avea numaramı turkcele taşıdım. buraya kadar problem yok
fakat eskiden hiç sms göndermeyen aramayan avea, turkcell olan hattıma servis tanıtım smsleri göndermeye başladı, telesereter ses kayıtlı aramalar yapmaya başladı. gıcıklığına yapıyor bence.
bunların engellenmesi gerekir.
aksi takdirde avea, indiriminiz bitti kontör yükleyin vs. gibisinden kafa karıştırıcı smsler göndermeye devam edecek gibi. ayvayı yedik
BANADA VODAFONE den msj geliyor vodafone hattımı türkcell'e taşıdım türkcell hattıma vodafone live uzadı diye msj geldi
quote:
Orjinalden alıntı: zorunlu tatildeyim
avea numaramı turkcele taşıdım. buraya kadar problem yok
fakat eskiden hiç sms göndermeyen aramayan avea, turkcell olan hattıma servis tanıtım smsleri göndermeye başladı, telesereter ses kayıtlı aramalar yapmaya başladı. gıcıklığına yapıyor bence.
bunların engellenmesi gerekir.
aksi takdirde avea, indiriminiz bitti kontör yükleyin vs. gibisinden kafa karıştırıcı smsler göndermeye devam edecek gibi. ayvayı yedik
bana da aveadan 1111 numarasından push mesajlar geliyor. hatta geçen gün 50 kontör yükleyin 50 kontör hediye mesajı geldi
quote:
Orjinalden alıntı: çok geç
bana da aveadan 1111 numarasından push mesajlar geliyor. hatta geçen gün 50 kontör yükleyin 50 kontör hediye mesajı geldi
24 kasım'a kadar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
Orjinalden alıntı: çok geç
24 kasım'a kadar mı?
dikkate almayıp hemen sildiğim için hatırlamıyorum.
bence kendi alan koduyla başlayan numaralara otomatik gönderiyorlar yoksa kimsenin biz başka şebekeye geçtik diye üzüldüğü kabullenemediği yok ama sistemleri öyle kötü çalışıyorlar ki kendilerinden turkcell'e geçenleri bile kampanya smsi gönderim listelerindne silmiyorlar. şark zihniyetiyle yönetien avea'dan beklenen bir davranış.
quote:
Orjinalden alıntı: omegama
bence kendi alan koduyla başlayan numaralara otomatik gönderiyorlar yoksa kimsenin biz başka şebekeye geçtik diye üzüldüğü kabullenemediği yok ama sistemleri öyle kötü çalışıyorlar ki kendilerinden turkcell'e geçenleri bile kampanya smsi gönderim listelerindne silmiyorlar. şark zihniyetiyle yönetien avea'dan beklenen bir davranış.
bir tek aveada olmuyor bu sorun turkcell ve vodafone'da da var
şuanda numara taşıma işleminde olan sistemin tam oturmayışından dolayı tüm oparatörlerde bu şekilde aksaklıklar olabiliyor
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme