Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katilim hakki kazanamamisim. Mh ariyim bari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: BOFD

quote:

Orijinalden alıntı: Achina

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpecialOperations

mesaj gelmeyenler ne yapacak yahu bana gelmedi ?

Arkadaşım banada gelmedi mesaj ama geçtim bu tarifeye :)

Nasıl geçtiniz acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

ilk önce 6161 e mesaj attım kabul edilmedi dedi haliyle sonra MH yi aradım dedim 6161 e mesaj attım olmadı dedim tamam sorununuz kayıt altına alınmıştır 3 gün sonra aracağız dediler 1 gün sonra arayıp geçirdiler bu tarifeye

en başta sms gelmiş miydi . Hiç sms gelmedi mi

hiç sms gelmedi bana dediğimi uygula geçireceklerdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk önce 6161 e mesaj attım kabul edilmedi dedi haliyle sonra MH yi aradım dedim 6161 e mesaj attım olmadı dedim tamam sorununuz kayıt altına alınmıştır 3 gün sonra aracağız dediler 1 gün sonra arayıp geçirdiler bu tarifeye

paketimdeki avanyajlar bitmesine yakın ararım mh'yi ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o zaman arayyim dedim. Onu garanti edemiyoruz dedi. :)

Dedim gecir ulan, napak nayrica gun bazli odersiniz dedi. Faturanin hepsi gelmez dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende o zaman arayyim dedim. Onu garanti edemiyoruz dedi. :)

Dedim gecir ulan, napak nayrica gun bazli odersiniz dedi. Faturanin hepsi gelmez dedi.

hee ozaman cok iyi.
    diğer faturalı hattımda aveaydı zaten
    oda dönem ortasında geciş olmustu 2 tl gelmişti

• Ya beyler bu yıkılan paketin süresi bitti artık yapamıyoruz.Bu geçeceğimiz faturalı paketin de bi süresi olmasın.Yani sitesinde 30 eylül e kadar yararlanabilir gibisinden yazıyodu eylülde bitmesin yıkılan paket gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: by_siverekli

quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

o zamana kadar beklemeyin hocam mesaj göndermek için kampanya bitebilir. Ben 8 inde mesaj geldi aynı gün evet yazıp yolladm daha dün aradılar. Soran arkadaşlar var evet heryone 500dk heryone 5000 sms ve sinirsiz internet. Aradılar yarim saat içinde geçirdiler ve datalarımı yüklediler. Sizin başka birşey yapmanız gerekmiyor ama bir arkadaşım evet yazdıktan 3 gün sonra m.h ni kendi aramış geçirmisler onu da. Saygılar

beni de şuan faturalıya taşımışlar; bana gelen mesajlar

"Faturalı hatta hoşgeldiniz!Tarifenizle,ayda 25 tlye her yöne 500 dk konuşabilirsinz.

Değerli müşterimiz SEC BAGLAN Paketiniz ayda 10 tl'ye hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

Değerli müşterimiz SEC MESAJLAS Paketiniz ayda 10 tl'ye hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz"

diye farklı farklı mesajlar gelmişti.Tam bu mesajı buraya yazarken

"
    Degerli Müşterimiz, SEC BAGLAN paketiniz ilk 12 ay fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

Degerli Müşterimiz, SEC MESAJLAS paketiniz ilk 12 ay fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

12 ay faturalı hat kullanma sözünüze tarife aylık ücret indiriminiz tanımlanmıştır.Taahudünüze uymazsanız yararlandığınız toplam indirim son faturanıza yansır"

Bu şekilde toplamda 6-10 tane bilgilendirme mesajı geldi.Kayıt olmayı bekleyenler için yol gösterme açısından bunları ekledim :)

Peki fatura kesim tarihi ve borç sorgulama için hangi numaradan öğrenebiliriz?Bilen var mı?

"Faturalı hatta hoşgeldiniz!Tarifenizle,ayda 25 tlye her yöne 500 dk konuşabilirsinz.

- bugun aradilar beni de. Gectim 10 dk icinde faturaliya.
    Bana da geldi bu mesajlardan fakat. 25 tl ye 500 dk ne demek?

20 tl degil mi? Bide 12 ay tahattut verdim.

