Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.murat_1994

quote:

Orijinalden alıntı: kylixturk

Arkadaslar akk 2 gb değil. Benim 1 gb sonrası hız düştü. Kampanya icin aradıklarında özellikle sordum 2 gb dediler. Bugün çamur yapıyorlar. Ben de eğer öyleyse tekrar kontorlu yapın dedim. Sırf internet icin gecmiştim. Bakalım arayacaklar 48 saat icinde. İs inada binerse gerekirse kapattırırım. Dalga geciyorlar resmen.

Bize de haber verirsen seviniriz.

Sitesinde 1 gb yazıyordu sanki. Müşteri temsilcilerinin sözlerine pek güven olmuyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: havsu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kylixturk

Arkadaslar akk 2 gb değil. Benim 1 gb sonrası hız düştü. Kampanya icin aradıklarında özellikle sordum 2 gb dediler. Bugün çamur yapıyorlar. Ben de eğer öyleyse tekrar kontorlu yapın dedim. Sırf internet icin gecmiştim. Bakalım arayacaklar 48 saat icinde. İs inada binerse gerekirse kapattırırım. Dalga geciyorlar resmen.

Bize de haber verirsen seviniriz.

Sitesinde 1 gb yazıyordu sanki. Müşteri temsilcilerinin sözlerine pek güven olmuyor malesef.

Bende geçtim arkadaşlar ve internet konusunda görüştüğüm 4 müşteri temsilcisi de 1 GB olduğunu söyledi.1 GB sonrası hız düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Soz yazip 1415 e gondermen gerekiyor. Diger paketleri de hattina tanimlamislardir onlarin da mesaji kisa zamanda gelir.

Sec baglan, sec mesajlas zaten geldi ucretsiz kullanacakmisim bunlari.

Fakat iclerinde bu mesajda var.
    Faturalı hatta hoşgeldiniz!Tarifenizle,ayda 25 tlye her yöne 500 dk konuşabilirsinz

20 tl olmayacak mi? Ustte ki arkadasa gelen mesajda da 25 tl yaziyor.

Ayrica SOZ neden yazicam ?

Arkadaşım, sana gelen mesajların hepsi bana da geldi.
    Konuda arkadaşlar uzun uzun yazmıştı ya okumadın ya gözünden kaçtı. Avea MH'de onu demiştir sana ama es geçmişsin heralde.
    Soz yazıp gönderirsen fatura indirimi oluyor, 20 lira ödüyorsun.
    Hepimize öyle geldi bana sana diğer arkadaşlara ama Soz yazmazsan 25 yazarsan 20 kağıt 12 ay boyunca. 25 kağıda da 12 ay ama bu fatura indirimi oluyor.
    Bana MH böyle izah etti.
    Umarım anlaşılabilmişimdir. Sıkıntı varsa tekrar anlatırım.

Değerli müşterimiz tarifenize taahhutunuz bulunmakta olup tarifinizin aylik ucret taahhut indiriminden yararlanmaktasiniz.

Soz yazip 1415 e yollayinca bu mesaj geldi hocam.

Ama neden 25 tl mesaji geldi anlamadjm. Herkese ayni gelmis sanirim

Bana da aynısı geldi :)

SOZ yazıp göndermeme rağmen fiyatta herhangi bir düşüş olmadı, yani 25 ten 20 ye düşmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_siverekli

quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

o zamana kadar beklemeyin hocam mesaj göndermek için kampanya bitebilir. Ben 8 inde mesaj geldi aynı gün evet yazıp yolladm daha dün aradılar. Soran arkadaşlar var evet heryone 500dk heryone 5000 sms ve sinirsiz internet. Aradılar yarim saat içinde geçirdiler ve datalarımı yüklediler. Sizin başka birşey yapmanız gerekmiyor ama bir arkadaşım evet yazdıktan 3 gün sonra m.h ni kendi aramış geçirmisler onu da. Saygılar

beni de şuan faturalıya taşımışlar; bana gelen mesajlar

"Faturalı hatta hoşgeldiniz!Tarifenizle,ayda 25 tlye her yöne 500 dk konuşabilirsinz.

