Şimdi Ara

AVEA HAT ALDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Biraz önce faturalı avea hattı aldım. 3-4 ay önce anneme turkcell faturasız hat aldığımda 30 küsür TL ödemiştim.
    Avea hattı aldığımda "ücret?" diye sordum, ücretsiz dedi eleman. Sanırım faturaya yansıtacaklar. Ama emin olmak için size sormak istedim.
    500 dk 20 TL ve sınırsız internet 10 TL paketlerini almayı düşünüyorum. Ya da başka kampanyalar varsa tecrübeli kullanıcıların cevap ve önerilerini almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenoma -- 10 Eylül 2012; 16:00:04 >

• 60 tl vergisi var belki 12 ay 5tl ödersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

60 tl vergisi var belki 12 ay 5tl ödersin

dediğin 60 tl sırf hat için vereceğim tutar mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenoma

quote:

malesef evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nt diye birşey varken yeni hat almak
  • quote:

quote:

yerinde olsam babandan hatıra kalan o numarayı değiştirmezdim. 30 tl verirdim devam ettirirdim. eski no.lar daha kıymetlidir. eski anısı olan herşey kıymetlidir. tabi karar sizindir yine.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce faturalı avea hattı aldım. 3-4 ay önce anneme turkcell faturasız hat aldığımda 30 küsür TL ödemiştim.
    Avea hattı aldığımda "ücret?" diye sordum, ücretsiz dedi eleman. Sanırım faturaya yansıtacaklar. Ama emin olmak için size sormak istedim.
    500 dk 20 TL ve sınırsız internet 10 TL paketlerini almayı düşünüyorum. Ya da başka kampanyalar varsa tecrübeli kullanıcıların cevap ve önerilerini almak isterim.

Hattınız faturalı yada faturasız olsun farketmez : her ay 1.213 tl her ay ödersiniz
    siz yeni aldığınız için ayrıca toplamda : 51,56 TL yi taksitli olarak bir kereye mahsus ödersiniz (hat kapanırsa tekrar açarsanız yeniden vergi alınır)
  • Keşke almasaydın. Pişman olcaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.