Büyük harf ile SOZ yazıp 1415' e gönder 12 ay için faturan 20 tl ye düşer.

• beyler beni devamlı aveadan arıyorlardı ses kaydı olaral ben de hiç açmıyordum, bu teklif bu sekilde mi geliyor yoksa mesajla mı bana niye gelmedi yea :(

• Beyler paket detayı budur. Net

500 dk hy
    5000 sms hy
    2gb sonrası hız düşümüyle beraber sınırsız internet.

Bu bu bilgi net

• oh be. sonunda ben de geçtim. sizin internetiniz ne kadar hızlı. ben telefonu modem olarak kullanıp bilgisayardan kullanıyorum interneti bana yavaş geldi internet.acaba bizim burda 3g 2 diş çekiyor ondan mı yavaştır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.murat_1994

oh be. sonunda ben de geçtim. sizin internetiniz ne kadar hızlı. ben telefonu modem olarak kullanıp bilgisayardan kullanıyorum interneti bana yavaş geldi internet.acaba bizim burda 3g 2 diş çekiyor ondan mı yavaştır?

speedtest.net den test yapip burada paylasir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

oh be. sonunda ben de geçtim. sizin internetiniz ne kadar hızlı. ben telefonu modem olarak kullanıp bilgisayardan kullanıyorum interneti bana yavaş geldi internet.acaba bizim burda 3g 2 diş çekiyor ondan mı yavaştır?

speedtest.net den test yapip burada paylasir misiniz?

7 mbit gördüm hocam . İnstallous indirmede.

• benim hız 1.12 down / 2,54 upload
  • teşekkür ederim benim sorunum çözüldü.herhalde anlık birşeydi.şu an internet normal. indirme 2966 yükleme 801
  • Bakalım bende dümen yaptım facebooktan 8 ağustosta mesaj geldi fakat kabul edilmedi diye inşallah dönerler :D
  • quote:

teşekkür ederim benim sorunum çözüldü.herhalde anlık birşeydi.şu an internet normal. indirme 2966 yükleme 801

bu tarifeye geçen arkadaşlar birşey soracağım sınırsız internete avea internet ile giriyorum ben avea gprs wap ile de girsem sorun olmaz değil mi geçen bir konu görmüştüm sınırsız internetli tarifede yüksek meblag gelmiş internet kullanımından dolayı ilk kez faturalı kullanıyorum bir de bunu okuyunca çekindim acıkcası. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim bu arada herkese mutlu bayramlar

• Vodafone'dan Avea'ya geçsem yararlanabiliyormuyum?
  • Arkadaslar akk 2 gb değil. Benim 1 gb sonrası hız düştü. Kampanya icin aradıklarında özellikle sordum 2 gb dediler. Bugün çamur yapıyorlar. Ben de eğer öyleyse tekrar kontorlu yapın dedim. Sırf internet icin gecmiştim. Bakalım arayacaklar 48 saat icinde. İs inada binerse gerekirse kapattırırım. Dalga geciyorlar resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

teşekkür ederim benim sorunum çözüldü.herhalde anlık birşeydi.şu an internet normal. indirme 2966 yükleme 801

bu tarifeye geçen arkadaşlar birşey soracağım sınırsız internete avea internet ile giriyorum ben avea gprs wap ile de girsem sorun olmaz değil mi geçen bir konu görmüştüm sınırsız internetli tarifede yüksek meblag gelmiş internet kullanımından dolayı ilk kez faturalı kullanıyorum bir de bunu okuyunca çekindim acıkcası. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim bu arada herkese mutlu bayramlar

Ben bu konuda bir şey bilmiyorum.ama bence sorun olmaz.ama sen bana güvenme

• quote:

Orijinalden alıntı: kylixturk

Arkadaslar akk 2 gb değil. Benim 1 gb sonrası hız düştü. Kampanya icin aradıklarında özellikle sordum 2 gb dediler. Bugün çamur yapıyorlar. Ben de eğer öyleyse tekrar kontorlu yapın dedim. Sırf internet icin gecmiştim. Bakalım arayacaklar 48 saat icinde. İs inada binerse gerekirse kapattırırım. Dalga geciyorlar resmen.

Bize de haber verirsen seviniriz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.