Değerli müşterimiz SEC BAGLAN Paketiniz ayda 10 tl'ye hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

Değerli müşterimiz SEC MESAJLAS Paketiniz ayda 10 tl'ye hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz"

diye farklı farklı mesajlar gelmişti.Tam bu mesajı buraya yazarken

"
    Degerli Müşterimiz, SEC BAGLAN paketiniz ilk 12 ay fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

Degerli Müşterimiz, SEC MESAJLAS paketiniz ilk 12 ay fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

12 ay faturalı hat kullanma sözünüze tarife aylık ücret indiriminiz tanımlanmıştır.Taahudünüze uymazsanız yararlandığınız toplam indirim son faturanıza yansır"

Bu şekilde toplamda 6-10 tane bilgilendirme mesajı geldi.Kayıt olmayı bekleyenler için yol gösterme açısından bunları ekledim :)

Peki fatura kesim tarihi ve borç sorgulama için hangi numaradan öğrenebiliriz?Bilen var mı?

"Faturalı hatta hoşgeldiniz!Tarifenizle,ayda 25 tlye her yöne 500 dk konuşabilirsinz.

- bugun aradilar beni de. Gectim 10 dk icinde faturaliya.
    Bana da geldi bu mesajlardan fakat. 25 tl ye 500 dk ne demek?

20 tl degil mi? Bide 12 ay tahattut verdim.

Büyük harf ile SOZ yazıp 1415' e gönder 12 ay için faturan 20 tl ye düşer.

şu paketlerin ücretsiz olduğunun mesajı ne kadar sonra geliyor acaba beklemedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_siverekli

quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

o zamana kadar beklemeyin hocam mesaj göndermek için kampanya bitebilir. Ben 8 inde mesaj geldi aynı gün evet yazıp yolladm daha dün aradılar. Soran arkadaşlar var evet heryone 500dk heryone 5000 sms ve sinirsiz internet. Aradılar yarim saat içinde geçirdiler ve datalarımı yüklediler. Sizin başka birşey yapmanız gerekmiyor ama bir arkadaşım evet yazdıktan 3 gün sonra m.h ni kendi aramış geçirmisler onu da. Saygılar

beni de şuan faturalıya taşımışlar; bana gelen mesajlar

Değerli müşterimiz SEC BAGLAN Paketiniz ayda 10 tl'ye hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

Değerli müşterimiz SEC MESAJLAS Paketiniz ayda 10 tl'ye hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz"

diye farklı farklı mesajlar gelmişti.Tam bu mesajı buraya yazarken

"
    Degerli Müşterimiz, SEC BAGLAN paketiniz ilk 12 ay fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

Degerli Müşterimiz, SEC MESAJLAS paketiniz ilk 12 ay fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak hattınıza tanımlanmıştır.Güle güle kullanmaya başlayabilirsiniz

12 ay faturalı hat kullanma sözünüze tarife aylık ücret indiriminiz tanımlanmıştır.Taahudünüze uymazsanız yararlandığınız toplam indirim son faturanıza yansır"

Bu şekilde toplamda 6-10 tane bilgilendirme mesajı geldi.Kayıt olmayı bekleyenler için yol gösterme açısından bunları ekledim :)

Peki fatura kesim tarihi ve borç sorgulama için hangi numaradan öğrenebiliriz?Bilen var mı?

- bugun aradilar beni de. Gectim 10 dk icinde faturaliya.
    Bana da geldi bu mesajlardan fakat. 25 tl ye 500 dk ne demek?

20 tl degil mi? Bide 12 ay tahattut verdim.

Büyük harf ile SOZ yazıp 1415' e gönder 12 ay için faturan 20 tl ye düşer.

