akk hızını bilemem
  • Yav biz simdi 26 sında 20 tl faturamı ödicez ne kadar mantıksız daha 5 gün oldu kullanmaya başlayalı saçmalık ya

• quote:

Yav biz simdi 26 sında 20 tl faturamı ödicez ne kadar mantıksız daha 5 gün oldu kullanmaya başlayalı saçmalık ya

fatura kesimine 15 günden azsa günle çarpılıyor galiba net bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 22 Ağustos 2012; 22:48:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.