şu paketlerin ücretsiz olduğunun mesajı ne kadar sonra geliyor acaba beklemedeyim

hocam bana da mesaj başta gelmemişti bana gelen mesajda mesajı 10 TL ye internetin de 10 Tl ye hattıma bağlandığı yazıyordu.ben de müşteri hizmetlerini aradım.mh yı aradıktan sonra bana mesaj geldi ücretsiz olduğuna dair.

• quote:

hocam bana da mesaj başta gelmemişti bana gelen mesajda mesajı 10 TL ye internetin de 10 Tl ye hattıma bağlandığı yazıyordu.ben de müşteri hizmetlerini aradım.mh yı aradıktan sonra bana mesaj geldi ücretsiz olduğuna dair.

o zaman ararım yine
    söz yaz gönder mesajı gelmedi zaten telefonda taahhütü yaptırdı kendi
  • quote:

quote:

o zaman ararım yine
    söz yaz gönder mesajı gelmedi zaten telefonda taahhütü yaptırdı kendi

aynen ben de taahhütü telefonda yaptım.
  • sonunda tüm bildirimler geldi rahatım şimdi 6 gün içinde 5bin sms 500 dk kullanmam lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sonunda tüm bildirimler geldi rahatım şimdi 6 gün içinde 5bin sms 500 dk kullanmam lazım :)

size kampanya mesajı gelmişmiydi?
    henuz bana gelmedi. MH arasam yaparlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

sonunda tüm bildirimler geldi rahatım şimdi 6 gün içinde 5bin sms 500 dk kullanmam lazım :)

yaparlar bana gelmedi mesaj öncesinde.
    hatta mh lerin bazıları hiç sormuyor bile konuya hakim kolayca işlem yapıldı
    bugun anket için arandım hepsine 5 puan verdim
    -----------
    diğer konudan

sms atmaya gerek yok
    sms gelmediyse:
    mh arayın
    şöyle deyin
    20 tl 500 dk+5000 sms+sınırsız net veren kampanyaya geçmek istiyorum

onlar sms geldi mi diyecek gelmedi ama geçilebiliyormuş gerek yokmuş deyin
    sms gelmediyse hepsi 40 tl olur diyebilir ama siz vurgulayın
    sonra sizi tarifeye geçirelim
    sonra arayın kampanyayı tanımlayalım diyecek ve
    faturalı tarifeye geçiş için
    efatura yada oto ödeme diyecekler seçin birini.
    sonra telefonu kapattıracaklar tarifeye geçince tekrar arayacaksınız ve kampanyayı tanımlayacaklar.
    sonra taahhüt isteyip istemediğinizi belirtin telefondan da taahhüt yapılabiliyor
    smsler gecikebiliyor 1 gün içinde gelir tüm smsler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 20 Ağustos 2012; 13:59:18 >

• quote:

quote:

quote:

yaparlar bana gelmedi mesaj öncesinde.
    hatta mh lerin bazıları hiç sormuyor bile konuya hakim kolayca işlem yapıldı
    bugun anket için arandım hepsine 5 puan verdim
    -----------
    diğer konudan

sms atmaya gerek yok
    sms gelmediyse:
    mh arayın
    şöyle deyin
    20 tl 500 dk+5000 sms+sınırsız net veren kampanyaya geçmek istiyorum

onlar sms geldi mi diyecek gelmedi ama geçilebiliyormuş gerek yokmuş deyin
    sms gelmediyse hepsi 40 tl olur diyebilir ama siz vurgulayın
    sonra sizi tarifeye geçirelim
    sonra arayın kampanyayı tanımlayalım diyecek ve
    faturalı tarifeye geçiş için
    efatura yada oto ödeme diyecekler seçin birini.
    sonra telefonu kapattıracaklar tarifeye geçince tekrar arayacaksınız ve kampanyayı tanımlayacaklar.
    sonra taahhüt isteyip istemediğinizi belirtin telefondan da taahhüt yapılabiliyor
    smsler gecikebiliyor 1 gün içinde gelir tüm smsler.

Ayin 26sinda arayim.
    Olursa olur olmazsa yikilan pakete devam edicem.

• quote:

Ayin 26sinda arayim.

ben 1 ay 6 tl 11 ay 20 tl vermek için hemen geçtim maksat taahhütü kısaltmak
  • efaturaya geçirilmemişim oimden farkettim şimdi geçtim
  • quote:

quote:

Ayin 26sinda arayim.

ben 1 ay 6 tl 11 ay 20 tl vermek için hemen geçtim maksat taahhütü kısaltmak

tabi bu çok mantıklı
  • 15 Ağustos 2012 - 21 Ağustos 2012 tarihleri arasında BAYRAM yazıp 1003'e göndererek kampanyaya başvuran faturalı müşterilerimiz 21 Ağustos gece saat 24.00'a kadar geçerli her yöne 60 dakika kazanacaklardır.
  • quote:

15 Ağustos 2012 - 21 Ağustos 2012 tarihleri arasında BAYRAM yazıp 1003'e göndererek kampanyaya başvuran faturalı müşterilerimiz 21 Ağustos gece saat 24.00'a kadar geçerli her yöne 60 dakika kazanacaklardır.

diğer faturalı hattıma aldım bunu
  • bu tarife taahhütlü olarak 20 tl devam edecek 12 fatura döneminin sonunda 40 tl olacak ya bu 40 tl lik fatura dönemine geçmemek için 12. Fatura döneminde hattı faturasız hatta mi çevirmeli yoksa başka operatöre mi taşımalı tecrübeli arkadaşlar ? Bildiğim kadarıyla faturasıza çevirince şimdi 20 tl son faturaya yansıtıyor avea zamanlamayı nasıl ayarlamaliyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

bu tarife taahhütlü olarak 20 tl devam edecek 12 fatura döneminin sonunda 40 tl olacak ya bu 40 tl lik fatura dönemine geçmemek için 12. Fatura döneminde hattı faturasız hatta mi çevirmeli yoksa başka operatöre mi taşımalı tecrübeli arkadaşlar ? Bildiğim kadarıyla faturasıza çevirince şimdi 20 tl son faturaya yansıtıyor avea zamanlamayı nasıl ayarlamaliyiz ?

Eğer numara taşıyacaksanız fatura kesim tarihinizden 1 hafta önce numara taşıma için başvuruda bulunun eğer faturalı hattı faturasıza çevircekseniz yine fatura kesim tarihinizden 3 gün önce bu işlemi gerçekleştirin 1-2 günde faturasıza geçse garanti olur. Hemde elinizde olan paketi maksimum kullanmış olursunuz.

İyi forumalar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

bu tarife taahhütlü olarak 20 tl devam edecek 12 fatura döneminin sonunda 40 tl olacak ya bu 40 tl lik fatura dönemine geçmemek için 12. Fatura döneminde hattı faturasız hatta mi çevirmeli yoksa başka operatöre mi taşımalı tecrübeli arkadaşlar ? Bildiğim kadarıyla faturasıza çevirince şimdi 20 tl son faturaya yansıtıyor avea zamanlamayı nasıl ayarlamaliyiz ?

Eğer numara taşıyacaksanız fatura kesim tarihinizden 1 hafta önce numara taşıma için başvuruda bulunun eğer faturalı hattı faturasıza çevircekseniz yine fatura kesim tarihinizden 3 gün önce bu işlemi gerçekleştirin 1-2 günde faturasıza geçse garanti olur. Hemde elinizde olan paketi maksimum kullanmış olursunuz.

İyi forumalar:)

him anladım hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

• Ben VPN kullanıyorum datada sıkıntı olurmu arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.